Το κόλπο που θα σας σώσει! Ξεφλουδίστε τις πατάτες σας με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!

Υπάρχουν πάντα κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν ταλέντο στις εφευρέσεις. Αν έχετε βαρεθεί το καθάρισμα της πατάτας να σας παίρνει αρκετό χρόνο, τότε αυτό το τέχνασμα που ανακάλυψαν κάποιοι θα σας σώσει! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε ένα μεγάλο μαχαίρι κουζίνας και να κόψετε προσεκτικά την φλούδα της πατάτας κυκλικά γύρω από τη μέση.

Δείτε ακόμη: Απίστευτο! Τρίβει παγάκια από λεμόνι και πατάτα στο πρόσωπο της και αφαιρεί όλες τις μαύρες κηλίδες σε μόλις 3 ημέρες!

Κόψτε ό, τι ποσότητα θέλετε, βάλτε τις πατάτες σε μια κατσαρόλα, προσθέστε λίγο βραστό νερό και αφήστε τις πατάτες να μαγειρευτούν. Όταν μαγειρευτούν στραγγίξτε το νερό σε μια άλλη κατσαρόλα και αφήστε τις πατάτες στην αρχική. Έπειτα, βάλτε στη κατσαρόλα κρύο νερό. Όταν αυτές θα έχουν κρυώσει μετά από λίγα λεπτά θα δείτε οτι η φλούδα της πατάτας θα αφαιρείτε με το που την αγγίζετε πολύ εύκολα!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε ένα μεγάλο μαχαίρι κουζίνας και να κόψετε προσεκτικά την φλούδα της πατάτας κυκλικά γύρω από τη μέση.

Δείτε ακόμη: Δίαιτα Πατάτας: η δίαιτα των 3 ημερών με την οποία θα χάσετε 3-5 κιλά άμεσα

Με αυτό το απλό τέχνασμα μπορείτε γρήγορα να ξεφλουδίσετε τις πατάτες σας χωρίς τη χρήση του αποφλοιωτή. Θα πρέπει να βράσετε τις πατάτες, αλλά θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να τις μισοβράσετε και στη συνέχεια να τις βάλετε στο φούρνο, αν θέλετε πατάτες φούρνου ή να τις κόψετε αν θέλετε να τις κάνετε τηγανιτές!

Δείτε ακόμη: Νερό από φλούδες πατάτας για να δυναμώσετε τα μαλλιά σας  

Δείτε το βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες:

Πηγή: fabartdiy.com
Close