Μοντέρνες ιδέες για μπάνιο σε πράσινο χρώμα_

Το μπάνιο σε πράσινο χρώμα είναι η απόλυτη τάση για την διακόσμηση μπάνιου το 2021! Δείτε μοντέρνες ιδέες για πλακάκια στο μπάνιο σε πράσινο χρώμα,στους τοίχους και διακοσμητικά .

Στο παρακάτω άρθρο θα δούμε μερικές μοντέρνες και εντυπωσιακές ιδέες για το 2021 για μπάνιο σε πράσινο χρώμα. Αν έχετε διαβάσει έστω και λίγο χρωματολογία και διακόσμηση θα έχετε μάθει, ότι το πράσινο είναι το χρώμα της χαλάρωσης.

Μπορεί το πράσινο να θεωρούνταν μέχρι πριν κάποια χρόνια εκτός μόδας, όμως στο σπίτι το πράσινο πάντα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα δωμάτια που θέλαμε να χαλαρώσουμε. Το μπάνιο μας φυσικά είναι στην κατηγορία αυτών των δωματίων.

Όταν έχουμε μία δύσκολη μέρα το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι να κάνουμε ένα καυτό μπάνιο και στην συνέχεια να κοιμηθούμε. Έτσι το μπάνιο μας πρέπει να είναι βαμμένο και διακοσμημένο σε χρώματα που μας χαλαρώνουν και μας ηρεμούν.

Δείτε ακόμα Πως να αλλάξετε τα χρώματα στα πλακάκια Του Μπάνιου Σας, Χωρίς Να Αλλάξετε Τα Πλακάκια! Ένας Πλήρης Και Χρήσιμος Οδηγός!

Σύμφωνα λοιπόν με τους διακοσμητές το πράσινο χρώμα είναι από τα πιο χαλαρωτικά χρώματα της παλέτας. Χαλαρώνει τον ανθρώπινο ψυχισμό και προσφέρει μία αρμονία στα συναισθήματα. Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο όμως πραγματικά η διακόσμηση και τα χρώματα ενός χώρου έχουν άμεση επιρροή στον ψυχισμό μας.Γι’ αυτόν τον λόγο αξίζει να διαβάσετε και τα 4+1 λάθη που κάνετε όταν διακοσμείτε το μπάνιο σας.

Αποφασίσαμε λοιπόν στο παρακάτω άρθρο να συγκεντρώσουμε για εσάς μερικές ιδέες για μπάνιο σε πράσινο χρώμα .Οι ιδέες μας καλύπτουν όλες τις…τσέπες. Είτε έχετε τα χρήματα να κάνετε ανακαίνιση, είτε όχι, σίγουρα θα βρείτε μία ιδέα που θα μπορέσετε να την υιοθετήσετε.

 

Προς το παρόν, αξίζει να δώσετε μία ευκαιρία στο πράσινο χρώμα που σίγουρα θα αναδείξει το μπάνιο σας και θα ανανεώσει το σπίτι σας. Διαβάστε παρακάτω:

Μοντέρνες ιδέες για μπάνιο σε πράσινο χρώμα

Πράσινο χρώμα στους τοίχους του μπάνιου

Οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν τα χρήματα για να ολοκληρώσουν μία πλήρης ανακαίνιση. Έτσι, όταν θέλουμε να ανανεώσουμε το σπίτι μας, η πρώτη μας σκέψη είναι να το βάψουμε.

Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε πως αν προτιμήσετε το πράσινο χρώμα στους τοίχους του μπάνιου, το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο. Ειδικά αν έχετε άσπρα πλακάκια στους τοίχους, ο συνδυασμός είναι απλά φανταστικός και ανήκει στις τελευταίες τάσεις της διακόσμησης.

Πράσινο χρώμα στους τοίχους του μπάνιου

Πράσινα, σμαραγδένια πλακάκια στο μπάνιο

Αν θέλετε να αλλάξετε το μπάνιο σας ολοκληρωτικά τότε σίγουρα η παρακάτω ιδέα για μπάνιο σε πράσινο χρώμα θα σας φανεί πολύτιμη. Βάλτε στο μπάνιο σας πράσινα, σμαραγδένια πλακάκια και συνδυάστε τα με το μπεζ χρώμα στους τοίχους. Μία πολύ μοντέρνα άποψη για την διακόσμηση του μπάνιου, που προσφέρει ένα είδος πολυτέλειας.

Πράσινα, σμαραγδένια πλακάκια στο μπάνιο

Ένας πράσινος τοίχος στο μπάνιο

Αν το πράσινο φοβάστε ότι θα “κλείσει” πολύ τον χώρο στο μπάνιο σας τότε μπορείτε να βάψετε όλο το μπάνιο σε λευκές αποχρώσεις και να βάψετε ένα κομμάτι του τοίχου, πράσινο. Αυτός ο τρόπος διακόσμησης  είναι υπέροχη ιδέα για μπάνιο σε πράσινο χρώμα είναι ιδανικός για τα μικρά μπάνια και μπορείτε να αναδείξετε το μπάνιο σας ακόμη περισσότερο με φυτά εσωτερικού χώρου.

πράσινος_τοίχος_στο_μπάνιο_

Πράσινα πλακάκια στα ξύλινα ντουλάπια και φυτά εσωτερικού χώρου

Πολλά μπάνια έχουν ξύλινα ντουλάπια. Ειδικά αυτά τα μπάνια που χρονολογούνται από παλιά, είναι πολύ πιθανό να έχουν ξύλινα ντουλάπια. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τα ντουλάπια σας αν βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Βάλτε πράσινα πλακάκια και φυτά εσωτερικού χώρου και κάντε το μπάνιο σας να μοιάζει με κήπο.

πράσινα_πλακάκια_ξύλινα_ντουλάπια_και_φυτά εσωτερικού χώρου_στο_μπάνιο_

Πράσινα λουλούδια ζωγραφισμένα στους τοίχους

Αν έχετε φαντασία και σας αρέσει να πειραματίζεστε μόνοι σας με την διακόσμηση του σπιτιού σας τότε η παρακάτω ιδέα θα σας ενθουσιάσει. Πάρτε πράσινες και πορτοκαλί ή όποιο άλλο χρώμα σας αρέσει, μπογιές, και ζωγραφίστε μόνοι σας, πράσινα λουλούδια σε έναν τοίχο του μπάνιου.

Θα μοιάζει με χειροποίητη ταπετσαρία. Επίσης και η παρακάτω ιδέα είναι ιδανική για τους ανθρώπους που δεν τους αρέσουν τα έντονα χρώματα στο σπίτι αλλά και για εκείνους που έχουν μικρά μπάνια και δεν θέλουν ένα σκούρο χρώμα ή οποιαδήποτε άλλη απόχρωση πέρα του λευκού, να τους “κλείσει” τον χώρο.

πράσινα_λουλούδια_ζωγραφισμένα_στο_μπάνιο_

Πράσινα πλακάκια στο μπάνιο

Αν έχετε μεγάλο μπάνιο μπορείτε όλους τους τοίχους να τους περάσετε με πράσινα πλακάκια. Ο χώρος θα δείξει πολυτελέστατος σαν να μένετε σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Επίσης το να βάλετε πλακάκια σε όλους τους τοίχους του μπάνιου σας συμφέρει και οικονομικά, μεταγενέστερα.

Δεν χρειάζεται να βάφετε το μπάνιο σας κάθε δύο χρόνια, παρά μόνο το ταβάνι. Κάτι που σίγουρα θα σας γλιτώσει από κόπο και έξοδα. Αν έχετε τα χρήματα τώρα, για εμάς αξίζει να κάνετε αυτή την αλλαγή και είναι φανταστική ιδέα για μπάνιο σε πράσινο χρώμα

 πράσινα ντουλάπια_μπάνιου_ ιδέες _για μπάνιο_ σε πράσινο _χρώμα_πράσινα πλακάκια_στο_μπάνιο_ πράσινα_πλακάκια_στο_μπάνιο_

Πράσινα πλακάκια στη ντουζιέρα

Πολλά σπίτια πλέον διαθέτουν ντουζιέρες. Είναι μοντέρνες και πιάνουν λιγότερο χώρο από την μπανιέρα. Επίσης στις περισσότερες των περιπτώσεων οι ντουζιέρες είναι σε θέση να φυλακίσουν τα νερά και να μην χρειάζεται να σφουγγαρίζετε κάθε φορά μετά το ντουζ.

Μία καλή ιδέα θα ήταν να βάλετε πράσινα πλακάκια στην ντουζιέρα και να αφήσετε όλο το υπόλοιπο μπάνιο σε αποχρώσεις όπως το μπεζ ή το λευκό. Η ντουζιέρα είναι ο χώρος που χαλαρώνετε, οπότε είναι το ιδανικότερο σημείο για να κυριαρχήσει το πράσινο.

πράσινα_πλακάκια_στη_ντουζιέρα_διακόσμηση μπάνιου_

Κι αν η πρώτη ιδέα για πράσινα πλακάκια στην ντουζιέρα σας κάλυψε, εμείς βρήκαμε για εσάς, άλλη μία ιδέα για μπάνιο σε πράσινο χρώμα. Αυτή τη φορά το πράσινο είναι σε πιο σκούρες αποχρώσεις και έχει συνδυαστεί με ένα υπέροχο πράσινο στους ίδιους τόνους, στους τοίχους. Ιδανική ιδέα για μεγάλα μπάνια.

πράσινα_πλακάκια_στη_ντουζιέρα_διακόσμηση μπάνιου_

Πράσινη κουρτίνα μπάνιου

Φυσικά δεν χρειάζεται αναγκαστικά να βάψετε το σπίτι σας για να το ανανεώσετε. Τα μπάνια διαθέτουν πολλά διακοσμητικά που μπορείς να τα προμηθευτείς από μαγαζιά με είδη σπιτιού σε εξωφρενικά χαμηλές τιμές. Αν λοιπόν είσαι φοιτητής ή φοιτήτρια, αν έρχεσαι δύσκολα οικονομικά για οποιονδήποτε λόγο η παρακάτω ιδέα θα σε βοηθήσει πολύ.

Αν έχεις μπάνιο σε λευκές ή μπεζ αποχρώσεις μπορείς να αγοράσεις μία κουρτίνα μπάνιο σε πράσινο χρώμα. Είναι αρκετή για να ανανεώσει τον χώρο σου. Επίσης προτίμησε τις υφασμάτινες κουρτίνες διότι οι πλαστικές μπορεί να είναι πιο φθηνές, όμως δεν έχουν την ίδια ποιότητα στην εμφάνιση και χαλούν πολύ γρήγορα.

πράσινη_κουρτίνα μπάνιου_

Ανέδειξε το παλιομοδίτικο πράσινο με διακοσμητικά

Το πράσινο της συγκεκριμένης απόχρωσης ήταν της μόδας πριν μερικές δεκαετίες. Αν λοιπόν μπήκες σε ένα παλιό σπίτι μπορεί αυτό το πράσινο να υπάρχει στο μπάνιο σου. Πλέον το πράσινο ξανά είναι στην μόδα. Όμως ακόμη κι αν δεν σ’ αρέσει η παρακάτω ιδέα θα σε βοηθήσει να το αναδείξεις.

Μπορείς να βάλεις στο μπάνιο πράσινες σκουρόχρωμες κουρτίνες και φυτά εσωτερικού χώρου. Έτσι μπορεί να μην έχεις χρήματα να αλλάξεις το πράσινο που δεν σ’ αρέσει, όμως σίγουρα έχεις μία εναλλακτική λύση για να το κάνεις να δείχνει πιο όμορφο και μοντέρνο.

πράσινα_διακοσμητικά μπάνιου_

Περίτεχνα σχέδια στους τοίχους με πράσινο

Σε πολλούς ανθρώπους δεν αρέσει απλά να περνούν ένα χρώμα στους τοίχους. Μπορείς λοιπόν να δημιουργήσεις με την βοήθεια ενός ελαιοχρωματιστή, πράσινα “νερά” στους τοίχους του μπάνιου. Αν πάλι τα πηγαίνεις καλά με αυτά, τότε μπορείς να το δοκιμάσεις και χωρίς την βοήθεια μάστορα. Τέλεια ιδέα  για μπάνιο σε πράσινο χρώμα.

πράσινα_σχέδια_στους_τοίχους_του_μπάνιου_

Πράσινα μάρμαρα και πλακάκια

Το μάρμαρο θα είναι πάντα διαχρονικό. Εδώ και πολλές δεκαετίες το μάρμαρο είναι από τα πιο σικ υλικά για όλο το σπίτι και ειδικά για το μπάνιο. Μπορείς λοιπόν να τοποθετήσεις πράσινο μάρμαρο με γκρι αποχρώσεις και να το συνδυάσεις με πράσινα πλακάκια.

πράσινα_μάρμαρα_και_πλακάκια_στο_μπάνιο_

Πράσινοι τοίχοι

Η πιο safe επιλογή όμως αλλά και η πιο ανέξοδη θα είναι πάντα ένα απλό βάψιμο στο μπάνιο σου. Συνδύασέ το με διακοσμητικά που θα έχουν χρυσές, μπεζ και καφέ αποχρώσεις για μπάνιο σε πράσινο χρώμα.

πράσινοι_τοίχοι_

Πράσινα ντουλάπια μπάνιου

Κι αν δεν έχεις τα χρήματα για μία πλήρης ανακαίνιση μπορείς να πάρεις λίγη μπογιά για ξύλο και να βάψεις τα ντουλάπια του μπάνιου σου πράσινα. Είναι μία μοναδική επιλογή που θα κάνει τα ντουλάπια σου να μοιάζουν σαν καινούρια. Με την κατάλληλη διακόσμηση το μπάνιο σου θα δείχνεις καινούριο, χωρίς πολλά χρήματα.

πράσινα ντουλάπια_μπάνιου_ ιδέες _για μπάνιο_ σε πράσινο _χρώμα_

Πράσινα σχέδια στους τοίχους

Η παρακάτω ιδέα είναι απλά από τις αγαπημένες μας και ανήκει σε αυτούς τους ανθρώπους που τους αρέσουν τα περίτεχνα σχέδια στους τοίχους. Αξίζει να την δοκιμάσεις είτε έχεις μικρό μπάνιο είτε μεγάλο. Στους μεγάλους χώρους μπορείς να επιλέξεις σκούρες αποχρώσεις ενώ στους μικρούς ανοιχτόχρωμες.

πράσινα_σχέδια_στο_μπάνιο_ ιδέες _για μπάνιο_ σε πράσινο_ χρώμα_

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την διακόσμηση του σπιτιού στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close