Σπαγγέτι αματριτσιάνα για αυτούς που αντέχουν τα καυτερά

Με τον δικό μου τρόπο…..Για αυτούς που αντέχουν τα καυτερά!!!

Υλικά:
1 πακέτο σπαγγέτι
200 γρ. μπέικον
1 κουτί χυμό ντομάτας
7-10 ντοματίνια
1 μικρό κρεμμύδι
1 σφηνάκι λευκό κρασί
2-3 πιπερίτσες καυτερές – τσίλι
1/2 κούπα πεκορίνο τριμμένο
αλάτι
πιπέρι
1-2 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.Σουρώνουμε.
Παράλληλα ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι,κόβουμε το μπέικον σε μικρές λωρίδες,ψιλοκόβουμε τις πιπερίτσες και κόβουμε στην μέση κάθε ντοματίνι.
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το μπέικον.
Προσθέτουμε τις πιπερίτσες,το κρεμμύδι και συνεχίζουμε για 2′.

Δειτε ακομα Ζυμαρικά με κόκκινη σάλτσα τόνου! Πεντανόστιμα, εύκολα, γρήγορα!

Σπαγγέτι αματριτσιάνα για αυτούς που αντέχουν τα καυτερά

Προσθέτουμε τα ντοματίνια και σβήνουμε με το κρασί.

Σπαγγέτι αματριτσιάνα για αυτούς που αντέχουν τα καυτερά

Αφήνουμε να εξατμιστεί λίγο το κρασί και συνεχίζουμε ρίχνοντας το χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε την σάλτσα μας να δέσει.

Σπαγγέτι αματριτσιάνα για αυτούς που αντέχουν τα καυτερά

Λίγο πρι να είναι έτοιμη ρίχνουμε στην σάλτσα το πεκορίνο και ανακατεύουμε.

Σπαγγέτι αματριτσιάνα για αυτούς που αντέχουν τα καυτερά

Αφήνουμε 2′ και προσθέτουμε στην σάλτσα τα ζυμαρικά (που έχουμε στραγγίσει) ανακατεύουμε και σερβίρουμε με τριμμένο πεκορίνο.

Σπαγγέτι αματριτσιάνα για αυτούς που αντέχουν τα καυτερά

Έτοιμο!!!

Σπαγγέτι αματριτσιάνα για αυτούς που αντέχουν τα καυτερά

Καλή όρεξη!

Δειτε ακομα Λουκάνικα με μικρο μακαρονάκι

Πηγή: oreksinaxeis.blogspot.com
Close