Τρουφάκια ραφαέλο σε διάφορες γεύσεις

Τρουφάκια ραφαέλο σε διάφορες γεύσεις .Συνταγή για Χριστουγεννιάτικα τρουφάκια με ινδοκαρύδο, τις γνωστές χιονούλες, σε διάφορες γεύσεις  με γέμιση μερέντας, μαρασκίνο, και με μπισκότα τύπου OREO.

Τα Χριστούγεννα πολλές φορές υποδεχόμαστε στο σπίτι μας καλεσμένους. Έτσι πρέπει σίγουρα να τους τρατάρουμε μερικά γλυκίσματα κι άλλες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές. Εκτός από τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες υπάρχουν κι άλλα χριστουγεννιάτικα γλυκά που μπορούν να ικανοποιήσουν τους καλεσμένους σας αλλά κι εσάς.

Τρουφάκια ραφαέλο σε διάφορες γεύσεις Τρουφάκια ραφαέλο σε διάφορες γεύσεις

Όπως τα σημερινά μας Χριστουγεννιάτικα τρουφάκια ραφαέλο σε διάφορες γεύσεις . Αυτά τα τρουφάκια μπορούμε να τα γεμίσουμε με μερέντα, μαρασκίνο ή μπισκότα τύπου OREO και φυσικά αμύγδαλα. Είναι χριστουγεννιάτικα τρουφάκια για όλα τα γούστα με έντονο μυρωδιά αλλά και γεύση ινδοκάρυδου.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τα τρουφάκια ραφαέλο σε διάφορες γεύσεις :

Τρουφάκια- ραφαέλο- σε- διάφορες- γεύσεις-

Εκτέλεση για τα τρουφάκια με το ινδοκάρυδο

Αρχικά ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα με το ινδοκάρυδο. Αφού ομογενοποιηθεί το μείγμα σκεπάζουμε το μείγμα μας με μία μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 12 ώρες. Μετά τις 12 ώρες πλάθουμε το μείγμα σε μπαλάκια και βάζουμε σε κάθε τρουφάκι από ένα αμύγδαλο.

Τρουφάκια- ραφαέλο- σε- διάφορες- γεύσεις-

Εκτέλεση για τα τρουφάκια Ραφαέλο γεμιστά με φουντουκι και πραλίνα

Αν θέλουμε να φτιάξουμε τρουφάκια με μερέντα ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και απλά τα ανοίγουμε και τα γεμίζουμε με μερέντα ή όποια άλλη πραλίνα φουντουκιού μας αρέσει.

τρουφάκια-ραφαέλο-με-ινδοκάρυδο-σε-διάφορες-γεύσεις-

Εκτέλεση για τα τρουφάκια ραφαέλο με μαρασκίνο

Τρουφάκια ραφαέλο σε διάφορες γεύσεις

Αν θέλουμε να φτιάξουμε τρουφάκια με μερέντα ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και απλά τα ανοίγουμε και τα γεμίζουμε με μαρασκίνο.

Δείτε ακόμα Συνταγή για τρουφάκια με βρόμη

 

Εκτέλεση για τα τρουφάκια με μπισκότα τύπου ΟREO

Σε αυτήν την περίπτωση θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο. Στην αρχή κάνουμε ένα μικρό μπαλάκι από ινδοκάρυδο. Το σκεπάζουμε με την ζύμη που φτιάξαμε από τα μπισκότα και το βούτυρο και καλύπτουμε την ζύμη από μπισκότα με ινδοκάρυδο.

Εύκολα τρουφάκια ινδοκάρυδου σε διάφορες γεύσεις (ραφαέλο)

Δείτε αναλυτικά όλες τις εκτελέσεις για τα τρουφάκια ραφαέλο παρακάτω:

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close