Πως να φτιάξετε εύκολα και οικονομικά το δικό σας πολυέλαιο!

Οι πολυέλαιοι είναι πολύ εντυπωσιακοί, αλλά ας το παραδεχτούμε – μπορούν να είναι απίστευτα ακριβοί. Ωστόσο, με μια σειρά από φωτάκια, με  λίγα μικρά περιστρεφόμενα σιδεράκια, και ένα καπέλο από φωτιστικό, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας πολυέλαιο. Αυτή είναι μια πολύ καλή λύση για να φτιάξετε τον πολυέλαιο που θέλετε και ονειρεύεστε με το δικό σας προσωπικό γούστο και στυλ. Ας δούμε πώς γίνεται.

Σύμφωνα με την Christine Kobzeff , όλα είναι πολύ απλά. Ξεκινήστε με ένα καπέλο από ένα φωτιστικό το οποίο θα  είναι στο κατάλληλο μέγεθος που χρειάζεστε για τον χώρο σας. Η Christine επέλεξε μικρά στριφογυριστά σιδεράκια για το έργο της, τα οποία δένουν όμορφα με το τελικό προϊόν. Επίσης χρησιμοποιεί μεγάλη βελόνα προκειμένου να κάνει τρύπες τριγύρω 5 με 7 εκατοστά. Η Christine δηλώνει ότι μπορείτε λίγο πολύ να χρησιμοποιήσετε οτιδήποτε, αρκεί να είναι αρκετά έντονο για να διεισδύσει στο αμπαζούρ.

Μόλις έχετε βάλει τα σιδεράκια στη θέση τους, ήρθε η ώρα να υφάνετε  με σπάγκο τα φώτα μέσα. Η Christine επέλεξε ένα πραγματικά όμορφο στεφάνι που έχει φώτα και κρυστάλλους. Ένα, ένα, θα πρέπει να τυλίξετε τα φώτα με τα σιδεράκια. Αν συνδέσετε περισσότερες από μία σειρά φωτάκια, να λάβετε υπόψη σας, να τα συνδέετε έτσι ώστε να μπορέσετε να κρύψετε το βύσμα.

Τέλος, είστε έτοιμοι να κρεμάσετε τη δημιουργία σας!Η Christine προτείνει να αγοράσετε μια ελαφριά υποδοχή που θα διαθέτει ηλεκτρικές πρίζες, έτσι ώστε να μπορείτε να συνδέσετε τα φώτα του πολυελαίου σας. Σίγουρα δεν θα θέλατε ένα μακρύ καλώδιο που θα εκτείνεται από τοίχο σας στο ταβάνι! Θα πρέπει επίσης να συνδέσετε μια προέκταση έτσι ώστε ο πολυέλαιος να κρέμεται΄κάπου 15 εκατοστά από το ταβάνι. Γυρίστε το διακόπτη, και όλα τα φώτα θα ανάψουν. Πραγματικά είναι εκπληκτικό!

Η Christine Kobzett διατηρεί ένα blog, Modern Bohemian Lifestyle  όπου ασχολείται με όλα τα πράγματα και δίνει συμβουλές και λύσεις γύρω από τη διακόσμηση.

Τι τέλεια ιδέα εε; Δείτε το βίντεο για μια συνολική ανάλυση του πώς να κάνετε το δικό σας πολυέλαιο!

Πηγή:diyeverywhere

Close