16 άνθρωποι που βρήκαν τον τρόπο να φέρουν την μαγεία στο σπίτι τους από το τίποτα

16 άνθρωποι που βρήκαν τον τρόπο να φέρουν την μαγεία στο σπίτι τους από το τίποτα! Όλοι θέλουμε να μένουμε σε όμορφα σπίτια σαν αυτά που βλέπουμε στο Pinterest. Μερικά σπίτια είναι τόσο όμορφα διακοσμημένα που θεωρούμε αυτομάτως ότι αυτοί που τα έχουν, είναι και πολύ πλούσιοι άνθρωποι.

Έχει αποδειχθεί όμως ότι δεν χρειάζεται να έχεις πολλά λεφτά για να διακοσμήσεις έξυπνα, πρωτότυπα και μοντέρνα το σπίτι σου. Υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που είχαν πολύ φαντασία και πολύ μεγάλο ταλέντο στις κατασκευές. Κατάφεραν λοιπόν να φέρουν την μαγεία στο σπίτι τους από το τίποτα!

Δείτε ακόμα Τι να αποφύγεις όταν ανακαινίζεις το σπίτι σου.

Βλέπετε, μερικές φορές μπορείς να φτιάξεις το πιο όμορφο διακοσμητικό για το σπίτι σου, βλέποντας ένα παλιό έπιπλο που δεν χρειάζεσαι πια, έχοντας μία έμπνευση από ένα αντικείμενο στο σπίτι που είναι πολύ συνηθισμένο ή αντλώντας ιδέες από το internet.

Ό,τι κι αν οδήγησε αυτούς τους ανθρώπους στην δημιουργία αυτών των κατασκευών που θα δούμε σήμερα, ένα πράγμα είναι σίγουρο. Κατάφεραν να φέρουν την μαγεία στο σπίτι τους, κυριολεκτικά από το τίποτα. Σίγουρα είχαν μία πρώτη ύλη, όμως σε μερικές περιπτώσεις αυτή η πρώτη ύλη δεν ήταν απλά συνηθισμένη. Ήταν άχρηστη. Έτοιμη για πέταμα.

Αποφασίσαμε λοιπόν να σας δείξουμε 16 διακοσμητικά για το σπίτι, φτιαγμένα από το τίποτα από ανθρώπους που είχαν πολύ φαντασία και μεράκι. Διαβάστε παρακάτω και μην διστάσετε να μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους και τις φίλες σας:

Το πιο όμορφο mini σπιτάκι φτιαγμένο από πράγματα που υπάρχουν στην αποθήκη

Ένας χρήστης του Twitter μοιράστηκε με τον υπόλοιπο κόσμο το δικό του μαγικό σπιτάκι τσαγιού. Αυτός ο χρήστης κατάφερα να δημιουργήσει με υλικά που υπήρχαν στην αποθήκη του ένα υπέροχο διακοσμητικού σπιτιού για το σπίτι που θα το ζήλευε μέχρι και η βασίλισσα Ελισάβετ.

διακοσμητικό χώρου mini σπιτάκι με πράγματα που υπάρχουν στην αποθήκη

Photo via: brightiside.me

Πολλοί από εμάς έχουμε γωνιακά έπιπλα που συνήθως σε αυτά τοποθετούμε κορνίζες, κεράκια ρεσό κι άλλα διακοσμητικά. Ένα γωνιακό έπιπλο με ράφια όμως θα μπορούσε να γίνει κάτι πολύ παραπάνω για το σπίτι σας.

Ένας χρήστης στο internet, αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας την δική του δημιουργία. Χρησιμοποιώντας ένα κλασικό και σχεδόν βαρετό γωνιακό έπιπλο για το σπίτι, κατάφερε να φτιάξει μία χριστουγεννιάτικη κατασκευή.

Σίγουρα του πήρε αρκετό καιρό για να το φτιάξει όμως το αποτέλεσμα τον δικαίωσε! Είναι ένα αυτοσχέδιο χριστουγεννιάτικο δέντρο που σε κάθε ράφι βλέπουμε και αναπαραστάσεις από την Γέννηση Του Χριστού. Τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά έρχονται να απογειώσουν ακόμη περισσότερο αυτό το διακοσμητικό για το σπίτι.

χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο από γωνιακό έπιπλο σπιτιού

Photo via: brightiside.me

Αν έχετε ένα έπιπλο με ράφια στο σπίτι που σας φαίνεται άχρηστο και είστε έτοιμοι να το πετάξετε, σκεφτείτε το δεύτερη φορά πριν το ξεφορτωθείτε. Γιατί η παρακάτω δημιουργία μπορεί και να σας αλλάξει γνώμη.

Ένα υπέρλαμπρο χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο από ένα άχρωμο έπιπλο για το σπίτι με ράφια. Αυτό το έπιπλο ντύθηκε με χριστουγεννιάτικες γιρλάντες, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά σπιτάκια, φωτάκια led και άλλα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και έγινε το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο που είδαμε για φέτος!

χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο από έπιπλο με ράφια

Photo via: brightiside.me

Διακοσμητικό χώρου φτιαγμένο από σπασμένη συρταριέρα

Μία σπασμένη συρταριέρα φαίνεται πως στάθηκε η αιτία να δημιουργηθεί το παρακάτω διακοσμητικό για το σπίτι που θυμίζει πραγματικό έργο τέχνης. Η συρταριέρα ήταν έτοιμη για απόσυρση μέχρι που οι άνθρωποι που την είχαν στην κατοχή τους, αποφάσισαν να την μετατρέψουν σε ένα πολύ μοντέρνο και πρωτότυπο διακοσμητικό για το σπίτι.

Φυσικά την επιμελήθηκαν αρκετά και με πολύ προσοχή. Το αποτέλεσμα όμως είναι συγκλονιστικό. Η εικόνα απογειώνεται ακόμη περισσότερο τα φωτάκια led που έχουν τοποθετηθεί στην μέση της συρταριέρας. Και που μπορεί να διατηρηθούν όλο τον χρόνο ανεξαρτήτως των Χριστουγέννων.

διακοσμητικό σπιτιού φτιαγμένο από σπασμένη συρταριέρα

Photo via: brightiside.me

Αν αγαπάς την μουσική και δεν χρειάζεσαι πια την παλιά σου κιθάρα νομίζουμε πως μπορείς να πάρεις μία καλή ιδέα από την παρακάτω εικόνα! Οι άνθρωποι που αγαπούν τις τέχνες, συχνά θέλουν να μεταφέρουν αυτή τους την αγάπη στην διακόσμηση του σπιτιού τους.

Παρακάτω βλέπουμε μία παλιά ακουστική κιθάρα να έχει μετατραπεί σε ένα υπέροχο διακοσμητικό που μοιάζει με φυτό εσωτερικού χώρου. Μία ανθισμένη κιθάρα που απογείωσε την διακόσμηση του σπιτιού!

φυτό εσωτερικού χώρου φτιαγμένο από ακουστική κιθάρα

Photo via: brightiside.me

Πολλά σπίτια είναι μικρά και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξοικονομήσουμε χώρο. Η παρακάτω ιδέα μπορεί να σου φανεί πολύ χρήσιμη αν αγαπάς το πιάνο. Αν διαθέτεις στο σπίτι σου υπολογιστή με συρταρωτό ράφι, μπορείς αντί για το πληκτρολόγιό σου να τοποθετήσεις εκεί το πιάνο σου!

πατέντα για να χωρέσεις το πιάνο σου στο σπίτι

Photo via: brightiside.me

Υπέροχο έπιπλο για το σπίτι φτιαγμένο από παλιό αρμόνιο

Ένα παλιό αρμόνιο στάθηκε η αφορμή για να δημιουργηθεί ένα συγκλονιστικό έπιπλο για το σπίτι! Ο άνθρωπος που το επιμελήθηκε, έβγαλε το καπάκι από το αρμόνιο και τοποθέτησε ράφια. Στα ράφια έβαλε βιβλία, φωτάκια και οτιδήποτε άλλο αγαπούσε και ξαφνικά ένα άχρηστο αρμόνιο έγινε ό,τι πιο όμορφο κυκλοφορεί στο internet!

έπιπλο για το σπίτι φτιαγμένο από παλιό αρμόνιο

Photo via: brightiside.me

Μερικά σπίτια διαθέτουν υπόγεια. Υπόγεια που δεν τα χρειαζόμαστε ιδιαίτερα και που είναι γεμάτα με σαβούρες που δεν έχουμε πάρει ακόμη την απόφαση να πετάξουμε. Ένας χρήστης του διαδικτύου όμως αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το υπόγειό του και να δημιουργήσει ένα υπέροχο στέκι για εκείνον και τους φίλους του.

Το καθάρισε, το έβαψε, επιμελήθηκε την διακόσμηση με λίγα έπιπλα που πολύ πιθανόν να του περίσσευαν και τοποθέτησε έναν προτζέκτορα για να βλέπει ταινίες και σειρές με τους αγαπημένους του. Μία ρομαντική και άκρως μαγική ιδέα για τα υπόγειά μας!

υπόγειο σπιτιού έγινε δωμάτιο για ταινίες

Photo via: brightiside.me

Μπορεί η παλιά σου κιθάρα να μην είναι σε θέση να παίξει μουσική πια, αλλά μπορεί να προσφέρει την μαγεία στο σπίτι σου με έναν διαφορετικό τρόπο. Μπορείς λοιπόν να αφαιρέσεις το καπάκι της κιθάρας καθώς και τις χορδές και να τοποθετήσεις μέσα σε αυτή φωτάκια ή κάποια μικρά ράφια. Το αποτέλεσμα; Δες το παρακάτω:

φως εσωτερικού χώρου φτιαγμένο από παλιά ακουστική κιθάρα

Photo via: brightiside.me

Οι περισσότεροι στολίζουν έλατο για τα Χριστούγεννα. Μπορείς όμως φέτος τα Χριστούγεννα να κάνεις την διαφορά και να στολίσεις ένα άλλο δέντρο στο σπίτι που μπορεί όλο τον υπόλοιπο χρόνο να έμοιαζε λίγο άχαρο. Ο συγκεκριμένος χρήστης του Reddit πάντως αυτό φάνηκε πως έκανε και…έπιασε πολύ!

δέντρο εσωτερικού χώρου στολισμένο σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο

Photo via: brightiside.me

Πολλοί από εμάς έχουμε μία υδρόγειο σφαίρα στο σπίτι μας. Πλέον όμως μας είναι άχρηστη αφού αν θέλουμε να μάθουμε το οτιδήποτε χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο. Ο παρακάτω χρήστης του Instagram αποφάσισε να επιμεληθεί την παλιά υδρόγειο σφαίρα του και να δημιουργήσει ένα σοφιστικέ φωτιστικό χώρου για το σπίτι.

φως εσωτερικού χώρου φτιαγμένο από παλιά υδρόγειο σφαίρα

Πανέμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο από τραπουλόχαρτα

Πόση ώρα μπορεί να πάρει σε κάποιον να δημιουργήσει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από τραπουλόχαρτα; Σίγουρα πολύ. Όμως το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και άκρως πρωτότυπο. Το πιο δημιουργικό και όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο για φέτος!

χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο από τραπουλόχαρτα

Οι άνθρωποι που έχουν κατοικίδια πολλές φορές ξοδεύουν αρκετά χρήματα για να είναι τα κατοικίδιά τους χαρούμενα. Όμως μπορείς να φτιάξεις το πιο άνετο κρεβατάκι για τον σκύλο ή την γάτα σου, χρησιμοποιώντας ένα παλιό λάστιχο αυτοκινήτου. Μία φθηνή λύση που σίγουρα παίρνει βραβείο πρωτοτυπίας!

κρεβάτι για τον σκύλο φτιαγμένο από παλιό λάστιχο αυτοκινήτου

Φαίνεται πως οι ακουστικές κιθάρες δεν βγάζουν μόνο πανέμορφες εικόνες. Δίνουν την έμπνευση σε ανθρώπους που ασχολούνται με τις τέχνες, να δημιουργήσουν υπέροχες κατασκευές για το σπίτι τους. Όπως για παράδειγμα το παρακάτω διακοσμητικό χώρου:

διακοσμητικό χώρου φτιαγμένο από ακουστική κιθάρα

Πιο πάνω είδαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο από τραπουλόχαρτα. Παρακάτω βλέπουμε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο από ζυμαρικά βίδες. Με την κατάλληλη χρυσόσκονη βέβαια!

χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο από ζυμαρικά

Αυτές οι μπανιέρες είναι οι αγαπημένες μας. Vintage, μας θυμίζουν μία άλλη εποχή και είναι ιδιαίτερα αριστοκρατικές. Ο παρακάτω χρήστης αποφάσισε να μετατρέψει την σπασμένη του μπανιέρα σε έναν πολύ πρωτότυπο και μοντέρνο καναπέ για το σπίτι.

καναπές φτιαγμένος από σπασμένη μπανιέρα με πόδια

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close