Διακόσμηση σπιτιού: Οι 6 τάσεις διακόσμησης που θα κυριαρχήσουν το 2021

Διακόσμηση σπιτιού: Οι 6 τάσεις διακόσμησης που θα κυριαρχήσουν το 2021! Μπορεί το 2021 να μας φαίνεται ακόμη μακρινό, όμως οι τάσεις όσων αφορά την διακόσμηση του σπιτιού έχουν ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου. Βλέπετε το σπίτι μας είναι ο δικός μας, προσωπικός χώρος.

Ένα όμορφο σπίτι είναι σε θέση να μας ανεβάσει την διάθεση, να μας χαλαρώσει και να μας ξυπνήσει όμορφα συναισθήματα, ακόμη και τις πιο άσχημες μέρες του χρόνου. Έτσι, δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που ανανεώνουν την διακόσμησή τους ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Αν λοιπόν θέλετε μέσα στο 2021 να κάνετε μια αλλαγή στον προσωπικό σας χώρο, πρέπει να ξέρετε ποιες τάσεις θα κυριαρχήσουν για να διαλέξετε την αγαπημένη σας. Άλλωστε θεωρούμε ότι οι 6 κυρίαρχες τάσεις στην διακόσμηση του σπιτιού για το 2021 είναι αρκετά μοντέρνες, ζεστές και καλύπτουν όλα τα γούστα.

Δείτε ακόμα 15 ιδέες διακόσμησης σε ροζ αποχρώσεις για το σπίτι

Τις συγκεντρώσαμε στο σημερινό άρθρο και όπως πάντα, σας προτείνουμε μερικές εικόνες για να σας δώσουμε επιπλέον ιδέες. Δείτε παρακάτω και διαλέξτε την αγαπημένη σας εικόνα για το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, το παιδικό δωμάτιο ή την κουζίνα. Διαβάστε παρακάτω:

Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στην διακόσμηση το 2021: Bamboo

Τα bamboo είναι ξύλα που τα συναντάμε πολύ συχνά στην χλωρίδα της χώρας μας. Υπάρχουν πολλά έπιπλα από bamboo που εδώ και πολλά χρόνια τα έχουμε επιλέξει για την διακόσμηση του σπιτιού μας. Το 2021 όμως τα bamboo δεν θα είναι απλά μερικά έπιπλα στο σπίτι. Θα είναι οι πρωταγωνιστές.

Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στην διακόσμηση το 2021: Bamboo στην κρεβατοκάμαρα ιδέες

Ξύλα από bamboo στην κρεβατοκάμαρα, στο σαλόνι, στην τραπεζαρία, ακόμη και στην κουζίνα, θα δώσουν στον εσωτερικό σας χώρο, μια εξωτική προσωπικότητα. Είναι minimal και σίγουρα θα ταιριάσουν με την διακόσμησή σας, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε όλα τα έπιπλα του σπιτιού.

Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στην διακόσμηση το 2021: Bamboo στην τραπεζαρία ιδέες

Στην αγορά μπορείτε να τα βρείτε σε καφέ και πράσινες αποχρώσεις. Μπορείτε να διαλέξετε την απόχρωση που θεωρείται ότι θα τονίσει ακόμη περισσότερο το αγαπημένο σας δωμάτιο και να βάλετε τα bamboo στην καθημερινότητα σας. Η παρακάτω εικόνα είναι φυσικά…υπέροχη.

Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στην διακόσμηση το 2021: Bamboo στο σπίτι ιδέες

Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στην διακόσμηση το 2021: Φυτά εσωτερικού χώρου

Δεν είναι λίγα τα σπίτια που έχουν φυτά εσωτερικού χώρου εδώ και πολλές δεκαετίες. Ειδικότερα οι άνθρωποι που μένουν σε μεγάλες αστικές πόλεις και δεν βλέπουν φυτά,δέντρα και λουλούδια συχνά, έχουν ανάγκη από μερικά φυτά εσωτερικού χώρου για να χαλαρώσουν από την δύσκολη καθημερινότητα.

Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στην διακόσμηση το 2021: Φυτά εσωτερικού χώρου στο γραφείο ιδέες

Προσφέρουν στο σπίτι μια εξωτική ομορφιά και σε κάνουν να πιστεύεις ότι ο εσωτερικός σου χώρος δεν έχει καμία σχέση με την γκρίζα και γεμάτη καυσαέριο πόλη που περνάς όλη την υπόλοιπη μέρα σου. Το 2021 λοιπόν, τα φυτά εσωτερικών χώρων θα γίνουν τάση κι εμείς καταλαβαίνουμε απόλυτα τον λόγο!

Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στην διακόσμηση το 2021: Φυτά εσωτερικού χώρου στην κρεβατοκάμαρα ιδέες

Στην κρεβατοκάμαρα και στο σαλόνι, μπορείς να τοποθετήσεις τα αγαπημένα σου φυτά εσωτερικών χώρων και να δώσεις μια άλλη αίσθηση σε εσένα και τους καλεσμένους σου. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν πρέπει να επιλέξεις ψεύτικα φυτά γιατί κάνει το αποτέλεσμα να μοιάζει πολύ φθηνό.

Άλλωστε τα περισσότερα φυτά εσωτερικών χώρων δεν θέλουν ιδιαίτερη περιποίηση. Οπότε αν είναι να το κάνεις…καν’το σωστά!

Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στην διακόσμηση το 2021: Φυτά εσωτερικού χώρου στο σαλόνι ιδέες

Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στην διακόσμηση το 2021:  Neutrals και γκρι τοίχοι

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που προτιμούν να βάφουν τους τοίχους του σπιτιού τους σε neutrals και γκρι αποχρώσεις. Αυτό τους επιτρέπει να παίξουν με τα χρώματα των διακοσμητικών τους και να μην γίνει το σπίτι τους “κουραστικό στο μάτι” .

Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στην διακόσμηση το 2021:  Neutrals και γκρι τοίχοι στο σπίτι ιδέες  

Τα neutrals και γκρι χρώματα θα γίνουν η απόλυτη τάση για το 2021 όσων αφορά τους τοίχους σου. Είναι χρώματα που μπορούν να στηριχθούν όλες τις εποχές του έτους. Είναι minimal και σου επιτρέπουν να διακοσμήσεις το σπίτι σου εύκολα και χωρίς να σκέφτεσαι ότι δεν μπορείς να βρεις έπιπλα που να ταιριάζουν χρωματικά με τους τοίχους.

Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στην διακόσμηση το 2021:  Neutrals και γκρι τοίχοι στο σαλόνι ιδέες  

Είναι μία άκρως σικ επιλογή που το 2021 θα αγαπηθεί ακόμη περισσότερο. Αν μέχρι τώρα το σπίτι σου είχε έντονες αποχρώσεις στους τοίχους, μπορεί να έχεις την ανάγκη να υιοθετήσεις αυτή την minimal, “ήσυχη” και σικ επιλογή. Η εικόνα παρακάτω, μπορεί να σου δώσει μια μοναδική ιδέα.

Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στην διακόσμηση το 2021:  Neutrals και γκρι τοίχοι στο σαλόνι ιδέες  

Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στην διακόσμηση το 2021:  Η γωνία του καφέ

Ο καφές είναι το αγαπημένο ρόφημα των περισσότερων. Μπορεί παλιότερα στην Ελλάδα να αρκούμασταν με έναν φραπέ, έναν νες κι έναν ελληνικό, όμως πλέον ο καφές έχει γίνει τέχνη και στην χώρα μας. Τα περισσότερα σπίτια έχουν μηχανές γαλλικού καφέ και εσπρεσιέρες.

Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στην διακόσμηση το 2021:  Η γωνία του καφέ στην κουζίνα ιδέες

Αν θέλεις να δείξεις την αγάπη σου προς τον καφέ και θες να κάνεις την κουζίνα σου να ξεχωρίσει τότε η τάση που θα κυριαρχήσει στην διακόσμηση το 2021 θα σου αρέσει πολύ. Η γωνία του καφέ έρχεται για να μείνει. Στην ουσία θα είναι μια γωνιά – συνήθως στην κουζίνα – που θα έχει μόνο τα εργαλεία του καφέ.

Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στην διακόσμηση το 2021:  Η γωνία του καφέ στην κουζίνα ιδέες

Μπορεί να σου φαίνεται απλό, όμως δεν είναι. Η γωνία του καφέ, μπορεί να διακοσμηθεί με διάφορους “τιμοκαταλόγους” και κάδρα με έξυπνες ατάκες. Η γωνία του καφέ λοιπόν δεν θα είναι απλά η γωνία της κουζίνας που θα έχεις συγκεντρωμένα όλα τα υλικά για να φτιάξεις το αγαπημένο σου ρόφημα.

Θα είναι μια μοντέρνα τάση στην διακόσμηση του 2021 που θα αναδείξει την κουζίνα σου. Θα είναι μια άκρως μοντέρνα τάση που μπορούμε να την δούμε σε σπίτια κάθε ηλικίας. Έχει μια νεανικότητα που πραγματικά θα ταιριάξει απίστευτα σε φοιτητές!

Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στην διακόσμηση το 2021:  Η γωνία του καφέ στην κουζίνα ιδέες

Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στην διακόσμηση το 2021: Έντονα χρώματα

Τα έντονα χρώματα στο σπίτι είναι τα αγαπημένα μου. Στο δικό μου σπίτι ας πούμε κυριαρχεί η απόχρωση του μοβ, του γκρι και του φούξια. Γι’ αυτό και η τάση του 2021 έρχεται να με βρει απολύτως σύμφωνη. Έντονα χρώματα στο σπίτι λοιπόν. Όχι αποκλειστικά στους τοίχους. Έντονα χρώματα στα έπιπλα, στα διακοσμητικά αλλά και στους τοίχους.

Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στην διακόσμηση το 2021: Ροζ, κόκκινα και φούξια χρώματα  στα έπιπλα και στους τοίχους στο σαλόνι ιδέες

Μη φοβηθείτε να επιλέξετε έπιπλα με έντονες αποχρώσεις του κίτρινου και του μοβ. Μπορείτε να κάνετε το σπίτι σας να δείχνει άκρως μοντέρνο και ζεστό. Είναι μια νεανική και μοντέρνα επιλογή που το 2021 φαίνεται πως θα αγαπηθεί από όλους τους διακοσμητές, αφού θα γίνει τάση!

Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στην διακόσμηση το 2021: Κίτρινα και μοβ χρώματα  στα έπιπλα και στους τοίχους στο σαλόνι ιδέες

Αν λοιπόν είστε έντονες προσωπικότητες και δεν φοβάστε να παίξετε με τα σχέδια και τις αποχρώσεις, τότε η τάση του 2021 για τα έντονα χρώματα στους τοίχους είναι η ιδανική για εσάς. Μπορείτε να την υιοθετήσετε σε κάθε χώρο του σπιτιού. Παίξτε με έντονες ταπετσαρίες, pop art κάδρα και ιδιαίτερα όσων αφορά το χρώμα, έπιπλα.

Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στην διακόσμηση το 2021: πετρόλ. ροζ και πολύχρωμες ταπετσαρίες στην κρεβατοκάμαρα ιδέες

Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στην διακόσμηση το 2021:  Μερικές δόσεις πολυτελείας

Μην βιαστείτε να συμπεράνετε ότι η συγκεκριμένη τάση που θα κυριαρχήσει το 2021 αφορά τους πλούσιους ανθρώπους αυτής της χώρας. Όταν λέμε πολυτέλεια εννοούμε μερικά μικρά χρυσά διακοσμητικά, μερικά βελούδινα έπιπλα και καλύμματα και γενικότερα αντικείμενα που να είναι πολυτελή χωρίς αναγκαστικά να είναι ακριβά.

Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στην διακόσμηση το 2021:  βελούδινος καναπές στο σαλόνι ιδέες

Για παράδειγμα στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε χρυσές υπέροχες κουρτίνες που έρχονται να συνδυαστούν με ένα κλασικό κάδρο σε κίτρινες αποχρώσεις. Μπορεί αυτά τα αντικείμενα να είναι ακόμη και από…φθηνά καταστήματα ή παζάρια. Το ζήτημα είναι όμως, ότι είναι άκρως σικ και πολυτελή. Το πιάσατε;

Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στην διακόσμηση το 2021:  χρυσές κουρτίνες στο σαλόνι

Ακόμη και οι φοιτητές μπορούν να υιοθετήσουν την συγκεκριμένη τάση. Σε ένα άκρως μοντέρνο χώρο μπορείτε να επιλέξετε ένα φωτιστικό με χρυσές λεπτομέρειες. Μια πολυτελή νότα σε έναν πανέμορφο χώρο θα κάνει το σπίτι σας να ξεχωρίσει!

Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στην διακόσμηση το 2021:  φωτιστικό με χρυσές λεπτομέρειες στο σαλόνι

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr 

Close