ΠΙΤΑ ΠΕΡΕΚ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!

ΠΙΤΑ ΠΕΡΕΚ

ΥΛΙΚΑ

3 φύλλα περεκ 200γρ κατσικίσιο τυρί

Δείτε ακόμα: Ποντιακά πιτάκια σάτσ’ περέκ, με κιμά ή τυρί

ΥΓΡΟ ΜΕΙΓΜΑ

1αβγό Μισή κούπα γάλα Μισή κούπα νερό 1/3 λάδι

Δείτε ακόμα: ΜΠΙΣΚΟΤΕΝΙΑ ΜΗΛΟΠΙΤΑΚΙΑ Όνειρο..!!???

Πρώτα βρέχω καλα ενα ενα τα φύλλα και τα αφήνω να μαλακώσουν σκεπασμένα με πετσέτα.Αφού μαλακώσουν,στρώνω το πρώτο σε λαδωμένο ταψάκι 30εκ,τρίβω το μισό τυράκι,απλώνω το δεύτερο φύλλο και τρίβω το άλλο μισό τυράκι,τέλος σκεπάζω με το τρίτο φύλλο.Χαράζουμε την πίτα βαθιά.Περιχύνουμε με το υγρό μείγμα μας και αφήνουμε ένα πεντάλεπτο να πιεί τα υγρά του.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στην χαμηλή σχάρα για ενα 35λεπτο/40λεπτο. Καλη απόλαυση!!!

Η συνταγή είναι από  τη φίλη Natasa Nour Gompou