Ζυμαρομπαλάκια με ο,τι γέμιση θέλουμε – Χρειαζόμαστε μόνο 4 υλικά

Ζυμαρομπαλάκια με ο,τι γέμιση θέλουμε. Χρειαζόμαστε μόνο 4 υλικά για το πιο νόστιμο ορεκτικό που έχετε δοκιμάσει. Μπορείτε με αυτά τα ζυμαρομπαλάκια να εμπλουτίσετε ακόμη περισσότερο τον μπουφέ σας. Η γέμιση είναι στο χέρι σας, οπότε μπορούν να γίνουν πολύ υγιεινά και κατάλληλα για παιδιά.

Δείτε ακόμα Φανταστικά ψωμάκια γεμιστά με τυριά!

Ιδανικές  σαν κολατσιό στο σχολείο και φυσικά να το…ρίξετε και λίγο έξω βάζοντας μέσα ο,τι πιο παχυντικό και νόστιμο υπάρχει στο ψυγείο σας. Που και που μας αξίζει. Δείτε την εκτέλεση της συνταγής παρακάτω:

Εκτέλεση

Στην αρχή προσθέτουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, την ξερή μαγιά. το ελαιόλαδο και το νερό. Αφού ζυμώσουμε τα υλικά μας αφήνουμε την ζύμη μας για μισή ώρα να φουσκώσει στην άκρη. Μόλις περάσει η μισή ώρα παίρνουμε στην χούφτα μας μικρά κομμάτια από την ζύμη και τα κάνουμε μπαλάκια.

Ανοίγουμε τα μπαλάκια μας με το χέρι και βάζουμε μέσα την γέμιση που μας αρέσει περισσότερο. Στις φωτογραφίες, υπάρχει γέμιση με φέτα, σε άλλα ζυμαρομπαλάκια υπάρχει γέμιση με γκούντα και λουκάνικα. Τα τηγανίζουμε και τα απολαμβάνουμε!

Ζυμαρομπαλάκια με ο,τι γέμιση θέλουμε – Χρειαζόμαστε μόνο 4 υλικά

Την συνταγή την βρήκαμε από την φίλη μας Xristina Gewrgiopoulou στην δική μας ομάδα Συνταγες για παιδια & more

Μην ξεχάσετε να γίνετε μέλη κι εσείς στην ομάδα μας. Εκεί θα μπορέσετε να μοιραστείτε μαζί μας τις αγαπημένες σας συνταγές!

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close