Για τα κίτρινα.

130 ml χυμό Ροδάκινο ή κοκτέιλ φρούτων 7 φύλλα ζελατίνης 1 κ.σ. μέλι

Για τα κόκκινα.

130 ml χυμό Βύσσινο ή Φραγκοστάφυλο 7 φύλλα ζελατίνης 1 κ.σ. μέλι

Μουσκεύομαι την ζελατίνη σε ένα μπολ με κρύο νερό για λίγα λεπτά (2-3′) για να μαλακώσει. Βάζουμε σε ένα μπρίκι τον χυμό, το μέλι και την ζελατίνη. Το βάζουμε σε χαμηλή φωτιά να ζεσταθεί και να λιώσει η ζελατίνη. Προσοχή! Δεν το βράζουμε. Μόλις είναι έτοιμο το ρίχνουμε σε θήκες σιλικόνης και το βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες. Τα ξεφορμάρομαι και τα φυλάμε σε κλειστό βάζο στο ψυγείο.

Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou‎”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.