ιδέες-για-την-διακόσμηση-του-σπιτιού-με-φλοράλ ταπετσαρίες-

17 ιδέες με φλοράλ ταπετσαρίες. 17 Ιδέες με φλοράλ ταπετσαρίες σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού.

Η Άνοιξη ήρθε για άλλη μία χρονιά κι εμείς θέλουμε να βάλουμε την Άνοιξη και στο σπίτι μας. Έτσι γεμίζουμε τα μπαλκόνια μας με λουλούδια και το σπίτι μας με φυτά εσωτερικού χώρου, βάζουμε περισσότερα χρώματα μέσα στο σπίτι και υιοθετούμε και το…φλοράλ!

Στο σημερινό μας άρθρο θα δούμε 17 μοναδικές ιδέες για διακόσμηση σπιτιού με φλοράλ ταπετσαρίες. Φλοράλ ταπετσαρίες στο υπνοδωμάτιο, στο χολ, στην κουζίνα, στο μπάνιο, στις εσωτερικές σκάλες, στο μπαλκόνι ή στην αυλή και γενικά σε όλο το σπίτι. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες με φλοράλ ταπετσαρίες: Μαύρη φλοράλ ταπετσαρία με ροζ λουλούδια

Μπορείς να προσδώσεις κύρος σε έναν χώρο με μία μαύρη ταπετσαρία με φλοράλ σχέδια σε ροζ χρώματα. Είναι μία υπέροχη φλοράλ ταπετσαρία που ταιριάζει στο σαλόνι, στο χολ ακόμη και στο υπνοδωμάτιο για ένα πιο χαλαρωτικό και μοντέρνο αποτέλεσμα. Μπορείτε να βάλετε αυτή τη φλοράλ ταπετσαρία τοίχου και στο επαγγελματικό γραφείο σας.

Διακόσμηση σπιτιού: 17 ιδέες με φλοράλ ταπετσαρίες

Ιδέες με φλοράλ ταπετσαρίες: Γαλάζια φλοράλ ταπετσαρία τοίχου με πουλιά και κλαδιά δέντρων στο μπάνιο

Το μπάνιο μας θέλουμε να είναι χαλαρωτικό και παραμυθένιο σε μερικές περιπτώσεις. Αν λοιπόν ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία των ανθρώπων που σας αρέσει το παραμύθι στην ζωή σας, τότε σίγουρα μπορείτε να επιλέξετε αυτή την ονειρική ταπετσαρία τοίχου με λουλούδια, κλαδιά δέντρων και πουλιά για το μπάνιο σας.

φλοράλ-ταπετσαρία τοίχου-στο-μπάνιο-ιδέες-

Ιδέες με φλοράλ ταπετσαρίες: Φλοράλ ταπετσαρία τοίχου στο χολ

Το χολ είναι το δωμάτιο που καλώς ορίζει εμάς αλλά και τους καλεσμένους μας στο σπίτι. Οφείλουμε λοιπόν να διατηρούμε το χολ τακτοποιημένο και μοντέρνο για μία καλή πρώτη εντύπωση στον επισκέπτη. Μπορείτε να κάνετε το χολ πιο ανοιξιάτικο και μοντέρνο με μία φλοράλ ταπετσαρία τοίχου σαν την παρακάτω.

φλοράλ-ταπετσαρία τοίχου-στο-χολ-ιδέες-

Ιδέες με φλοράλ ταπετσαρίες:  Φλοράλ ταπετσαρίες τοίχου με μοντέρνα λουλούδια

Το ξέρουμε ότι τα περισσότερα φλοράλ αγγίζουν το κλασικό όμως υπάρχουν φλοράλ σχέδια στις ταπετσαρίες τοίχου που είναι μοντέρνα. Όπως η παρακάτω ταπετσαρία τοίχου σε μαύρο καμβά με μοντέρνα λουλούδια που μπορείτε να την τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας.

φλοράλ-ταπετσαρία τοίχου-στο-σπίτι-ιδέες-Άνοιξη 2022-

Ιδέες με φλοράλ ταπετσαρίες: Φλοράλ ταπετσαρία τοίχου σε έναν τοίχο του μπάνιου

Μπορείτε να βάλετε το φλοράλ στοιχείο στο μπάνιο σας χωρίς να είστε υπερβολικοί. Έτσι μπορείτε να διαλέξετε τον αγαπημένο σας τοίχο μέσα στο μπάνιο και να επενδύσετε αυτόν τον τοίχο με μία φλοράλ ταπετσαρία τοίχου σαν την παρακάτω.

φλοράλ-ταπετσαρία τοίχου-στο-μπάνιο-ιδέες-Άνοιξη 2022- φλοράλ-ταπετσαρία τοίχου-στο-μπάνιο-ιδέες-Άνοιξη 2022-

Δείτε ακόμα Άνοιξη 2022: 20 ανοιξιάτικες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι

φλοράλ-ταπετσαρία τοίχου-στη-τραπεζαρία-ιδέες-Άνοιξη 2022-

Ιδέες με φλοράλ ταπετσαρίες: Φλοράλ ταπετσαρία τοίχου με τρισδιάστατα λουλούδια στον κήπο

Μπορείτε να κάνετε τον κήπο σας να μοιάζει ακόμη πιο ανοιξιάτικο με μία φλοράλ ταπετσαρία τοίχου. Μάλιστα στην αγορά, μπορείτε να βρείτε φλοράλ ταπετσαρίες τοίχου με τρισδιάστατα λουλούδια που σίγουρα θα κάνουν το τοπίο παραμυθένιο και άκρως λουλουδένιο.

φλοράλ-ταπετσαρία τοίχου-στο-κήπο-ιδέες-Άνοιξη 2022-

Ιδέες με φλοράλ ταπετσαρίες: Φλοράλ ταπετσαρία τοίχου στην κρεβατοκάμαρα

Η κρεβατοκάμαρα είναι το μέρος που περνάμε τις πιο όμορφες και χαλαρωτικές στιγμές της καθημερινότητάς μας. Έτσι μία φλοράλ ταπετσαρία τοίχου στο προσκεφάλι μας σίγουρα θα κάνει την κρεβατοκάμαρά μας ακόμη πιο μοντέρνα και χαλαρωτική.

φλοράλ-ταπετσαρία τοίχου-στη-κρεβατοκάμαρα-ιδέες-Άνοιξη 2022-

Ιδέες με φλοράλ ταπετσαρίες: Φλοράλ ταπετσαρία τοίχου στην κρεβατοκάμαρα, πίσω από το έπιπλο τουαλέτας

Πολλές κρεβατοκάμαρες έχουν το γνωστό έπιπλο τουαλέτα όπου περιποιούμαστε τον εαυτό μας. Μπορείτε λοιπόν να κάνετε την κρεβατοκάμαρά σας πιο ρομαντική βάζοντας μία ρομαντική φλοράλ ταπετσαρία τοίχου στον τοίχο που έχετε ακουμπήσει την τουαλέτα σας.

φλοράλ-ταπετσαρία τοίχου-στη-κρεβατοκάμαρα-ιδέες-Άνοιξη 2022-

Ιδέες με φλοράλ ταπετσαρίες:  Φλοράλ ταπετσαρία τοίχου στην κουζίνα

Η κουζίνα είναι το μέρος που μαγειρεύουμε και περνάμε πολύ χρόνο από την καθημερινότητά μας. Δεν πρέπει λοιπόν να παραμελούμε την διακόσμηση της κουζίνας. Μία φλοράλ ταπετσαρία τοίχου θα αναδείξει την κουζίνα σας και θα σας κάνει ακόμη πιο δημιουργικούς στο μαγείρεμα.

φλοράλ-ταπετσαρία τοίχου-στη-κουζίνα-ιδέες-Άνοιξη 2022-

Ιδέες με φλοράλ ταπετσαρίες:  Φορά ταπετσαρία τοίχου στο σαλόνι

Το σαλόνι είναι το μέρος που περνάμε χρόνο με τους δικούς μας ανθρώπους, μόνοι μας ή με τους καλεσμένους μας. Έτσι μπορείτε σίγουρα να απογειώσετε την διακόσμηση του σαλονιού σας με μία μοντέρνα φλοράλ ταπετσαρία τοίχου.

ιδέες-για-την-διακόσμηση-του-σπιτιού-με-φλοράλ ταπετσαρίες- ιδέες-για-την-διακόσμηση-του-σπιτιού-με-φλοράλ ταπετσαρίες- ιδέες-για-την-διακόσμηση-του-σπιτιού-με-φλοράλ ταπετσαρίες-

Ιδέες με φλοράλ ταπετσαρίες: Φλοράλ ταπετσαρία τοίχου στις εσωτερικές σκάλες

Κάντε τις εσωτερικές σας σκάλες να μοιάζουν πως οδηγούν…στον παράδεισο βάζοντας μία φλοράλ ταπετσαρία σε όλο το μήκος της εσωτερικής σας σκάλας. Μία διακοσμητική πινελιά που θα αλλάξει όλη την εμφάνιση του σπιτιού σας.

φλοράλ-ταπετσαρία-τοίχου-στην-εσωτερική σκάλα- ιδέες-για-την-διακόσμηση-του-σπιτιού-με-φλοράλ ταπετσαρίες-

Δείτε ακόμα Τρισδιάστατα πλακάκια τοίχου: 15 ιδέες διακόσμησης

ιδέες-για-την-διακόσμηση-του-σπιτιού-με-φλοράλ ταπετσαρίες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την διακόσμηση του σπιτιού στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close