Φτιάξτε τα πιο όμορφα διακοσμητικά χώρου με έναν μικρό κορμό δέντρου!

Η Άνοιξη είναι εδώ φίλες και φίλοι και η φύση ξεκίνησε να ξυπνάει! Η καραντίνα όμως και το κλείσιμο των επιχειρήσεων, έχει οδηγήσει πολλούς ανθρώπους στην οικονομική ανασφάλεια. Έτσι, ακόμη κι αν είχαμε σκοπό να ανακαινίσουμε το σπίτι ή να ανανεώσουμε λίγο τους χώρους του, αυτό μάλλον θα αναβληθεί.

Ένας ανανεωμένος χώρος όμως, είναι σε θέση να μας φτιάξει τη διάθεση! Τα διακοσμητικά και τα καινούρια έπιπλα όμως, είναι ακριβά και σε πολλές περιπτώσεις, προτιμούμε να ψωνίσουμε στο supermarket παρά σε ένα μαγαζί με είδη σπιτιού.

Φαίνεται όμως, πως υπάρχουν πολλοί τρόποι να ανανεώσεις το σπίτι σου με τον πιο σικ και μοντέρνο τρόπο, με υλικά που μπορείς να βρεις ακόμη και στον δρόμο! Σε περίπτωση που μένεις στην επαρχία, θα ξέρεις ότι σε πολλά άλση, υπάρχουν κορμοί δέντρων πεταμένοι σε κάποια μεριά.

Αυτοί οι κορμοί δέντρων, μπορούν να γίνουν σκουπίδια ή να τους αξιοποιήσει η φύση όπως θέλει ή μπορεί να γίνουν πανέμορφα διακοσμητικά χώρου που θα αντέξουν για μια ζωή! Δεν χρειάζεται να είσαι…άσσος στις κατασκευές ή πρέπει να αγοράσεις ακριβά υλικά για να το καταφέρεις.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι καλό γούστο, λίγη φαντασία και μερικές έξυπνες και πανέμορφες ιδέες που θα σου παρουσιάσουμε εμείς παρακάτω. Τα έπιπλα από κορμούς δέντρων είναι μόδα και πρόκειται για μια πολύ boho επιλογή. Δημιούργησε λοιπόν μόνος σου τέτοια έπιπλα χωρίς να χρειαστεί να δώσεις μια περιουσία. Δες παρακάτω:

Φτιάξε ράφια τοίχου από κορμούς δέντρων!

Θα χρειαστείτε πιθανότατα ένα ηλεκτρικό πριόνι για να κόψετε τον κορμό δέντρου σε μικρές φέτες. Σε περίπτωση που έχετε βρει μια μικρή φέτα από κορμό δέντρου επεξεργαστείτε την με λίγο γυαλόχαρτο, καθαρίστε την και είναι έτοιμη.

Θα χρειαστεί ίσως να αγοράσετε μερικές μεταλλικές βάσεις, από αυτές που έχουν έτσι και αλλιώς τα ράφια τοίχου και που φυσικά βρίσκονται σε πολύ χαμηλές τιμές στην αγορά. Ανοίξτε δυο τρύπες στο ξύλο σας και τοποθετήστε τα καινούρια σας ράφια στον τοίχο. Έξυπνο και πανέμορφο!

Φτιάξτε σκαμπό από κορμό δέντρου!

Βρείτε έναν κορμό δέντρου μεσαίου μεγέθους και αφαιρέστε την εξωτερική φλούδα του δέντρου. Στη συνέχεια, επεξεργαστείτε το ξύλο με ένα γυαλόχαρτο και προσθέστε χαρτοταινία μέχρι την μέση του κορμού. Στη συνέχεια με ένα σπρέι ή μια μπογιά με χρώμα της επιλογής σας, βάψτε την χαρτοταινία.

Το σκαμπό σας είναι έτοιμο και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού. Μπορείτε να βάλετε πάνω ένα μαξιλάρι έτσι ώστε να είναι πιο μαλακό και πιο άνετο, ή να προσθέσετε ένα διακοσμητικό και να το κάνετε ένα μικρό έπιπλο του σπιτιού!

Φτιάξτε τα πιο όμορφα διακοσμητικά χώρου με έναν μικρό κορμό δέντρου!

Photo via: spirossoulis.com

Φτιάξτε τραπεζάκια από κορμό δέντρου!

Πάρτε τρεις διαφορετικούς κορμούς οι οποίοι θα έχουν διαφορετικό μέγεθος και ύψος έτσι ώστε να φαίνονται πιο μοντέρνοι. Επεξεργαστείτε τους με γυαλόχαρτο έτσι ώστε να γίνουν πιο λείοι και τοποθετήστε τους σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού επιθυμείτε. Θα είναι τρία πολύ γουστόζικα τραπεζάκια!

Φτιάξτε τα πιο όμορφα διακοσμητικά χώρου με έναν μικρό κορμό δέντρου!

Photo via: Pinterest

 

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Close