Τηγανιά- χοιρινή- με- θυμάρι-

Συνταγή για τηγανιά χοιρινή με δεντρολίβανο. Τηγανιά χοιρινή με δεντρολίβανο,  κόκκινη πιπεριά και σώς με πικάντικη μουστάρδα για την Τσικνοπέμπτη.

Η Τσικνοπέμπτη πλησιάζει και σας ετοιμάσαμε ένα μοναδικό ορεκτικό για την Τσικνοπέμπτη και όχι μόνο. Τηγανιά χοιρινή με δεντρολίβανο ,κόκκινες πιπεριές και μία σώς από πικάντικη μουστάρδα και χυμό λεμονιού. Είναι μία πεντανόστιμη τηγανιά χοιρινή με δεντρολίβανο για την Τσικνοπέμπτη αλλά και για όλο τον υπόλοιπο χρόνο.

Τηγανιά χοιρινή με δεντρολίβανο

Μπορείτε να φτιάξετε αυτήν την ελαφρώς πικάντικη τηγανιά για τον μεζέ σας με το κρασί ή την μπύρα σας, για κάποιο επίσημο δείπνο ή για όταν θέλετε κάτι κρεατικό στο Κυριακάτικο τραπέζι. Είναι πεντανόστιμες τηγανιά και πανεύκολη.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για την Τηγανιά χοιρινή με δεντρολίβανο:

Τηγανιά -χοιρινή -με- δεντρολίβανο-

Εκτέλεση για την τηγανιά

Στην αρχή ζεσταίνουμε πολύ καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι. Ρίχνουμε στην αρχή το χοιρινό κρέας χωρίς λάδι και το αφήνουμε στο καυτό τηγάνι για να βγάλει τα υγρά του. Έπειτα προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τις κόκκινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες και τα αφήνουμε να πάρουν λίγο χρώμα και να μαραθούν οι πιπεριές.

Δείτε ακόμα Χοιρινή τηγανιά! Ο πιο τέλειος κι εύκολος μεζές

Σε ένα ξεχωριστό μπολ ανακατεύουμε την πικάντικη μουστάρδα, τον χυμό λεμονιού και το νερό. Σβήνουμε την τηγανιά μας με το μείγμα της μουστάρδας και προς το τέλος πριν μείνει το φαγητό μόνο με το λάδι του προσθέτουμε το αλάτι και το δεντρολίβανο.

Tips για την Τηγανιά χοιρινή με δεντρολίβανο

Μπορούμε να βάλουμε εκτός από αλάτι όποιο μπαχαρικό μας αρέσει.

Τηγανιά -χοιρινή -με- δεντρολίβανο-

Η συνταγή είναι της φίλης μας αναστ γεω

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close