Σπιτικό Παγωτό με 0 μονάδες - 1 μονάδα - 2 μονάδες

για 0 μονάδες : σε ένα multi (μπλέντερ για όσες/όσοι δεν το καταλάβουν) προσθέτουμε μηδενικό φρούτο (φράουλα-μήλο-πορτοκάλι κλπ) το οποίο το έχουμε ήδη βάλει να παγώσει στην κατάψυξη… προσθέτουμε ελάχιστο νερό και ζαχαρη καρυδας ή αν δεν θελτε το βαζετε σκετο και αλέθουμε … ΕΤΟΙΜΟ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙ ΑΓΑΥΗΣ Απο πανω!!

για 1 μονάδα : σε ένα multi (μπλέντερ για όσες/όσοι δεν το καταλάβουν) προσθέτουμε μηδενικό φρούτο (φράουλα-μήλο-πορτοκάλι κλπ) το οποίο το έχουμε ήδη βάλει να παγώσει στην κατάψυξη… προσθέτουμεε γάλα πλήρες ή γάλα αμυγδάλου (προσεχουμε τα συστατικα του) και αλεθουμε ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

ΕΠΙΣΗΣ για 1 μοναδα : μπρουμε να αλεσουμε κομματια μπανανας με ζάχαρη καρύδας ή ακόμα και σκέτα …. ΜΟΝΟ… 🙂 ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ.

για 2 μοναδες : σε ένα multi (μπλέντερ για όσες/όσοι δεν το καταλάβουν) προσθέτουμε 2 μηδενικά φρούτα ή ένα φρούτο με 1 μονάδα και ένα μηδενικό (τα οποια τα εχουμε βγαλει απο καταψυξη) .. διαλεγετε εσεις τις επιλογες σας … αλεθουμε πρωτα το ένα π.χ. μπανανα … βγαζουμε το μισο μειγμα απο το multi και το αλλο μισο το αφηνουμε μεσα…σε αυτο που εμεινε μεσα στο multi προσθετουμε ή βυσσινο ή φράουλες ή οτι αλλο μηδενικο φρουτο σας αρεσει .. και αλεθουμε… ετσι εχουμε 2 μοναδες παγωτο με 2 διαφορετικες γευσεις … (π.χ. 1 μονο με γευση μπανανα και η αλλη με γευση μπανανα-βυσσινο) ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑ – ΖΑΧΑΡΗ – ΝΕΡΟ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 🙂

Την συνταγή την είδαμε στην καταπληκτική ομάδα διαιτα των μονάδων πατήστε εδώ και γίνεται μελός για να δείτε περισσότερες συνταγές,διαιτές και κόλπα!

Close