ΠΙΤΑ ΠΕΡΕΚ
ΥΛΙΚΑ
3 φύλλα περεκ
200γρ κατσικίσιο τυρί
Δείτε ακόμα: Ποντιακά πιτάκια σάτσ’ περέκ, με κιμά ή τυρί
ΥΓΡΟ ΜΕΙΓΜΑ
1αβγό
Μισή κούπα γάλα
Μισή κούπα νερό
1/3 λάδι
Δείτε ακόμα: ΜΠΙΣΚΟΤΕΝΙΑ ΜΗΛΟΠΙΤΑΚΙΑ Όνειρο..!!???
Πρώτα βρέχω καλα ενα ενα τα φύλλα και τα αφήνω να μαλακώσουν σκεπασμένα με πετσέτα.Αφού μαλακώσουν,στρώνω το πρώτο σε λαδωμένο ταψάκι 30εκ,τρίβω το μισό τυράκι,απλώνω το δεύτερο φύλλο και τρίβω το άλλο μισό τυράκι,τέλος σκεπάζω με το τρίτο φύλλο.Χαράζουμε την πίτα βαθιά.Περιχύνουμε με το υγρό μείγμα μας και αφήνουμε ένα πεντάλεπτο να πιεί τα υγρά του.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στην χαμηλή σχάρα για ενα 35λεπτο/40λεπτο.
Καλη απόλαυση!!!
Η συνταγή είναι από τη φίλη Natasa Nour Gompou
Ειδήσεις σήμερα
- Ηλιακή καταιγίδα : Έκτακτη ειδοποίηση σε λίγες ώρες θα χτυπήσει την Γη – Πού θα γίνουν μπλακάουτ
- Κλειστά σχολεία αύριο (12/12): Πού δεν θα χτυπήσει κουδούνι
- Χιονονιφάδες στα Νύχια: Το απόλυτο μανικιούρ για τα Χριστούγεννα
- Αστυνομικός της Βουλής : Θέλει διαζύγιο η σύζυγος για να ζήσει ελεύθερη τη ζωή της την ώρα που τα παιδιά δεν τα αναλαμβάνει κανείς συγγενής
- Η Γη της Ελιάς: Ανείπωτη τραγωδία – Νεκρός ο Ισίδωρος