ιδέες-για-ξύλινη διακόσμηση-το-Καλοκαίρι-

Διακόσμηση από ξύλο: 15 ιδέες για το Καλοκαίρι. Στο σημερινό μας άρθρο θα σας δείξουμε υπέροχες ιδέες με καλοκαιρινή διακόσμηση το Καλοκαίρι από ξύλο. Το ξύλο άλλωστε είναι ένα υλικό κλασικό και παντός καιρού και όπως μπορεί να δημιουργηθεί μία χειμωνιάτικη και ζεστή ατμόσφαιρα, έτσι μπορεί και να προκαλέσει ένα πιο τροπικό αποτέλεσμα στο σπίτι.

Έτσι συγκεντρώσαμε για εσάς μερικές ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού με πρωταγωνιστή το ξύλο. Είναι υπέροχες και μοντέρνες ιδέες που θα κάνουν το σπίτι σας πιο δροσερό και τροπικό. Ό,τι πρέπει για τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. Διαβάστε παρακάτω: 

Διακόσμηση από ξύλο: Τραπεζάκι σαλονιού με ακατέργαστο ξύλο

Μπορείτε να διαλέξετε για το σαλόνι σας ένα μικρό τραπεζάκι σαλονιού που θα φαίνεται πως είναι φτιαγμένο από ακατέργαστο ξύλο. Μερικά φυτά εσωτερικού χώρου και καλύμματα σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις θα ολοκληρώσουν την καλοκαιρινή σας διακόσμηση.

Διακόσμηση από ξύλο: 15 ιδέες για το Καλοκαίρι

Διακόσμηση από ξύλο:  Στην κουζίνα να κυριαρχεί το ξύλο

Στην κουζίνα μπορείτε να διαλέξετε ξύλινους πάγκους και φυσικά ξύλινα ντουλάπια που θα κάνουν την κουζίνα σας πιο δροσερή αλλά και μοντέρνα. Αφήστε που το ξύλο είναι κλασικό στις κουζίνες. Και σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να συνδυάσετε και φυτά εσωτερικού.

ξύλινοι πάγκοι-στην-κουζίνα-ιδέες-

Διακόσμηση από ξύλο:  Ξύλινα διακοσμητικά και ξύλινα φωτιστικά

Μπορείτε να συνδυάσετε τα ξύλινα έπιπλά σας με ξύλινα διακοσμητικά και ξύλινα φωτιστικά τόσο στο ταβάνι όσο και δαπέδου. Θα ολοκληρώσουν την καλοκαιρινή σας διακόσμηση και σίγουρα θα χαρίσουν μία δροσιά στον χώρο σας.

ξύλινο τραπεζάκι-σαλονιού-ιδέες- ιδέες-για-ξύλινη διακόσμηση-το-Καλοκαίρι- ιδέες-για-ξύλινη διακόσμηση-το-Καλοκαίρι-

Διακόσμηση από ξύλο: Ξύλινα έπιπλα στο χολ

Μπορείτε να αγοράσετε μοντέρνα ξύλινα έπιπλα για το χολ σας. Εκεί μπορείτε να αποθηκεύσετε διάφορα μικρό αντικείμενα. Συνδυάστε τα με ξύλινα κάδρα και καθρέφτες τοίχου που θα ολοκληρώσουν την διακόσμησή σας με τον πιο μοντέρνο και μίνιμαλ τρόπο.

ξύλινη συρταριέρα-με-φυτά-εσωτερικού χώρου-ιδέες-

Διακόσμηση από ξύλο:  Ξύλινη βιβλιοθήκη

Κάθε σπίτι πρέπει να έχει βιβλιοθήκη και μάλιστα ενημερωμένη. Τώρα αν θέλετε να συνδυάσετε την αγάπη σας για το διάβασμα με την αγάπη σας για διακόσμηση, σίγουρα μπορείτε να βάλετε μία ξύλινη μίνιμαλ βιβλιοθήκη στο σαλόνι σας.

ξύλινη βιβλιοθήκη-για-καλοκαιρινή διακόσμηση-ιδέες-

Διακόσμηση από ξύλο: Ξύλινα αντικείμενα στην διακόσμηση συνδυασμένα με το πράσινο

Το ξύλο μπορεί να χαρίσει μία τροπική ατμόσφαιρα, ειδικά όταν συνδυαστεί με το πράσινο. Φυτά εσωτερικού χώρου, πράσινα καλύμματα και άλλα αντικείμενα και διακοσμητικά σε πράσινο χρώμα. Είναι μία πανέμορφη επιλογή.

ξύλινη διακόσμηση-με-πράσινο-χρώμα-ιδέες- ιδέες-για-ξύλινη διακόσμηση-το-Καλοκαίρι- ιδέες-για-ξύλινη διακόσμηση-το-Καλοκαίρι-

Διακόσμηση από ξύλο: Κάντε την παλιά σας ραπτομηχανή…διακοσμητικό έπιπλο

Τα παλιά σπίτια είχαν τέτοιες ραπτομηχανές, και από το να πάνε χαμένες (αφού ήταν και πανάκριβες) σίγουρα θα μπορούσαν να γίνουν μοντέρνα έπιπλα για το χολ, το γραφείο σας και γενικότερα για οποιαδήποτε σημείο του σπιτιού.

παλιά-ραπτομηχανή-ιδέες- ιδέες-για-ξύλινη διακόσμηση-το-Καλοκαίρι-

Διακόσμηση από ξύλο: Ξύλινα σκαμπό στην κουζίνα

Είναι υπέροχα αυτά τα σκαμπό και με μερικά μαξιλαράκια μπορούν να γίνουν και πολύ βολικά. Μην φοβηθείτε να επιλέξετε τα ξύλινα σκαμπό στο μπαρ της κουζίνας σας. Είναι μία πολύ όμορφη ιδέα όχι μόνο για την κουζίνα αλλά για κάθε χώρο του σπιτιού που υπάρχει μπαρ.

ξύλινα-σκαμπό-κουζίνας-ιδέες-

Διακόσμηση από ξύλο: Μοντέρνα κάδρα με ξύλινα έπιπλα

Ένα minimal ξύλινο έπιπλο μπορείτε να το συνδυάσετε με πολλά και μοντέρνα κάδρα. Είναι υπέροχος συνδυασμός. Γενικότερα το ξύλο ταιριάζει με τα περισσότερα διακοσμητικά που βρίσκονται στην μόδα αυτήν την περίοδο.

ξύλινη-συρταριέρα-ιδέες-

Δείτε ακόμα Καλοκαιρινή διακόσμηση σε κοραλί : 12 ιδέες

ιδέες-για-ξύλινη διακόσμηση-το-Καλοκαίρι-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την διακόσμηση του σπιτιού στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close