Σκεπαστή πίτα με το μοσχάρι που περίσσεψε

Συνταγή για Σκεπαστή πίτα με το μοσχάρι που περίσσεψε. Σας περίσσεψε μοσχάρι και δεν ξέρετε πως να το εκμεταλλευτείτε για να μην χαλάσει; Τί λέτε να το μετατρέψετε σε σκεπαστές πίτες. Μια άριστη ιδέα για να βάλετε στο ταπεράκι του σχολείου και της δουλειάς

Οι σκεπαστές πίτες τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει must κι επειδή αν δεν τιμήσουμε το σπίτι μας, θα πέσει να μας πλακώσει, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως σαν τις σκεπαστές που έχουμε δοκιμάσει στην Χαλκίδα, δεν έχουμε δοκιμάσει πουθενά αλλού. Δοκιμάστε και θα μας θυμηθείτε, αν σας φέρει η τύχη στα μέρη μας.

Στο θέμα μας τώρα, είπαμε σήμερα να σας δείξουμε μία σκεπαστή κάπως πιο υγιεινή από τις άλλες. Διότι δεν έχει γύρο χοιρινό ή κοτόπουλο όπως συνηθίζεται αλλά μοσχάρι που μας περίσσεψε. Βάζουμε μερικά λαχανικά, κέτσαπ, μουστάρδα ή μπορεί και καμία σώς και είναι έτοιμη! Λαχταριστές σκεπαστές πίτες με το μοσχάρι που περίσσεψε πανεύκολες.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για Σκεπαστή πίτα με το μοσχάρι που περίσσεψε:

συνταγή-για-σκεπαστή-με-μοσχάρι-που περίσσεψε-

Εκτέλεση για τις σκεπαστές πίτες με μοσχάρι

Αρχικά πλένουμε τις ντομάτες καλά και τις κόβουμε σε λεπτές ροδέλες. Έπειτα πλένουμε και τις πιπεριές και τις κόβουμε κι εκείνες σε λεπτές ροδέλες, αφαιρώντας τα σπόρια τους. Παίρνουμε μία πίτα για σουβλάκι. Βάζουμε στην πρώτη πίτα κέτσαπ και μουστάρδα.

Δείτε ακόμα Σκεπαστή με γύρο χοιρινό

Από πάνω στρώνουμε τις ντομάτες, τις πιπεριές και δύο φέτες γκούντα. Πάνω από την γκούντα βάζουμε κομμάτια μοσχάρι που μας περίσσεψαν. Πάνω από το μοσχάρι βάζουμε επιπλέον φέτες ντομάτας και πιπεριάς και τις άλλες δύο φέτες γκούντα.

Δείτε ακόμα Συνταγές για σχολείο 2022: Υγιεινές εύκολες και νόστιμες

Παίρνουμε την δεύτερη πίτα και βάζουμε κέτσαπ και μουστάρδα. Κλείνουμε με την δεύτερη πίτα την πρώτη και κόβουμε την σκεπαστή σε 4 κομμάτια. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και με τις άλλες δύο πίτες για σουβλάκι, αν έχουμε. Απολαμβάνουμε!

Σκεπαστή πίτα με το μοσχάρι που περίσσεψε

Tips για Σκεπαστή πίτα με το μοσχάρι που περίσσεψε

Στην γέμιση μπορούμε να βάλουμε ό,τι υλικά μας αρέσουν σε ό,τι δοσολογίες προτιμούμε. Μπορούμε να πατήσουμε για λίγο τις σκεπαστές στην τοστιέρα ή να τις ζεστάνουμε στο φούρνο για να λιώσουν τα τυριά.

Μπορείτε να φτιάξετε σπιτικές πίτες για γύρο δείτε τη συνταγή εδώ

συνταγή-για-σκεπαστή-με-μοσχάρι-που περίσσεψε-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Fotini Bahatouri 

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close