Σπιτικά τσιπς για τα μικρά μας πιο πολύ που τους αρέσουν πολύ και είναι και πιο αγνά ..!!!

Υλικά 2-3 Πατάτες μεγάλες Αλάτι Πάπρικα Ρίγανη

Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες. Κόβουμε πολύ λεπτές φέτες με τον κόφτη – μαντολίνο. Τις τοποθετούμε σένα μπολ με παγωμένο νερό και τις αφήνουμε για 2 ώρες τουλάχιστον. Μέσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα αλλάζουμε 2 φορές νερό. Μόλις περάσει η ώρα σουρώνουμε τις πατάτες και τις βάζουμε σε μια πετσέτα για να απορροφηθεί η επιπλέον υγρασία. Προσθέτουμε αλάτι η οποιοδήποτε άλλο μπαχαρικό θέλουμε, ανακατεύουμε να πάει παντού και τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα και να γίνουν τραγανά !!

Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou‎”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.- ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ