καλοκαιρινή-διακόσμηση-με-καπέλα-ιδέες-

15 ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης με καπέλα. Καλοκαιρινές ιδέες διακόσμησης με καπέλα για όλο το σπίτι.

Τι φοράμε περισσότερο το Καλοκαίρι που ο ήλιος είναι δυνατός και η ζέστη αφόρητη; Μα φυσικά καπέλο. Γιατί λοιπόν να μην το εντάξουμε και στην διακόσμηση του σπιτιού μας εκτός από το στιλ μας. Άλλωστε τα καπέλα χαρίζουν τόσο μία boho όσο και μία vintage νότα στο σπίτι μας, ανάλογα με τα καπέλα που επιλέγουμε.

Στο σημερινό μας άρθρο θα δούμε 15 ιδέες με καλοκαιρινή διακόσμηση με καπέλα για όλο το σπίτι. Την πόρτα του σπιτιού, την κρεβατοκάμαρα, το χολ, το καθιστικό και γενικότερα όπου υπάρχει κενός τοίχος και δεν ξέρετε πως να τον εμπλουτίσετε. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης με καπέλα: Ψάθινα καπέλα στο χολ

Μπορείτε να κρεμάσετε στο χολ μία αράδα ψάθινων καπέλων και να εμπλουτίσετε το χολ σας. Είναι μία vintage διακόσμηση που κάνει το σπίτι να αποκτά δική του ταυτότητα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις παλιά καπέλα του παππού σου και της γιαγιάς σου και να απογειώσεις την διακόσμηση του σπιτιού σου.

15 ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης με καπέλα

Ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης με καπέλα: Ψάθινα καπέλα σαν ονειροπαγίδες

Μπορείς να φτιάξεις μία εναλλακτική ονειροπαγίδα με καπέλα. Μπορείτε με σπάγκο να κρεμάσετε μερικά ψάθινα καπέλα να κρέμονται όπως θα κρέμονταν τα φτερά σε μία τυπική ονειροπαγίδα. Το κάτι άλλο στην καλοκαιρινή διακόσμηση.

ψάθινα καπέλα-σαν-ονειροπαγίδα-διακόσμηση σπιτιού-ιδέες-

Ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης με καπέλα:  Ψάθινο καπέλο στην εξώπορτα

Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας καλοκαιρινό στεφάνι με ένα ψάθινο καπέλο. Μπορείτε να κολλήσετε πάνω στο ψάθινο καπέλο σας μερικά πλαστικά λουλούδια ή να χρησιμοποιήσετε ένα καπέλο που έχει ήδη λουλούδια πάνω του. Το κρεμάτε στην εξώπορτα και απογειώνετε την διακόσμησή σας.

ψάθινο-καπέλο-με-λουλούδια-για-στεφάνι-ιδέες- ψάθινο-καπέλο-με-λουλούδια-για-στεφάνι-ιδέες-

Ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης με καπέλα: Καπέλα στο χολ

Το χολ πολλές φορές μένει κενό επειδή δεν βάζουμε πολλά πράγματα για να το διακοσμήσουμε. Αν δεν θέλετε να επιλέξετε κάδρα για τους δικούς σας λόγους μπορείτε αντί για κάδρα να κρεμάσετε στον τοίχο μερικά καπέλα.

καλοκαιρινή διακόσμηση-με-καπέλα-στο-χολ-ιδέες-

Δείτε ακόμα Boho διακόσμηση το Καλοκαίρι 2022: 15 ιδέες με ονειροπαγίδες στο σπίτι

καλοκαιρινή-διακόσμηση-με-καπέλα-ιδέες- καλοκαιρινή-διακόσμηση-με-καπέλα-ιδέες-

Ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης με καπέλα:  Χρωματιστά καπέλα στην κρεβατοκάμαρα

Αν θέλετε να κάνετε την κρεβατοκάμαρά σας να ξεχωρίζει μπορείτε σε έναν κενό τοίχο του δωματίου να κρεμάσετε μερικά χρωματιστά καπέλα. Είναι μία διακόσμηση που είναι τόσο ιδιαίτερη αλλά μπορεί να ταιριάξει ακόμη και σε μία συνολικότερη μίνιμαλ διακόσμηση.

χρωματιστά-καπέλα-στον-τοίχο-ιδέες-

Ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης με καπέλα:  Ένα καπέλο στην κρεμάστρα

Μπορείτε να κρεμάσετε ένα καπέλο στην κρεμάστρα σαν διακοσμητικό. Αν κρεμάσετε αυτό το καπέλο και το συνδυάσετε με άλλα διακοσμητικά χώρου, το κρεμασμένο καπέλο θα είναι μία διακριτική διακοσμητική πινελιά που θα κάνει το σπίτι σας να ξεχωρίσει.

καπέλο-κρεμασμένο-στην-κρεμάστρα-ιδέες διακόσμησης-

Ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης με καπέλα: Ψάθινα καπέλα σαν γιρλάντες

Μπορείτε να κρεμάσετε με μανταλάκια σε σπάγκους τα ψάθινα καπέλα σας και να σχεδιάσετε μία χειροποίητη γιρλάντα για κάθε χώρο του σπιτιού σας. Αντί για φωτογραφίες λοιπόν κρεμάστε τα…καπέλα σας.

ψάθινα καπέλα-σαν-γιρλάντες-ιδέες- ιδέες-διακόσμησης-με-καπέλα-

Δείτε ακόμα Καλοκαιρινή διακόσμηση 2022: 18 ιδέες για όλο το σπίτι

ιδέες-διακόσμησης-με-καπέλα- ιδέες-διακόσμησης-με-καπέλα-

Ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης με καπέλα:  Καπέλα κάτω από την σκάλα

Ο τοίχος κάτω από την σκάλα μένει κενός τις περισσότερες φορές. Όμως μία τελειοποιημένη διακόσμηση πρέπει να προσέχει την κάθε λεπτομέρεια. Έτσι μπορείτε να κρεμάσετε μερικά ψάθινα καπέλα κάτω από την σκάλα και να απογειώσετε το σπίτι σας.

ψάθινα καπέλα-κάτω-από-την-σκάλα-ιδέες-

Ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης με καπέλα: Ψάθινο καπέλο δίπλα στον καθρέφτη

Αν θέλετε να αναδείξετε έναν καλοκαιρινό καθρέφτη μπορείτε να κρεμάσετε δίπλα του ψάθινα καπέλα ή και ψάθινα καλάθια όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα. Είναι μία μίνιμαλ διακόσμηση που θα σας βάλει για τα καλά σε καλοκαιρινή διάθεση.

ψάθινο καπέλο-δίπλα-στον-καθρέφτη-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την διακόσμηση του σπιτιού στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close