3 σπιτικά αρωματικά χώρου για να μυρίσει το σπίτι σας Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη εποχή μικρών και μεγάλων, επειδή κάθε χρόνο τέτοια περίοδο, όλος ο κόσμος αποκτά λάμψη και χρώμα! Το στολισμένο δέντρο στο σαλόνι, δημιουργεί μια υπέροχη ατμόσφαιρα με τα χρωματιστά λαμπιόνια του να αναβοσβήνουν και όλο το σπίτι, είναι προσεγμένο και με έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια! Άλλωστε, κάθε χρόνο χαιρόμαστε να στολίζουμε, γιατί το σπίτι μας παίρνει μια ζεστασιά από τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, που είναι ότι χρειαζόμαστε, τον πρώτο μήνα του Χειμώνα!

Επειδή η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα όμως, δεν δημιουργείται μόνο από διακοσμητικά και φώτα αλλά και από…μυρωδιές, εμείς θα σας παρουσιάσουμε τρία σπιτικά αρωματικά σπιτιού, που θα κάνουν το σπίτι σας να μυρίσει Χριστούγεννα! Χειμωνιάτικες μυρωδιές, που ταιριάζουν απίστευτα με την χουχουλιάρικη ατμόσφαιρα δίπλα στο τζάκι! Είστε έτοιμοι;

 

Σπιτικό αρωματικό σπιτιού από μήλο, πορτοκάλι και κανέλα!

Σε μια κατσαρόλα βράσε λίγο πορτοκάλι, μήλο και κανέλα. Όσο βράζει, το σπίτι θα γεμίζει από υπέροχες μυρωδιές!

Σπιτικό αρωματικό σπιτιού με…κεριά!

Πάρτε ξύλα κανέλας ή οποιαδήποτε άλλη μυρωδιά σας αρέσει και διακοσμήστε αρωματικά κεριά! Και υπέροχη ατμόσφαιρα και υπέροχες μυρωδιές.

Σπιτικό αρωματικό σπιτιού με κουκουνάρι!

Αρωματίστε τα κουκουνάρια με έλαιο κανέλας και διακοσμήστε το σπίτι σας! Πανέμορφο διακοσμητικό χώρου που λειτουργεί ταυτόχρονα και σαν αρωματικό!

 

Καλές Γιορτές!

Close