Το βλέπουμε με πολλές ονομασίες σε διάφορες χώρες και είναι αγαπημένη συνταγή πολλών χρόνων!!Μπορείτε να τα γεμίσετε με πατάτα , τυρί ,Λουκάνικο ,κρέμα τυρί ,Κιμά ,Σολομό ,μπορείτε μέχρι και γλυκά να τα κάνετε με πραλίνα , φρούτα , κρέμα κ.α
Υλικά-Ingredients Για την ζύμη-For the dough 600 γρ αλεύρι για τσουρέκι-600 gr flour with extra gluten 8 γρ ξηρή μαγιά-8 gr dry yeast 100 γρ νερό-100 gr water 150 γρ γάλα-150 gr milk 150 γρ ηλιέλαιο-150 gr sunflower oil 1 κτσ ζάχαρη-1 tbsp sugar 1,5 κτγ αλάτι -1,5 tsp salt 1 αυγό-1 egg
Δείτε ακόμα: Αφράτα, νόστιμα πιροσκί με κιμά
Για την γέμιση-For the inside 1 κρεμμύδι-1 onion 600 γρ βρασμένες πατάτες-600 gr boiled potatoes 1/2 πάπρικα σε σκόνη-1/2 red pepper powder λίγη ρίγανη-a little oregano λίγο μαιντανό-a little of parsley 1/2 κτγ αλάτι-1/2 tsp salt 120 γρ mix από 3 τυριά της αρεσκείας σας-120 gr mix 3 cheeses you liked 1 λίτρο ηλιέλαιο-1 litre sunflower oil
Δείτε ακόμα: Αφράτα Πιροσκί με γέμιση ζαμπόν -τυρί !!!
ΔΕΙΤΕ την εκτέλεση της συνταγής βήμα βήμα