Βυθίζει ένα μπαλόνι σε μια κατσαρόλα με νερό και φτιάχνει απίθανη κατασκευή!

Tι μπορείτε να κάνετε με ένα μάτσο μπαλόνια; Κατά τη γνώμη μου, πολλά : σοκολατένια κύπελλα, όμορφη διακόσμηση για πάρτυ,  λουλούδια ή  ζώα και φυσικά κέρινα φωτιστικά . Ναι, τα κέρινα φωτιστικά γίνονται με μπαλόνια! Τι άλλο μπορεί να κάνει το σπίτι σας να φαίνεται ακόμα πιο όμορφο και φιλικό,  από την όμορφη, ζεστή λάμψη της φλόγας των κεριών! Αλλά μερικά κεριά είναι αρκετά ακριβά.Φτιάξτε λοιπόν τα δικά σας κέρινα φωτιστικά εύκολα και οικονομικά!  Απολαύστε τα!!!

κατασκευες με μπαλονια

Για να ξεκινήσετε , θα χρειαστείτε: κερί παραφίνης, μπαλόνια, ένα φύλλο χαρτί ψησίματος, μια κατσαρόλα και Led κεριά.Λιώνετε σε μπεν μαρί το κερί και στην συνέχεια βυθίζετε αρκετές φορές μέσα το μπαλόνι.Βεβαιωθείτε ότι πριν από τη βύθιση των μπαλονιών στο καυτό κερί,τα έχετε γεμίσει με ζεστό νερό για να αποφύγετε το σκάσιμο και το πιτσίλισμα του κεριού σε όλη την κουζίνα σας.Αφού το αφήσετε να στεγνώσει πάνω σε μια κόλλα ψησίματος,κάνετε μια τρύπα,αδειάζετε το νερό και αφαιρείτε το μπαλόνι.

Παρακολουθείστε το βίντεο της κατασκευής.

Δείτε περισσότερες απίθανες κατασκευές πατώντας εδώ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!
Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!

Όταν το σύμπαν συνωμοτεί και δίπλα σε έναν άντρα είναι μια pc freak γυναίκα, τότε ένας φρικαρισμένος μπαμπάς γίνεται cool και θέλει να μοιραστεί μπαμπαδίστικες σκέψεις, έτσι γιατί και οι μπαμπάδες έχουν ψυχή! Είμαι λοιπόν ο Χρήστος, μπαμπάς μιας 6χρονης γλυκιάς ζουζούνας της Ηρώς και παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα τη Λένα. Δεν έχω συνταγή από κάποιο μαγικό φίλτρο που θα σας κάνει τους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου, μαζί όμως θα μοιραστούμε, σκέψεις ανησυχίες,tips και οτιδήποτε έχει να κάνει με το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή ενός άντρα. Τη πατρότητα!


Close