Τορτίγια με ομελέτα στο τηγάνι_

Απολαυστική τορτίγια στο τηγάνι με ομελέτα, γαλοπούλα, κεφαλοτύρι, καλαμπόκι, κρεμμύδι και κέτσαπ. Ιδανική ιδέα για βραδινό.

Θέλετε ένα απολαυστικό και χορταστικό βραδινό; Τότε σίγουρα αυτή η τορτίγια με ομελέτα είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Η σημερινή μας συνταγή έχει καταγωγή από το Μεξικό. Μόνο που στο Μεξικό προσθέτουν πικάντικες πιπεριές ενώ η δική μας τορτίγια δεν είναι καθόλου πικάντικη.

Δείτε ακόμα Συνταγή για τορτίγιες χωρίς μίξερ (βίντεο)

Πρόκειται για τορτίγια στο τηγάνι γεμιστή με ομελέτα που φτιάξαμε με δύο αυγά και λίγο λάδι, γαλοπούλα, κρεμμύδι, κέτσαπ και κεφαλοτύρι. Φυσικά εσείς μπορείτε να γεμίσετε αυτή την τορτίγια με ομελέτα με ό,τι άλλο αγαπάτε. Είναι ένα γρήγορο και χορταστικό βραδινό για μικρούς και μεγάλους.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής: 

Εκτέλεση

Στην αρχή κάνουμε μία ομελέτα με δύο αυγά σε αντικολλητικό τηγάνι. Αφού η ομελέτα μας γίνει την βάζουμε πάνω σε μία τορτίγια και μεταφέρουμε το φαγητό μας και πάλι στο τηγάνι. Βάζουμε πάνω την γαλοπούλα, το κεφαλοτύρι, το καλαμπόκι, το κρεμμύδι σε φέτες και την κέτσαπ.

Αφού δούμε ότι ψήθηκε από κάτω, καπακώνουμε το φαγητό μας με άλλη μία τορτίγια. Χρησιμοποιώντας ένα πιάτο, γυρνάμε τις τορτίγιες να ψηθεί και η άλλη μεριά. Απολαμβάνουμε.

Τορτίγια_με ομελέτα_ Τορτίγια_με ομελέτα_ Τορτίγια_με ομελέτα_ Τορτίγια_με ομελέτα_

Η συνταγή είναι της φίλης μας Βασιλική Φαρμάκη

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close