Κοτόπουλο παπρικάζ με γιαούρτι (βίντεο)

Συνταγή για κοτόπουλο παπρικάζ με γιαούρτι από το Konstantina’s Kitchen που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις. Είναι φοβερό το πόσο νόστιμο φαγητό μπορούμε να φτιάξουμε σε μόλις λίγη ώρα! Η προετοιμασία αυτού του κοτόπουλου καθώς και ο χρόνος ψησίματος είναι πολύ λίγο.

Δείτε ακόμα Λαχταριστό σουφλέ Κοτόπουλο με μπεσαμελ τυρί και πατάτες

Αν λοιπόν είστε κουρασμένοι και δεν έχετε πολύ όρεξη για μαγείρεμα αυτή η συνταγή με φιλέτο κοτόπουλο με γιαούρτι και πάπρικα θα σας λύσει τα χέρια. Είναι πολύ εύκολη, πολύ γρήγορη και το σημαντικότερο από όλα, πολύ νόστιμη! Μπορείτε να απολαύσετε αυτό το κοτόπουλο παπρικάζ, με τηγανιτές πατάτες, πατάτες φούρνου ή ρύζι! Δείτε την εκτέλεση της συνταγής παρακάτω: 

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Κόβουμε τα φιλέτα κοτόπουλου σε λωρίδες και τα σοτάρουμε στο τηγάνι. Στην συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι σε φέτες, την πράσινη πιπεριά σε φέτες και ανακατεύουμε. Σοτάρουμε για 3-4 λεπτά.

Σβήνουμε το φαγητό μας με το κόκκινο κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και ρίχνουμε την πάπρικα. Προσθέτουμε την ντομάτα και ανακατεύουμε. Στο τέλος ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι. Σκεπάζουμε το φαγητό μας και το αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά για 20 με 25 λεπτά.

Βάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι και το αλεύρι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε στο τηγάνι το μείγμα με το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά. Κλείνουμε την φωτιά και σερβίρουμε.

Δείτε αναλυτικά την συνταγή στο παρακάτω βίντεο:

Κοτόπουλο παπρικάζ με γιαούρτι συνταγή

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close