Πεντανόστιμη κοτόπιτα με λαχανικά!

Υπέροχη γευστική και εύκολη πίτα !!!

Υλικά:

2 κρεμμύδια, 2 καρότα, 3 πιπεριές (1πράσινη 1 κόκκινη 1 πορτοκαλί) 250 γρ.μανιτάρια 2 μεγάλα φιλέτα κοτόπουλου 2 αυγά 1 κρέμα γάλακτος 1 κουταλιά της σούπας γλυκιά πάπρικα 300 γρ.σκληρό τυρί τριμμένο 10 χωριάτικα φύλλα λάδι για ράντισμα των φύλλων και σουσάμι.

Εκτέλεση:

Βράζουμε και κομματιάζομαι τα φιλέτα. Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά μας. Σε αντικολλητικό τηγάνι έβαλα 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο αφού έκαψε καλά το τηγάνι. Σοτάρισα πρώτα το κρεμμύδι μετά έριξα τις πιπεριές τα καρότα και τα άφησα περίπου 5 λεπτά. Πρόσθεσα το κοτόπουλο την πάπρικα αλάτι πιπέρι και στο τέλος τα μανιτάρια. Συνέχισα το σοτάρισμα άλλα 5 λεπτά και έριξα την κρέμα γάλακτος. Μόλις έπηξε τα απέσυρα από τη φωτιά. Πρόσθεσα τα αυγά και το τυρί. Λάδωσα 1 40άρι ταψί και έστρωσα 5 φύλλα κάτω ραντίζοντας κάθε φύλλο με λάδι. Άδειασαν το μείγμα και συνέχισα μέχρι τα άλλα 5 από πάνω. Έστριψα τις άκρες λάδωσα καλά το πάνω φύλλο, έριξα λίγο σουσάμι και έψησα την κοτόπιτα στους 180 βαθμούς για 1 ώρα στις αντιστάσεις.

Gogo Samiou “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ