ιδέες-με-ονειροπαγίδες-στο-σπίτι-

Boho διακόσμηση το Καλοκαίρι 2022: 15 ιδέες με ονειροπαγίδες στο σπίτι. 15 μοντέρνες ιδέες διακόσμησης για το Καλοκαίρι, με ονειροπαγίδες στο σπίτι.

Τα τελευταία χρόνια στην διακόσμηση κάθε δωματίου του σπιτιού πολλοί έχουμε υιοθετήσει τις ονειροπαγίδες. Οι άνθρωποι παλιότερα θεωρούσαν πως οι ονειροπαγίδες είναι σε θέση να τους προστατεύσουν από τους εφιάλτες. Πλέον αποτελούν ένα boho διακοσμητικό σπιτιού για κάθε δωμάτιο.

Η boho κουλτούρα δεν έχει εποχή για πολλούς από εμάς. Όμως αν δεν είστε γενικότερα boho, σίγουρα η boho διακόσμηση ταιριάζει καλύτερα στο Καλοκαίρι. Αν θέλετε το Καλοκαίρι 2022 να ανανεώσετε το σπίτι σας μπορείτε να υιοθετήσετε μία boho διακόσμηση με ονειροπαγίδες.

Δείτε ακόμα Κίτρινος καναπές : 15 ιδέες να τον συνδυάσεις

Στο σημερινό μας άρθρο βρήκαμε για εσάς 15 μοντέρνες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι με ονειροπαγίδες. Ονειροπαγίδες στην κρεβατοκάμαρα, στην εξώπορτα, στο χολ, στο σαλόνι, στη βιβλιοθήκη αλλά και στον κήπο. Ονειροπαγίδες με έντονα χρώματα και λεντάκια αλλά και σικ ονειροπαγίδες σε απαλές αποχρώσεις. Διαβάστε παρακάτω: 

Boho διακόσμηση με ονειροπαγίδες στο σπίτι: Ονειροπαγίδες στον κήπο

Μπορείτε να κάνετε τον κήπο σας ή και το μπαλκόνι σας πιο καλοκαιρινό με μερικές ονειροπαγίδες και ίσως μερικά διακοσμητικά κεριά. Μπορείτε να κρεμάσετε τις ονειροπαγίδες είτε από το το ταβάνι είτε από κάποιο αγαπημένο σας δέντρο. Θα κάνετε τον κήπο, την αυλή ή το μπαλκόνι σας να ξεχωρίσει.

Boho διακόσμηση το Καλοκαίρι 2022: 15 ιδέες με ονειροπαγίδες στο σπίτι

Boho διακόσμηση με ονειροπαγίδες στο σπίτι:  Ονειροπαγίδα σαν φωτιστικό

Υπάρχουν πλέον στην αγορά μοντέρνα φωτιστικά που καλύπτουν όλα τα γούστα. Μπορείτε να ανανεώσετε τον αγαπημένο σας χώρο στο σπίτι με ένα φωτιστικό σαν ονειροπαγίδα. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερο καθάρισμα ενώ θα ανανεώσει τον χώρο σας αμέσως.

ονειροπαγίδα-στο-καθιστικό-ιδέες-διακόσμησης-

Boho διακόσμηση με ονειροπαγίδες στο σπίτι: Ονειροπαγίδα στο καθιστικό

Ακόμη και το Καλοκαίρι το καθιστικό μπορεί να γίνει ένας υπέροχος χώρος για να φιλοξενεί εσάς και τους φίλους σας. Αν θέλετε να φέρετε το Καλοκαίρι στο σπίτι σας τότε μία ονειροπαγίδα στην αγαπημένη γωνία του καθιστικού θα κάνει το σαλόνι σας πιο boho και μοντέρνο.

ονειροπαγίδα-στο-καθιστικό-ιδέες-boho διακόσμησης-

Boho διακόσμηση με ονειροπαγίδες στο σπίτι:  Ονειροπαγίδες στην εξώπορτα

Αντί για στεφάνια με λουλούδια που κρεμάμε την Άνοιξη το Καλοκαίρι, μπορείτε να κρεμάσετε μία ή και δύο ονειροπαγίδες στην εξώπορτά σας. Με αυτόν τον τρόπο οι επισκέπτες θα μπαίνουν στο κλίμα της εποχής προτού καλά καλά μπουν στο σπίτι σας και είναι σίγουρα μία διακοσμητική πινελιά που θα ξεχωρίσει.

ονειροπαγίδα-στην-εξώπορτα-ιδέες-boho διακόσμησης-

Boho διακόσμηση με ονειροπαγίδες στο σπίτι: Μία boho γωνία στο σπίτι με ονειροπαγίδες

Αν έχετε ευρύχωρο σπίτι και θέλετε να το γεμίσετε λίγο περισσότερο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάποια γωνία του σπιτιού που δεν έχετε διακοσμήσει επαρκώς με ονειροπαγίδες. boho κάδρα. φυτά εσωτερικού χώρου, ξύλινα boho διακοσμητικά και ό,τι άλλο σας αρέσει. Θα είναι η boho γωνία του σπιτιού σας που θα ανανεώσει το στιλ του.

ιδέες-με-ονειροπαγίδες-στο-σπίτι-

Δείτε ακόμα Ψάθινα Καλάθια: 22 ιδέες διακόσμησης και οργάνωσης σπιτιού

ιδέες-με-ονειροπαγίδες-στο-σπίτι-

Boho διακόσμηση με ονειροπαγίδες στο σπίτι: Αναγνωστήριο με ονειροπαγίδες

Αν σας αρέσει πολύ το διάβασμα είναι πολύ πιθανό να έχετε μία γωνία στο σπίτι που είναι το αναγνωστήριό σας. Οι άνθρωποι που αγαπούν το διάβασμα για να μπορέσουν να συγκεντρωθούν και να νιώσουν ακριβώς αυτά που διαβάζουν έχουν προϋποθέσεις.

Αν λοιπόν δεν σας αρέσει να διαβάζετε στο κρεβάτι ή στο γραφείο, μπορείτε να φτιάξετε μία boho γωνία αναγνωστηρίου. Ένα σεντόνια στο πάτωμα, μερικά μαλακά μαξιλάρια, τα αγαπημένα σας βιβλία σε κάποιο μικρό ράφι και φυσικά ονειροπαγίδες και φωτάκια λεντ. Το διάβασμα δεν ήταν ποτέ τόσο χαλαρωτικό.

ονειροπαγίδα-στο-αναγνωστήριο-ιδέες- ιδέες-με-ονειροπαγίδες-στο-σπίτι- ιδέες-με-ονειροπαγίδες-στο-σπίτι- ιδέες-με-ονειροπαγίδες-στο-σπίτι-

Boho διακόσμηση με ονειροπαγίδες στο σπίτι: Ονειροπαγίδα στην κρεβατοκάμαρα

Μία ονειροπαγίδα στην κρεβατοκάμαρα έχει λογική τόσο από διακοσμητικής άποψης όσο και από τον γνωστό ρόλο της ονειροπαγίδας. Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύουμε ότι μία ονειροπαγίδα μπορεί να εμποδίσει τους εφιάλτες σας. Παρόλα αυτά σίγουρα μπορεί να κάνει την κρεβατοκάμαρα πιο μοντέρνα και χαλαρωτική.

ονειροπαγίδα-στην-κρεβατοκάμαρα-ιδέες- ιδέες-με-ονειροπαγίδες-στο-σπίτι-

Boho διακόσμηση με ονειροπαγίδες στο σπίτι: Μεγάλες ονειροπαγίδες στον κήπο

Μπορείτε να φτιάξετε μία μεγάλη ονειροπαγίδα κρεμώντας σε ένα γερό κλαδί δέντρου πολλές μικρές ή και μεγαλύτερες ονειροπαγίδες. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε ένα boho διακοσμητικό για τον κήπο ή για οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού που θα ξεχωρίσει.

ονειροπαγίδα-στον-κήπο-ιδέες- ιδέες-με-ονειροπαγίδες-στο-σπίτι-

Δείτε ακόμα Ασπρόμαυρη διακόσμηση: 27 Ιδέες για μπαλκόνι και κήπο

ιδέες-με-ονειροπαγίδες-στο-σπίτι-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την διακόσμηση του σπιτιού στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close