τρουφάκια-Kinder-συνταγή-

Συνταγή για Τρουφάκια Kinder. Τρουφάκια χωρίς ζαχαρούχο γάλα, με γεμιστά μπισκότα σοκολάτας, σοκολατάκια Kinder και τρούφα σοκολάτας.

Αυτά τα τρουφάκια Kinder είναι ό,τι πιο νόστιμο, εύκολο και οικονομικό φτιάξαμε και φάγαμε τελευταία σε τρουφάκια. Δεν έχουν ζαχαρούχο γάλα και θα χρειαστούμε μόλις 4-5 υλικά για να τα φτιάξουμε. Θα χρησιμοποιήσουμε μπισκότα σοκολάτας, σοκολατάκια Kinder, μασκαρπόνε και τρούφα σοκολάτας.

Αυτά τα τρουφάκια Kinder είναι τόσο νόστιμα και εύκολα που μπορείτε να τα φτιάξετε και παρέα με τα παιδιά σας ενώ σε κάποιο παιδικό πάρτι είμαστε σίγουροι ότι θα τα λατρέψουν. Και στον μπουφέ των μεγάλων όμως θα γίνουν ανάρπαστα.

Διαβάστε παρακάτω την εκτέλεση για τα τρουφάκια Kinder:

τρουφάκια-Kinder-συνταγή-

Εκτέλεση για τα τρουφάκια Kinder

Αρχικά παίρνουμε τα μπισκότα με σοκολάτα και τα θρυμματίζουμε στο μούλτι. Αφού τα κάνουμε σκόνη τα βάζουμε σε ένα μπολ και στο ίδιο μπολ προσθέτουμε το μασκαρπόνε.

Πλάθουμε με τα χέρια μας τα μπισκότα και το μασκαρπόνε μέχρι να γίνουν μία ομοιόμορφη ζύμη. Βάζουμε την ζύμη μας στο ψυγείο για 40 λεπτά. Μετά τα 40 λεπτά βγάζουμε το μείγμα από το ψυγείο και ξεκινάμε να πλάθουμε τα τρουφάκια μας.

Δείτε ακόμα Σοκολατένια Τρουφάκια με την βασιλόπιτα που περίσσεψε

Παίρνουμε από το μείγμα μία κουταλιά της σούπας κάθε φορά. Βουτάμε τα χέρια μας στο κονιάκ και ανοίγουμε λίγο την ζύμη με τα δάχτυλα. Παίρνουμε ένα σοκολατάκι Kinder το βάζουμε στην μέση και ξεκινάμε να πλάθουμε σε στρογγυλό τρουφάκι. Έπειτα βουτάμε το τρουφάκι μας στην τρούφα σοκολάτας και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία.

Tips για τα τρουφάκια Kinder

Το κονιάκ είναι προαιρετικό. Αυτή η δόση βγάζει 30 σοκολατάκια. Τα συντηρούμε στο ψυγείο.

τρουφάκια-Kinder-συνταγή-

Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής για τα τρουφάκια παρακάτω:

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close