Υλικά για 4 4 φιλέτα σολομού (περίπου 200 γραμμάρια το καθένα) 4 κουταλιές της σούπας φρυγανιά τριμμένη Ξύσμα από ένα λεμόνι 160 γραμμάρια PHILADELPHIA Σαλάτα για γαρνίρισμα
Δειτε ακομα Φιλέτο σολομού στη λαδόκολλα με τυράκι,ντομάτα και κρεμμύδια
Οδηγίες 1 Βήμα
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C στον αέρα.
2 Βήμα
Σε ένα μπολ τοποθετείτε την τριμμένη φρυγανιά και το ξύσμα λεμονιού και τα ανακατεύετε με ένα κουτάλι. 3 Βήμα Στην συνέχεια απλώνετε ένα παχύ στρώμα Philadelphia πάνω στα φιλέτα σολομού και τα τοποθετείτε σε ένα ελαφρώς λαδωμένο ταψί. 4 Βήμα Προσθέτετε από πάνω το μείγμα τριμμένης φρυγανιά και ξύσμα λεμονιού, λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και πιέζετε ελαφρά μέσα στο Philadelphia. 5 Βήμα Ψήνετε στο φούρνο για 20 – 25 λεπτά ή μέχρι να είναι έτοιμο αναλόγως το πάχος του σολομού. Σερβίρετε το ψάρι με τη σαλάτα και φέτες λεμονιού.
Δειτε ακομα Σολωμός με μουστάρδα και λαχανικά…❣❣❣