ιδέες-διακόσμησης μπάνιου-σε-χρυσό-και-λευκό-χρώμα-

Διακόσμηση μπάνιου: 24 ιδέες σε χρυσό και λευκό. 24 σικ προτάσεις διακόσμησης του μπάνιου σε χρυσό και λευκό χρώμα.

Το μπάνιο μας θέλουμε να αποπνέει έναν αέρα χαλάρωσης και φινέτσας. Αυτό θα μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο να χαλαρώσουμε μετά από μία δύσκολη μέρα που θέλουμε να κάνουμε ένα ντους. Έτσι η διακόσμηση του μπάνιου παίζει καθοριστικό ρόλο στα συναισθήματά μας. Αυτό ισχύει με την διακόσμηση κάθε δωματίου στο σπίτι.

Στο σημερινό μας άρθρο αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε σε έναν σικ και μοντέρνο συνδυασμό χρωμάτων για την διακόσμηση του μπάνιου. Θα δούμε 24 ιδέες με διακόσμηση μπάνιου σε χρυσό και λευκό χρώμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα Χριστούγεννα του 2021, το χρυσό κυριάρχησε σαν χρώμα στις τάσεις. Διαβάστε παρακάτω:

Διακόσμηση μπάνιου σε χρυσό και λευκό χρώμα: Συνδύασε το λευκό και το χρυσό με ξύλινα μπεζ ντουλάπια

Μπορείς να επιλέξεις για το μπάνιο σου μάρμαρο ή πλακάκια με μαρμάρινο εφέ σε χρυσό και λευκό χρώμα. Αυτά τα πλακάκια βρίσκονται σε χαμηλές τιμές στην αγορά και είναι γυαλιστέρα δίνοντας μία ξεχωριστή φινέτσα στο μπάνιο σας.

Αν συνδυάσετε αυτούς τους τοίχους με ψάθινα διακοσμητικά μπάνιου και ξύλινα μπεζ ντουλάπια θα απογειώσεις την διακόσμηση του μπάνιου σου. Αρκεί να αγοράσεις ξύλινα ντουλάπια ιδανικά για το μπάνιο, έτσι ώστε να αντέχουν την υγρασία.

Διακόσμηση μπάνιου: 24 ιδέες σε χρυσό και λευκό

Διακόσμηση μπάνιου σε χρυσό και λευκό χρώμα: Χρυσή ντουζιέρα με χρυσό καθρέφτη

Μπορείς να βάλεις πινελιές χρυσού μέσα στο μπάνιο σου συνδυάζοντας μία χρυσή ντουζιέρα και ένας χρυσός καθρέφτης. Είναι ένας πανέμορφος και φινετσάτος συνδυασμός που μάλιστα μπορεί να αλλάξει όλη την εμφάνιση του μπάνιου σου, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε καμία ακριβή ανακαίνιση.

μπάνιο-με-χρυσό καθρέφτη-ιδέες-διακόσμησης μπάνιου-σε-χρυσό-και-λευκό-χρώμα-

Διακόσμηση μπάνιου σε χρυσό και λευκό χρώμα: Αξεσουάρ μπάνιου σε χρυσό χρώμα

Το μπάνιο μας έχει μερικά αξεσουάρ που είναι απαραίτητα, όπως τα μέρη που κρεμάμε τις πετσέτες μας ή που τοποθετούμε το χαρτί υγείας. Μπορείς λοιπόν αυτά τα αξεσουάρ, να τα διαλέξεις σε χρυσό ή σε μπρούτζινο χρώμα που αποτελεί απόχρωση του χρυσού.

χρυσά-αξεσουάρ μπάνιου-ιδέες-διακόσμησης μπάνιου-σε-χρυσό-και-λευκό-χρώμα-

Διακόσμηση μπάνιου σε χρυσό και λευκό χρώμα: Χρυσός φωτισμός στο μπάνιο

Πολλές φορές δεν χρειάζεται να αγοράσουμε ακριβά πράγματα για να ανανεώσουμε έναν χώρο. Αρκεί να έχουμε φαντασία και πρακτικό μυαλό. Έτσι μπορούμε να διαλέξουμε φώτα για το μπάνιο σε θερμές και χρυσές αποχρώσεις δίνοντας μία διακριτική χρυσή νότα στο μπάνιο σου.

χρυσός-φωτισμός-ιδέες-διακόσμησης μπάνιου-σε-χρυσό-και-λευκό-χρώμα-

Διακόσμηση μπάνιου σε χρυσό και λευκό χρώμα: Συνδύασε το χρυσό, το λευκό και το μπλε

Μπορεί το σημερινό μας άρθρο να αφορά το χρυσό και το λευκό όμως μπορείτε σίγουρα να βάλετε και άλλα χρώματα. Μπορείτε ας πούμε να έχετε ως κύριο θέμα το χρυσό και το λευκό και να βάλετε και μερικές μπλε πινελιές για πιο μοντέρνα και ζωντανά αποτελέσματα.

χρυσό-μπλε-και-λευκό-χρώμα-στο-μπάνιο-ιδέες-διακόσμησης μπάνιου-σε-χρυσό-και-λευκό-χρώμα-

Διακόσμηση μπάνιου σε χρυσό και λευκό χρώμα: Χρυσά ράφια μπάνιου με φυτά εσωτερικού χώρου

Κάντε το μπάνιο σας να μοιάζει σαν σπα βάζοντας ράφια σε χρυσό χρώμα. Τα ράφια είναι απαραίτητα στο μπάνιο για τις πετσέτες, τα σαμπουάν μας και άλλα αντικείμενα που υπάρχουν στο μπάνιο. Μερικά φυτά εσωτερικού χώρου που αντέχουν στην υγρασία, θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο την διακόσμηση του μπάνιου.

χρυσά-ράφια μπάνιου-ιδέες-διακόσμησης μπάνιου-σε-χρυσό-και-λευκό-χρώμα-

Διακόσμηση μπάνιου σε χρυσό και λευκό χρώμα: Χρυσή βρύση στον νιπτήρα

Τα περισσότερα μπάνια στην Ελλάδα είναι λευκά. Δεν χρειάζεται να κάνετε καμία σημαντική ανακαίνιση στο μπάνιο αν θέλετε να το ανανεώσετε και να το κάνετε να δείχνει πιο σικάτο και μοντέρνο. Μπορείτε στον νιπτήρα του μπάνιου να βάλετε μία χρυσή μοντέρνα βρύση. Αρκεί.

χρυσή-βρύση μπάνιου-ιδέες-διακόσμησης μπάνιου-σε-χρυσό-και-λευκό-χρώμα-

Διακόσμηση μπάνιου σε χρυσό και λευκό χρώμα: Μπανιέρα με χρυσές λεπτομέρειες

Μπορείτε να διαλέξετε μία μπανιέρα με χρυσά πόδια και χρυσές βρύσες. Η μπανιέρα θα είναι σε λευκό χρώμα. Όσων αφορά το μπάνιο σας παίξτε με λευκές κουρτίνες για το μπάνιο με ίσως μερικές χρυσές λεπτομέρειες και τους τοίχους μπορείτε να τους βάψετε ακόμη και σκούρο γκρι.

Αρκεί να είναι μεγάλο το μπάνιο, διότι αν είναι μικρό, ένα τόσο σκούρο χρώμα θα το κάνει να δείχνει ακόμη πιο μικρό. Βάλε λοιπόν την φαντασία σου να δουλέψει και το μπάνιο σου θα δείξει πιο όμορφο από ποτέ.

χρυσή-ντουζιέρα μπάνιου-ιδέες-διακόσμησης μπάνιου-σε-χρυσό-και-λευκό-χρώμα-

Διακόσμηση μπάνιου σε χρυσό και λευκό χρώμα: Χρυσό και λευκό χρώμα στο μπάνιο με φλοράλ λεπτομέρειες

Το φλοράλ θα είναι για ακόμη μία σεζόν στις τάσεις. Έτσι μπορείτε να κάνετε ένα μπάνιο σικάτο και λουλουδένιο ταυτοχρόνως. Ένα νεανικό μπάνιο που συνδυάζει το κλασικό και το μοντέρνο. Κουρτίνες μπάνιου με φλοράλ σχέδια, μερικά λουλούδια σαν διακοσμητικά και ό,τι άλλο σας αρέσει.

χρυσό-και-λευκό-μπάνιο-με-φλοράλ-σχέδια-ιδέες-διακόσμησης μπάνιου-σε-χρυσό-και-λευκό-χρώμα-

Δείτε ακόμα Μαύρη μπανιέρα: 15 ιδέες για μαύρες μπανιέρες στο μπάνιο

ιδέες-διακόσμησης μπάνιου-σε-χρυσό-και-λευκό-χρώμα- ιδέες-διακόσμησης μπάνιου-σε-χρυσό-και-λευκό-χρώμα-

Διακόσμηση μπάνιου σε χρυσό και λευκό χρώμα: Ντουζιέρα με χρυσές λεπτομέρειες

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα σπίτι αποχαιρετούν τις μπανιέρες και δίνουν μία θέση στο μπάνιο τους για τις ντουζιέρες. Μάλιστα οι ντουζιέρες με τζάμι είναι μόδα και αποτελεί μία σικ πρόταση για κάθε μπάνιο. Διαλέξτε λοιπόν ένα δωμάτιο ντουζιέρας από γυαλί με χρυσές λεπτομέρειες.

χρυσή-ντουζιέρα με τζάμι-ιδέες-διακόσμησης μπάνιου-σε-χρυσό-και-λευκό-χρώμα-

Διακόσμηση μπάνιου σε χρυσό και λευκό χρώμα: Ταπετσαρία με χρυσά και γήινα χρώματα

Μπορείτε να επιλέξετε μία ταπετσαρία για οποιοδήποτε τοίχο του μπάνιου, αρκεί ο τρόπος που θα την εφαρμόσετε να αντέχει στην υγρασία. Έτσι μπορείτε με τον πιο οικονομικό και εύκολο τρόπο να ανανεώσετε ολόκληρο το μπάνιο σας.

ταπετσαρία-μπάνιου-με-χρυσά-και-γήινα χρώματα-ιδέες-διακόσμησης μπάνιου-σε-χρυσό-και-λευκό-χρώμα- ιδέες-διακόσμησης μπάνιου-σε-χρυσό-και-λευκό-χρώμα- ιδέες-διακόσμησης μπάνιου-σε-χρυσό-και-λευκό-χρώμα- ιδέες-διακόσμησης μπάνιου-σε-χρυσό-και-λευκό-χρώμα- ιδέες-διακόσμησης μπάνιου-σε-χρυσό-και-λευκό-χρώμα- ιδέες-διακόσμησης μπάνιου-σε-χρυσό-και-λευκό-χρώμα- ιδέες-διακόσμησης μπάνιου-σε-χρυσό-και-λευκό-χρώμα- ιδέες-διακόσμησης μπάνιου-σε-χρυσό-και-λευκό-χρώμα- ιδέες-διακόσμησης μπάνιου-σε-χρυσό-και-λευκό-χρώμα-

Δείτε ακόμα Μάρμαρο στο μπάνιο: 15 ιδέες διακόσμησης

ιδέες-διακόσμησης μπάνιου-σε-χρυσό-και-λευκό-χρώμα-

Διακόσμηση μπάνιου σε χρυσό και λευκό χρώμα: Μπάνιο σε χρυσό και λευκό χρώμα με ροζ λεπτομέρειες

Το χρυσό και το λευκό ταιριάζουν απόλυτα με ένα απαλό ροζ. Θα κάνουν το μπάνιο σας ακόμη πιο ζεστό και ρομαντικό. Έτσι μπορείτε να παίξετε με αυτά τα τρία χρώματα και να κάνετε το μπάνιο σας να δείχνει πιο εντυπωσιακό και μοντέρνο από ποτέ.

ιδέες-διακόσμησης μπάνιου-σε-χρυσό-και-λευκό-χρώμα-

Δείτε ακόμα Μαύρο και χρυσό μπάνιο: 15 ιδέες

ιδέες-διακόσμησης μπάνιου-σε-χρυσό-και-λευκό-χρώμα-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την διακόσμηση του σπιτιού στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close