Υλικά:
Για το πσντεσπάνι:
- αλέυρι που φουσκώνει μόνο του 270 γρ
- αυγα 2 μεσαία
- κακαο 80 γρ
- μπανανα 430 γρ χυμό
- ηλιέλαιο 200 γρ
- ζαχαρη 150 γρ
- αλατι 1/2 κτγ
- εκχυλισμα βανίλιας 1 κτσ
Για το γλάσο:
- ζαχαρούχο γάλα 400 γρ
- μπανανα 400 γρ χυμό
- κορν φλαουρ 50 γρ
Για την μους σοκολάτας:
- κρεμα γαλακτος 600 μλ 38% λιπαρά
- κουβερτουρα 200 γρ
Για το στολισμό:
Λαχταριστή πάστα ταψιού με μους σοκολάτας και γλάσο μπανάνας! Ένα πεντανόστιμο γλυκό με σοκολατένιο παντεσπάνι, μους και γλάσο μπανάνας ιδανικό για κέρασμα, γιορτές, αλλά και σαν επιδόρπιο σε οικογενειακά και επίσημα τραπέζια.
Ο συνδυασμός σοκολάτας-μπανάνας είναι ο ιδανικός, και αυτή η πάστα ταψιού πραγματικά θα γίνει ανάρπαστη. Δείτε την εκτέλεση στο παρακάτω βίντεο και ξετρελάνετε μικρούς και μεγάλους με τις μαγειρικές σας ικανότητες!
*25χ30 εκ.
ENGLISH Ingredients 270 g self rising flour 2 medium eggs 80 g cocoa powder 430 g banana juice 200 g sunflour oil 150 g sugar 1/2 tsp salt 1 tbsp vanilla extract For glaze 400 g condensed milk 400 g banana juice 50 g cornstarch For chocolate mousse 600 ml whipping cream 38%fat 200 g semi sweet chocolate For design Semi sweet chocolate 25×30 cm

Δείτε την εκτέλεση στο βίντεο: