Παγωτό Τσουρέκι με τα περισσεύματα

Σας περίσσεψε Τσουρέκι; Φτιάξτε συνταγή για Παγωτό Τσουρέκι με 3 Υλικά Χωρίς Παγωτομηχανή. Η αλήθεια είναι πως στο δικό μας το σπίτι δεν περισσεύει ποτέ τσουρέκι. Παρόλα αυτά, μπορεί κάποια χρονιά να τύχει να φτιάξουμε παραπάνω από την λαιμαργία μας και μετά το Πάσχα να θυμηθούμε ότι χρειαζόμαστε διατροφή. Ποτέ δεν ξέρεις.

Αν στο δικό σας σπίτι, περίσσεψε τσουρέκι φέτος το Πάσχα, καταρχάς σας θαυμάζουμε για την εγκράτειά σας. Δεύτερον και πιο σημαντικό, σας έχουμε μία υπέροχη συνταγή για να εκμεταλλευτείτε το τσουρέκι που περίσσεψε, χωρίς να πεταχτεί τίποτα. Φτιάξτε λοιπόν Παγωτό Τσουρέκι με τα περισσεύματα.

Άλλωστε δεν είναι καιρός για να πετάμε φαγητό! Ο Δημήτρης Μιχαηλίδης, κατάφερε να μας κάνει να λιγουρευτούμε το παγωτό του. Έφτιαξε για εμάς παγωτό τσουρέκι με τα περισσεύματα. Ένα παγωτό σκέτη αμαρτία για όλες τις ώρες της ημέρας.

Παγωτό Τσουρέκι με τα περισσεύματα _

Δείτε ακόμα Γλυκο ψυγείου με σοκολατένια κρέμα πατισερι και τσουρέκι

Τώρα που η ζέστη ξεκίνησε να αυξάνεται, σίγουρα ένα παγωτάκι το ζητάμε. Μπορούμε λοιπόν να φτιάξουμε το δικό μας σπιτικό παγωτό   τσουρέκι, χρησιμοποιώντας σαν βασικό υλικό το τσουρέκι που περίσσεψε από το Πάσχα. Μία πρωτότυπη συνταγή με μόλις 3 υλικά.

Παγωτό Τσουρέκι με τα περισσεύματα

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής για Παγωτό Τσουρέκι με τα περισσεύματα: 

Μερίδες

850 γρ.

Προετοιμασία

10′

Αναμονή

6-12 ώρες

Δυσκολία

1/5

Παγωτό Τσουρέκι με τα περισσεύματα

Μέθοδος Εκτέλεσης

Σε ένα μπολ χτυπάμε με μίξερ χειρός τη φυτική κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει μια μαλακή σαντιγί. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζουμε για ακόμα 10-20 δευτερόλεπτα.

Θρυμματίζουμε στο μπλέντερ ή στο multi το τσουρέκι και τα ενσωματώνουμε στο μείγμα με τη σαντιγί με μία μαρίζ. Βάζουμε το παγωτό σε ένα μπολ που κλείνει αεροστεγώς και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες (ιδανικά όλο το βράδυ).

Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής παρακάτω:

Παγωτό _Τσουρέκι_ με_ τα _περισσεύματα_

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

 

Close