ιδέες-για-boho διακόσμηση-στο-μπαλκόνι-

15 ιδέες για boho διακόσμηση στο μπαλκόνι. 15 μοντέρνες ιδέες για boho καλοκαιρινή διακόσμηση στο μπαλκόνι.

Το Καλοκαίρι έφτασε κι αν δεν έχετε κοιτάξει το ημερολόγιό σας σίγουρα το καταλάβατε από τις αυξημένες θερμοκρασίες. Όταν λοιπόν μένουμε σπίτι είναι απόλυτα λογικό να θέλουμε πλέον να καθόμαστε στις βεράντες, στα μπαλκόνια μας και στις αυλές μας.

Στο σημερινό μας άρθρο λοιπόν αποφασίσαμε να σας δείξουμε πως μπορείτε να κάνετε το μπαλκόνι και την βεράντα σας ακόμη πιο καλοκαιρινά. Μα φυσικά με την boho διακόσμηση που είναι το σήμα κατατεθέν του Καλοκαιριού. Δείτε 15 ιδέες παρακάτω: 

 Ιδέες για boho διακόσμηση στο μπαλκόνι: Boho μαξιλάρια καναπέ και ριχτάρια στο μπαλκόνι

Μπορείτε να κάνετε το μπαλκόνι σας πιο boho αν βάλετε πάνω στις ψάθινες καρέκλες σας μερικά μαξιλάρια καναπέ σε boho σχέδια. Από εκεί και πέρα, ψάθινα διακοσμητικά εξωτερικού χώρου, μερικά boho ριχτάρια με ονειροπαγίδες και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σας είναι καλοδεχούμενα.

15 ιδέες για boho διακόσμηση στο μπαλκόνι

 Ιδέες για boho διακόσμηση στο μπαλκόνι: Boho διακοσμητικά τοίχου

Φυσικά μπορείτε να διακοσμήσετε τον τοίχο του μπαλκονιού σας με μερικά boho διακοσμητικά όπως είναι αυτά που βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία. Μία διακοσμητικά ψάθινη τσάντα, ένα μάτι από ξύλο και υφάσματα με κρόσσια θα απογειώσουν την διακόσμησή σας.

ψάθινα-διακοσμητικά-στο-μπαλκόνι-ιδέες-

Ιδέες για boho διακόσμηση στο μπαλκόνι: Ξύλινα φωτιστικά

Μπορείτε επίσης να βάλετε είτε ξύλινο φωτιστικό μπαλκονιού στο μπαλκόνι σας αν υπάρχει η υποδοχή είτε να κρεμάσετε κάτι ξύλινο όπως αυτό το διακοσμητικό της παρακάτω εικόνας από το ταβάνι του μπαλκονιού σας. Ό,τι κι αν επιλέξετε θα είναι σίγουρα πανέμορφο.

ξύλινα διακοσμητικά-σε-boho διακόσμηση-στο-μπαλκόνι-ιδέες-

Ιδέες για boho διακόσμηση στο μπαλκόνι: Ριχτάρια στον τοίχο

Πολλοί επιλέγουν να καρφώσουν στον τοίχο τους ριχτάρια. Μπορείτε λοιπόν να βρείτε ένα boho μάλλινο ριχτάρι με κρόσσια και να το καρφώσετε στον τοίχο του μπαλκονιού σας. Μερικές γιρλάντες και φυτά εξωτερικού χώρου θα απογειώσουν την εικόνα.

ριχτάρια-στον-τοίχο-ιδέες-

 Ιδέες για boho διακόσμηση στο μπαλκόνι: Μην ξεχνάτε τα κεριά

Πέρα από boho το μπαλκόνι μας τα Καλοκαίρια θέλουμε να είναι ειδυλλιακό. Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να το πετύχεις αυτό. Μερικά φωτιστικά με χρυσό χρώμα, μερικές γιρλάντες με λεντ και πάλι σε χρυσό χρώμα και φυσικά μερικά διακοσμητικά κεριά. Και boho και ρομαντικό.

κεριά-και-φωτάκια-στο-μπαλκόνι-ιδέες-

 Ιδέες για boho διακόσμηση στο μπαλκόνι: Ονειροπαγίδες στο μπαλκόνι

Φυσικά το πιο boho διακοσμητικό που πλέον το έχουμε όλοι – ακόμη κι αν δεν είμαστε boho – είναι οι ονειροπαγίδες. Μπορείς λοιπόν να αγοράσεις μία μοντέρνα ονειροπαγίδα στα δικά σου αγαπημένα σχέδια και να την τοποθετήσεις στο μπαλκόνι σου.

ονειροπαγίδα-στο-μπαλκόνι-ιδέες-

 Ιδέες για boho διακόσμηση στο μπαλκόνι: Επενδύστε στα φυτά εξωτερικού χώρου

Η κουλτούρα της boho στην ουσία είναι άμεσα επηρεασμένη από την κουλτούρα των hippies. Θέλει τους ανθρώπους εναρμονισμένους με την φύση κι έτσι τα διακοσμητικά από ξύλο και ψάθα είναι σήμα κατατεθέν. Αφού μιλάμε για φύση λοιπόν δεν θα μπορούσαν να λείψουν από ένα boho μπαλκόνι μερικά φυτά εξωτερικού χώρου.

φυτά-στο-μπαλκόνι-ιδέες- ιδέες-για-boho διακόσμηση-στο-μπαλκόνι-

 Ιδέες για boho διακόσμηση στο μπαλκόνι: Καλάμια στα κάγκελα του μπαλκονιού

Τα καλάμια στα κάγκελα του μπαλκονιού είναι κλασικά στην Ελλάδα αλλά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και για να απογειώσετε μία boho διακόσμηση στο μπαλκόνι ή την βεράντα σας. Μπορείτε να βρείτε σε πολύ χαμηλές τιμές στην αγορά και σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε.

καλάμια-στα-κάγκελα-του-μπαλκονιού-ιδέες-

Ιδέες για boho διακόσμηση στο μπαλκόνι: Ψάθινα χαλιά

Μπορεί να είναι Καλοκαίρι όμως μερικά ψάθινα χαλιά στο μπαλκόνι δεν θα είναι καθόλου οξύμωρα. Είναι boho και πολύ μοντέρνα και μπορούν να κάνουν το μπαλκόνι σας ακόμη πιο ειδυλλιακό και εξωτικό τα Καλοκαίρια. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι καθόλου ζεστά ούτε στην αίσθηση ούτε στην πραγματικότητα.

καλάμια-στα-κάγκελα-του-μπαλκονιού-ιδέες-

Δείτε ακόμα 15 ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης με καπέλα

καλάμια-στα-κάγκελα-του-μπαλκονιού-ιδέες- ιδέες-για-boho-διακόσμηση-στο-μπαλκόνι-

Ιδέες για boho διακόσμηση στο μπαλκόνι: Κάκτοι στο μπαλκόνι

Φυσικά και μπορείτε να βάλετε μερικούς όμορφους κάκτους στο μπαλκόνι. Είναι φυτά που δεν θέλουν καθόλου περιποίηση. Απαιτούν ελάχιστο νερό και αυτό όχι συχνά. Επίσης μπορείτε να βρείτε μεγάλους ή μικρούς κάκτους και είναι μία boho ιδέα για όλα τα σπίτια.

κάκτος-στο-μπαλκόνι-ιδέες- ιδέες-για-boho-διακόσμηση-στο-μπαλκόνι-

Δείτε ακόμα Boho διακόσμηση το Καλοκαίρι 2022: 15 ιδέες με ονειροπαγίδες στο σπίτι

ιδέες-για-boho-διακόσμηση-στο-μπαλκόνι-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την διακόσμηση του σπιτιού στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close