Πασχαλινά φαναράκια : Πως να τα φτιάξετε και ιδέες_

Διανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα και η μέρα της Ανάστασης πλησιάζει και εμείς σας έχουμε υπέροχες ιδέες για χειροποίητα Πασχαλινά φαναράκια. Την ημέρα της Ανάστασης συνηθίζουμε να μεταφέρουμε το  Άγιο Φως στα σπίτια μας . Ειδικά τα παιδιά ξετρελαίνονται για τα πασχαλινά τους φαναράκια.

Στο σημερινό άρθρο θα σας δείξουμε μερικές ιδέες για να φτιάξετε μόνοι σας τα πασχαλινά σας φαναράκια. Πασχαλινά φαναράκια από γυάλινα βάζα, με κορδέλες, με λουλούδια και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Ιδέες για πασχαλινά φαναράκια που σίγουρα τα παιδιά σας θα λατρέψουν.

Επίσης βρήκαμε για εσάς τρία πολύ βοηθητικά βίντεο, όπου μπορείτε να δείτε βήμα βήμα πως μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας χειροποίητα πασχαλινά φαναράκια. Πασχαλινά φαναράκια για διακοσμητικά εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου ή για να πάρουμε μαζί μας την Ανάσταση.  Διαβάστε παρακάτω:

Πασχαλινό φαναράκι με βάζο και διακοσμητικά

Η παρακάτω ιδέα για φαναράκι είναι ιδανική περισσότερο για τους μεγάλους, αφού το βάζο σπάει εύκολα και δεν θέλουμε να έχουμε ατυχήματα. Παίρνετε λοιπόν ένα βάζο από γλυκό του κουταλιού ή κάποια σάλτσα που τελείωσε. Το πλένετε καλά.

Αφού το πλύνετε το στολίζετε με διάφορες κορδέλες της αρεσκείας. Οι κορδέλες μπορούν να κολληθούν με κόλλα για ντεκουπάζ ή ακόμη και να δεθούν γύρω από το φαναράκι. Βάζετε μέσα στο φαναράκι ένα ρεσό κερί ή μερικά πασχαλινά διακοσμητικά και είναι έτοιμο.

Δείτε ακόμα Χειροποίητες Πασχαλινές λαμπάδες για παιδιά

πασχαλινά_φαναράκια_στο_βάζο_

Πασχαλινά Φαναράκια εσωτερικού χώρου με κορδέλες

Μπορείτε να αγοράσετε ένα φαναράκι εσωτερικού χώρου και να βάλετε πάνω σε αυτό κορδέλες, φιογκάκια και διάφορα λουλούδια. Μπορείτε επίσης να γεμίσετε αυτό το Πασχαλινό φαναράκι με πασχαλινά στολίδια ή κεριά και να το τοποθετήσετε μέσα στο σπίτι.

πασχαλινά_φανάρακια_με_κορδέλες_

Φαναράκι με λουλούδια

Αν έχετε κήπο μπορείτε να κόψετε μερικά λουλούδια και να διακοσμήσετε με αυτά τα Πασχαλινά φαναράκια Είναι υπέροχη ιδέα που θα κάνει το πασχαλινό σας φαναράκι εκτός από πασχαλινό να είναι και πολύ ανοιξιάτικο. Μπορείτε να βάλετε λουλούδια και κορδέλες και να το γεμίσετε με κεράκια και πασχαλινά στολίδια.

πασχαλινά_φανάρακια_με_κορδέλες_ πασχαλινά_φανάρακια_με_κορδέλες_

Πασχαλινό Φαναράκι με κορδέλες

Ένα υπέροχο φαναράκι με κορδέλες. Απλά παίρνετε το αγαπημένο σας φαναράκι για εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο και δένετε στην κορυφή του πολλές κορδέλες και φιογκάκια της αρεσκείας σας. Είναι μία εξαιρετική ιδέα για τον κήπο ή το σαλόνι ενώ αν βρείτε φαναράκι σε μικρότερο μέγεθος μπορείτε να το πάρετε μαζί σας και την Ανάσταση.

πασχαλινά_φανάρακια_με_κορδέλες_

Πασχαλινά Φαναράκια από παλιά κουτιά αναψυκτικών

Πάρτε κουτιά από αναψυκτικά και κόψτε με το κοπίδι γραμμές σε όλο το κουτί. Στην συνέχεια, βάψτε τα κουτιά με τα χρώματα της αρεσκείας σας και περάσετε από την κορυφή τους ένα συρμάτινο χερούλι. Υπέροχη και οικολογική ιδέα .

πασχαλινά_φανάρακια_από_κουτί_αναψυκτικού_

Φτιάξτε υπέροχα Πασχαλινά φαναράκια για τον κήπο ή το σπίτι χρησιμοποιώντας πασχαλινά στολίδια και λουλούδια. Γεμίστε με αυτά τα στολίδια τα φαναράκια σας και δώστε μία άλλη νότα στην πασχαλινή σας διακόσμηση.

πασχαλινά_φανάρακια_με_λουλούδια_

Γεμίστε τα Πασχαλινά φαναράκια με ψεύτικα πασχαλινά αυγά

Μπορείτε να πλέξετε γύρω από τα φαναράκια λουλούδια και κορδέλες και να γεμίσετε το εσωτερικό τους με ψεύτικα πασχαλινά αυγά. Είναι σίγουρα μία πολύ όμορφη πασχαλινή ιδέα που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους.

πασχαλινά_φανάρακια_με_αυγά_

Χάρτινα Φαναράκια

 

Πασχαλινά φαναράκια : Πως να τα φτιάξετε και ιδέες

Συγκεντρώσαμε για εσάς παρακάτω τρία πολύ κατατοπιστικά βίντεο για να φτιάξετε τα δικά σας χειροποίητα φαναράκια για εσάς και τα παιδιά σας. Είναι πολύ όμορφες ιδέες για πασχαλινά φαναράκια τόσο σαν διακοσμητικά όσο και στον επιτάφιο. Δείτε παρακάτω:

Δειτε εδώ μερικές ιδέες για χειροποίητα Πασχαλινά φαναράκια

Διαβάστε όλα τα εποχιακά άρθρα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

All photos via Pinterest

Close