Υλικά:
250γρ γιαούρτι 2 πιπεριές Φλωρίνης ψημμένες 1 με 2 πιπερίτσες καυτερές 1 με 2 σκελίδες σκόρδο 2 κσ ξύδι 2κγ πάπρικα 3/4 κούπας ελαιόλαδο 400γρ φέτα
Δείτε ακόμα: Τυροκαυτερή απ’ τις Μηλιές Λέσβου που αξίζει να δοκιμάσετε!
Εκτέλεση:
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ εκτός από τη φέτα. Μόλις πολτοποιηθούν προσθέτουμε τη φέτα και χτυπάμε όχι συνεχόμενα για να μην λιώσει η φέτα. Βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα πριν τη σερβίρουμε. Αν τη θέλετε λιγότερο καυτερή αφαιρέστε τη μια πιπερίτσα. Αν τη θέλετε πιο κρεμώδες την υφή της αφαιρέστε φέτα. Είναι πεντανόστιμη…δοκιμάστε τη!