Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να κρεμάσετε τα λαμπάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Επειδή στολίζετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σχεδόν όλη σας τη ζωή, αυτό δεν σημαίνει οτι το κάνετε τέλεια και δεν υπάρχει χώρος για βελτιώσεις. Μήπως αναρωτιέστε ποιος είναι ο σωστός τρόπος να βάζετε τα λαμπάκια στο δέντρο; Αν ναι σας έχουμε την απάντηση.

Αντί να τυλίγετε κυκλικά τα λαμπάκια γύρω από το δέντρο πρέπει να τα βάζετε καλύτερα κάθετα. Έτσι κάθε άκρη του δέντρου σας, κάθε κλαδάκι θα έχει φωτάκια και θα αναβοσβήνει, κάνοντας ακόμη πιο όμορφο το στολισμό του δέντρου σας. Επιπλέον, δεν πρόκειται πλέον τα λαμπάκια να συσσωρεύονται σε ένας μέρος και να καλύπτονται και από άλλα κλαδιά.

Δείτε ακόμη: Φτιάξτε υπέροχα Χριστουγεννιάτικα στολίδια από χαρτί (video)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @yarilovee στις

Αντί να τυλίγετε κυκλικά τα λαμπάκια γύρω από το δέντρο πρέπει να τα βάζετε καλύτερα κάθετα

Ξεκινήστε από την κορυφή του δέντρου και αφήστε τα λαμπάκια να κρέμονται κάθετα στο δέντρο σας. Τραβήξτε τα λαμπάκια σας 7 με 10 εκ. προς τα δεξιά και στη συνέχεια, ανεβάστε προς την κορυφή και έπειτα πάλι κάθετα του δέντρου.  Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία μέχρι να καλύψετε ολόκληρο το δέντρο σας. Για να βεβαιωθείτε ότι και στο κέντρο φεγγοβολά επίσης, κρεμάστε τα πιο λαμπερά στολίδια σας πιο βαθιά στο δέντρο προκειμένου τα λαμπάκια να κάνουν αντανάκλαση σε αυτά.

Δείτε ακόμη: 

30 εύκολες χριστουγεννιάτικες κατασκευές για να μπείτε στο εορταστικό κλίμα!

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να δείτε τα πρώτα βήματα για το πως πρέπει να τοποθετείτε τα λαμπάκια στο δέντρο σας!

Δείτε ακόμη: Φτιάξτε λαμπερά αστέρια για να γεμίσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας!


Close