καθαρίστε-τους-καθρέφτες-με-ξύδι-

Καθαρίστε αποτελεσματικά τους καθρέφτες με ξύδι. Το πανέξυπνο clean tip με το ξύδι που θα κάνει τον  καθρέφτη  να λάμπει χωρίς θαμπάδες.

Οι καθρέφτες είναι πολύ σημαντικοί σε ένα σπίτι. Ο καθρέφτης έχει και πρακτικό και διακοσμητικό ρόλο. Από την μία μπορούμε να ελέγχουμε την εμφάνισή μας και από την άλλη ένας καθρέφτης μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην διακόσμηση του σπιτιού.

Ο καθρέφτης είναι σε θέση να προσφέρει χώρο σε ένα σπίτι και να το κάνει να μοιάζει πιο μεγάλο ενώ μπορεί να ολοκληρώσει ένα στιλ διακόσμησης. Όταν όμως ο καθρέφτες είναι βρώμικος σίγουρα χάνει την χρηστική του αξία αφού δεν μπορούμε να κοιταχτούμε και η διακόσμηση γίνεται χάλια.

Δείτε ακόμα Μάρμαρο: Καθαρίστε τα λίπη και τα σημάδια με 6 εύκολους τρόπους

Στο σημερινό μας άρθρο θα σας δείξουμε πως μπορείτε να καθαρίσετε αποτελεσματικά τον καθρέφτη με ξύδι, σαν να χρησιμοποιείτε απορρυπαντικό για γυαλί. Μόνο που στην προκειμένη δε θα χρησιμοποιήσουμε κανένα χημικό προϊόν. Διαβάστε παρακάτω: 

Η διαδικασία για να καθαρίσεις καθρέφτες με ξύδι

καθαρίστε-τους-καθρέφτες-με-ξύδι-

Ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσουμε τον καθρέφτη αλλά και τα τζάμια στα παράθυρα είναι να φτιάξουμε ένα πολύ αποτελεσματικό μείγμα με νερό και ξύδι. Αυτή η πολύ απλή μέθοδος είναι ακόμα πιο αποτελεσματική. Θα χρειαστούμε μία παλιά εφημερίδα, λίγο ίση ποσότητα νερού και ξυδιού και ένα καθαρό μπουκάλι ψεκασμού.

Αφού βεβαιωθούμε πως το ξύδι που χρησιμοποιούμε είναι αποσταγμένο ξεκινάμε να καθαρίζουμε. Είναι πολύ σημαντικό να είναι αποσταγμένο διότι άλλα είδη ξυδιού δε θα έχουν τα ίδια αποτελέσματα. Προσθέτουμε το νερό και το ξύδι στο μπουκάλι ψεκασμού και ανακατεύουμε.

 

Αφού το μείγμα μας ανακατευθεί ψεκάζουμε με αυτό τα παράθυρα. Στην συνέχεια σκουπίζουμε το ξύδι με την εφημερίδα διότι η εφημερίδα δεν αφήνει σημάδια ή χνούδια. Ο καθρέφτης ή τα παράθυρά σας λάμπουν! Δείτε παρακάτω την διαδικασία βήμα βήμα:

Δείτε ακόμα Βρώμικο ψυγείο: Διώξτε τους λεκέδες, τα σημάδια και τις άσχημες μυρωδιές με 3 υλικά

καθαρίστε-τους-καθρέφτες-με-ξύδι-   καθαρίστε-τους-καθρέφτες-με-ξύδι- καθαρίστε-τους-καθρέφτες-με-ξύδι-

All photos via: hunker.com

Διαβάστε όλα τα clean tips στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

 

Close