Υλικά
½ κιλό κιμάς
1 πακέτο τυρί κρέμα
2 κομμάτια σφολιάτα
αλάτι και φρεσκοκομμένο μαύρο πιπέρι
Οδηγίες
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε, τον κιμά. Προσθέστε λίγο αλάτι και πιπέρι.
Χτυπήστε το τυρί κρέμα μέχρι το τυρί κρέμα να λιώσει.
Ξετυλίξτε τα ρολά σφολιάτας και τοποθετήστε το ένα κομμάτι πάνω σε ταψί στρωμένο με ένα φύλλο λαδόκολλας..Ανακατέψτε τον κιμά και το τυρί κρέμα και απλώστε τον κιμά ομοιόμορφα πάνω στη ζύμη σφολιάτα
Τοποθετείστε και κλείστε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας . Πιέστε τις άκρες μαζί για να σφραγίσουν .
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια .
Κόβουμε σε μικρά τετράγωνα και σερβίρετε.
Πηγή και φώτο συνταγής από εδώ .thekitchenismyplayground.com
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες