Για τα κίτρινα.
130 ml χυμό Ροδάκινο ή κοκτέιλ φρούτων
7 φύλλα ζελατίνης
1 κ.σ. μέλι
Για τα κόκκινα.
130 ml χυμό Βύσσινο ή Φραγκοστάφυλο
7 φύλλα ζελατίνης
1 κ.σ. μέλι
Μουσκεύομαι την ζελατίνη σε ένα μπολ με κρύο νερό για λίγα λεπτά (2-3′) για να μαλακώσει.
Βάζουμε σε ένα μπρίκι τον χυμό, το μέλι και την ζελατίνη.
Το βάζουμε σε χαμηλή φωτιά να ζεσταθεί και να λιώσει η ζελατίνη.
Προσοχή! Δεν το βράζουμε.
Μόλις είναι έτοιμο το ρίχνουμε σε θήκες σιλικόνης και το βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες.
Τα ξεφορμάρομαι και τα φυλάμε σε κλειστό βάζο στο ψυγείο.
Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ειδήσεις σήμερα
- Ηλιακή καταιγίδα : Έκτακτη ειδοποίηση σε λίγες ώρες θα χτυπήσει την Γη – Πού θα γίνουν μπλακάουτ
- Κλειστά σχολεία αύριο (12/12): Πού δεν θα χτυπήσει κουδούνι
- Χιονονιφάδες στα Νύχια: Το απόλυτο μανικιούρ για τα Χριστούγεννα
- Αστυνομικός της Βουλής : Θέλει διαζύγιο η σύζυγος για να ζήσει ελεύθερη τη ζωή της την ώρα που τα παιδιά δεν τα αναλαμβάνει κανείς συγγενής
- Η Γη της Ελιάς: Ανείπωτη τραγωδία – Νεκρός ο Ισίδωρος