Για τα κίτρινα.
130 ml χυμό Ροδάκινο ή κοκτέιλ φρούτων
7 φύλλα ζελατίνης
1 κ.σ. μέλι
Για τα κόκκινα.
130 ml χυμό Βύσσινο ή Φραγκοστάφυλο
7 φύλλα ζελατίνης
1 κ.σ. μέλι
Μουσκεύομαι την ζελατίνη σε ένα μπολ με κρύο νερό για λίγα λεπτά (2-3′) για να μαλακώσει.
Βάζουμε σε ένα μπρίκι τον χυμό, το μέλι και την ζελατίνη.
Το βάζουμε σε χαμηλή φωτιά να ζεσταθεί και να λιώσει η ζελατίνη.
Προσοχή! Δεν το βράζουμε.
Μόλις είναι έτοιμο το ρίχνουμε σε θήκες σιλικόνης και το βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες.
Τα ξεφορμάρομαι και τα φυλάμε σε κλειστό βάζο στο ψυγείο.
Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.