ψάθινα-καλάθια-για-την-οργάνωση-του-σπιτιού-ιδέες-

Ψάθινα Καλάθια: 22 ιδέες διακόσμησης και οργάνωσης σπιτιού. 22 ιδέες για να υιοθετήσετε τα ψάθινα καλάθια στην διακόσμηση αλλά και στην οργάνωση του σπιτιού σας.

Η Άνοιξη ήρθε και το Καλοκαίρι πλησιάζει. Αυτό σημαίνει πως σιγά σιγά αποχωριζόμαστε τα βαριά χαλιά και τα μάλλινα καλύμματα και διακοσμητικά και δίνουμε την θέση σε ψάθινα και ανάλαφρα υφάσματα, διακοσμητικά, ακόμη και ψάθινα χαλιά.

Σήμερα λοιπόν θα σας δείξουμε 22 ιδέες για ψάθινα καλάθια στην διακόσμηση αλλά και στην οργάνωση. Είναι απίστευτο, πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις με ψάθινα καλάθια. Μπορείς να φτιάξεις diy γλάστρες, να φτιάξεις στεφάνια για την εξώπορτα, αλλά και αποθηκευτικούς χώρους για τα άπλυτα ρούχα, για το μπάνιο και άλλα. Διαβάστε παρακάτω:

Ψάθινα Καλάθια: Ψάθινο καλάθι με αντικείμενα που περισσεύουν

Μπορείτε να φτιάξετε ένα διακοσμητικό που συνάμα θα σας βοηθήσει και με την οργάνωση του χώρου αποθηκεύοντας αντικείμενα που περισσεύουν στο σπίτι μέσα σε ένα απλό ψάθινο καλάθι. Μερικά μαξιλάρια, μερικές κουβέρτες, βιβλία και ό,τι άλλο δεν έχετε που αλλού να το στριμώξετε.

Ψάθινα Καλάθια: 22 ιδέες διακόσμησης & οργάνωσης σπιτιού

Ψάθινα Καλάθια: Διακοσμητικά τοίχου από ψάθινα καλάθια

Μπορείτε να πάρετε ψάθινα καλάθια και να τα κολλήσετε στον τοίχο με ειδικά αυτοκόλλητα τοίχου. Στην συνέχεια τοποθετήστε μέσα στα ψάθινα καλάθια μερικές φωτογραφίες, μερικές μικρές γλάστρες ή μπορείτε να τα αφήσετε και κενά.

ψάθινα-καλάθια-για-διακοσμητικά-τοίχου-ιδέες-

Ψάθινα Καλάθια: Κομοδίνο από ψάθινο καλάθι

Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου κομοδίνο από ψάθινα καλάθια αρκεί να τα πηγαίνεις καλά με τις κατασκευές. Σίγουρα είναι μία ανοιξιάτικη αλλά και καλοκαιρινή πρόταση για πιο ανάλαφρη διακόσμηση στον χώρο που θα τον κάνει να δείχνει πιο boho.

ψάθινα-καλάθια-για-κομοδίνα-ιδέες-

Ψάθινα Καλάθια: Ψάθινα καλάθια στην κρεβατοκάμαρα

Πολύ συχνά μας αρέσει να διακοσμούμε το κρεβάτι της κρεβατοκάμαρας με διάφορα μαξιλάρια. Φυσικά όταν πέφτουμε για ύπνο αυτά τα μαξιλάρια τις περισσότερες φορές τα αφήνουμε στην καλύτερη των περιπτώσεων σε μία καρέκλα. Μπορείτε λοιπόν να βάλετε ένα μοντέρνο ψάθινο καλάθι και να τα βάζετε εκεί.

ψάθινα-καλάθια-για-την-οργάνωση-του-σπιτιού-ιδέες- ψάθινα-καλάθια-για-την-οργάνωση-του-σπιτιού-ιδέες- ψάθινα-καλάθια-για-την-οργάνωση-του-σπιτιού-ιδέες-

Ψάθινα Καλάθια: Ψάθινο καλάθι για γλάστρα

Σε πολλούς αρέσουν τα φυτά εσωτερικού χώρου. Μπορείς λοιπόν να βάλεις το αγαπημένο σου φυτό μέσα σε ένα ψάθινο καλάθι μαζί φυσικά με την γλάστρα του φυτού. Θα γίνει ένα πανέμορφο διακοσμητικό που θα κάνει τον χώρο σου ακόμη πιο boho.

ψάθινα-καλάθια-για-γλάστρα-ιδέες- ψάθινα-καλάθια-για-την-διακόσμηση-του-σπιτιού-ιδέες- ψάθινα-καλάθια-για-την-διακόσμηση-του-σπιτιού-ιδέες-

Δείτε ακόμα Φτιάξτε υπέροχα πέτρινα παρτέρια από ψάθινα καλάθια εύκολα και τελείως ανέξοδα για τον πιο όμορφο κήπο!

ψάθινα-καλάθια-για-την-διακόσμηση-του-σπιτιού-ιδέες-

Ψάθινα Καλάθια: Στεφάνι για την εξώπορτα από ψάθινο καλάθι

Τώρα που μπήκε η Άνοιξη τα στεφάνια στην εξώπορτα είναι γεγονός. Πλησιάζει το Πάσχα οπότε μπορείτε το παρακάτω στεφάνι από ψάθινο καλάθι να το διακοσμήσετε και με Πασχαλινά διακοσμητικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν πάτε να μαζέψετε τα λουλούδια για την Πρωτομαγιά, ξέρετε πως θα τα στολίσετε.

ψάθινα-καλάθια-για-στεφάνι-ιδέες-

Ψάθινα Καλάθια: Ψάθινα καλάθια για τις πετσέτες του μπάνιου

Αν θέλετε ένα πρακτικό και ανέξοδο μέρος να βάζετε τις πετσέτες του μπάνιου μέχρι να τελειώσετε το ντους σας, ένα ψάθινο καλάθι θα σας λύσει τα χέρια. Ταυτόχρονα θα κάνει το μπάνιο σας ακόμη πιο χαλαρωτικό.

ψάθινα-καλάθια-για-τις-πετσέτες-του-μπάνιου-ιδέες- ψάθινα-καλάθια-για-διακόσμηση-και-οργάνωση-ιδέες- ψάθινα-καλάθια-για-διακόσμηση-και-οργάνωση-ιδέες-

Ψάθινα Καλάθια: Ψάθινο καλάθι για την οδοντόβουρτσα και την οδοντόκρεμα

Μπορείτε να κάνετε την διαφορά και να διαλέξετε ένα μικρό ψάθινο καλάθι για να αποθηκεύετε εκεί την οδοντόβουρτσα και την οδοντόκρεμα. Θα κάνει το μπάνιο σας πιο boho και καλοκαιρινό και σίγουρα θα σας κάνει να πρωτοτυπήσετε στην διακόσμηση.

ψάθινα-καλάθια-για-διακόσμηση-και-οργάνωση-ιδέες-

Ψάθινα Καλάθια: Ψάθινο καλάθι για τα ξύλα

Φυσικά τα ψάθινα καλάθια μπορούν να σας λύσουν τα χέρια και τον Χειμώνα αφού εκεί μπορείτε να τοποθετείτε τα μικρά ξύλα και τα μικρά κούτσουρα για το τζάκι ή την ξυλόσομπα. Έτσι θα είναι πιο οργανωμένο αλλά και πιο όμορφο το μέρος δίπλα στο τζάκι.

ψάθινα-καλάθια-για-τα-ξύλα-ιδέες-

ψάθινα-καλάθια-στην-οργάνωση-και-στην-διακόσμηση-του-σπιτιού- ψάθινα-καλάθια-στην-οργάνωση-και-στην-διακόσμηση-του-σπιτιού- ψάθινα-καλάθια-στην-οργάνωση-και-στην-διακόσμηση-του-σπιτιού- ψάθινα-καλάθια-στην-οργάνωση-και-στην-διακόσμηση-του-σπιτιού-

Δείτε ακόμα Ασπρόμαυρη διακόσμηση: 27 Ιδέες για μπαλκόνι και κήπο

ψάθινα-καλάθια-στην-οργάνωση-και-στην-διακόσμηση-του-σπιτιού-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την διακόσμηση του σπιτιού στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close