ιδέες-διακόσμησης-στο-πασχαλινό τραπέζι-2022-

Πασχαλινό τραπέζι 2022: 20 ιδέες διακόσμησης. 20 ιδέες για να διακοσμήσετε το Πασχαλινό τραπέζι το 2023.

Το Πασχαλινό τραπέζι είναι από τις αγαπημένες μας στιγμές το Πάσχα είτε μιλάμε για το τραπέζι της Ανάστασης είτε για το τραπέζι της Κυριακής του Πάσχα. Αν θέλουμε λοιπόν να έχουμε ένα όμορφο Πασχαλινό τραπέζι θα πρέπει να το γεμίσουμε με λιχουδιές, ανθρώπους που αγαπάμε και όμορφα Πασχαλινά διακοσμητικά.

Τα δύο πρώτα τα αφήνουμε σε εσάς. Τα διακοσμητικά όμως αφήστε τα σε εμάς. Στο σημερινό μας άρθρο συγκεντρώσαμε για εσάς 20 ιδέες για την διακόσμηση του Πασχαλινού τραπεζιού. Με λαγουδάκια, καρό σχέδια, πολλά λουλούδια και χρώματα. Διαβάστε παρακάτω:

Πασχαλινό τραπέζι 2022: Λουλούδια από τον κήπο και γυάλινα λαγουδάκια

Αν θέλετε ένα όμορφο Πασχαλινό τραπέζι μπορείτε να το διακοσμήσετε με λουλούδια από τον κήπο ή από κάποιο πάρκο της περιοχής και να το αναδείξετε με μερικά διακοσμητικά γυάλινα λαγουδάκια. Είναι μία υπέροχη ιδέα διακόσμησης για το Πασχαλινό τραπέζι.

Πασχαλινό τραπέζι 2022: 20 ιδέες διακόσμησηςιδέες-διακόσμησης-στο-πασχαλινό τραπέζι-2022-

Πασχαλινό τραπέζι 2022: Ψάθινο Πασχαλινό δέντρο με vintage σερβίτσια

Το Πάσχα είναι ως γνωστόν μία παραδοσιακή γιορτή. Έτσι αν θέλουμε να την γιορτάσουμε όπως τότε στο χωριό, τα vintage σερβίτσια είναι κανόνας. Παρόλα αυτά, επειδή ζούμε στο 2022 στις τάσεις της Πασχαλινής διακόσμησης για το 2022 είναι τα Πασχαλινά δέντρα. Παρακάτω βλέπετε μία ιδέα για Πασχαλινά δέντρα.

ψάθινο-πασχαλινό δέντρο-ιδέες-διακόσμησης-στο-πασχαλινό τραπέζι-2022-

Πασχαλινό τραπέζι 2022: Πασχαλινή γυάλα

Εκτός από Πασχαλινούς δίσκους μπορείτε να στολίσετε το Πασχαλινό σας τραπέζι και με μία Πασχαλινή γυάλα. Παίρνετε μία γυάλα σαν την παρακάτω και την γεμίζετε με ψεύτικο άχυρο, μερικά Πασχαλινά αυγά και ένα σοκολατένιο Πασχαλινό λαγουδάκι και είστε έτοιμοι.

πασχαλινή-γυάλα-με-σοκολατένιο λαγό-ιδέες-διακόσμησης-στο-πασχαλινό τραπέζι-2022-

Πασχαλινό τραπέζι 2022: Πασχαλινοί δίσκοι

Άλλη μία τάση στην Πασχαλινή διακόσμηση για το 2022 είναι και οι Πασχαλινοί δίσκοι. Έτσι μπορείτε να αγοράσετε έναν Πασχαλινό δίσκο για το κέντρο του τραπεζιού ή να τον φτιάξετε μόνοι σας. Ένα μακρόστενο σκεύος λίγα ψεύτικα αλλά και αληθινά λουλούδια, μερικά Πασχαλινά αυγά αλλά και ένα σοκολατένιο λαγουδάκι θα απογειώσουν τον δίσκο σας.

πασχαλινός δίσκος-ιδέες-διακόσμησης-στο-πασχαλινό τραπέζι-2022-

Πασχαλινό τραπέζι 2022: Πασχαλινό τραπέζι σε παστέλ πράσινο χρώμα

Το Πάσχα το γιορτάζουμε μέσα στην καρδιά της Άνοιξης. Έτσι ένα παστέλ πράσινο χρώμα μπορεί πραγματικά να αναδείξει το Πασχαλινό σας τραπέζι και να σας βάλει για τα καλά και στο κλίμα του Πάσχα και στο κλίμα της Άνοιξης.

πασχαλινό τραπέζι-σε-παστέλ πράσινο-ιδέες-διακόσμησης-στο-πασχαλινό τραπέζι-2022-

Πασχαλινό τραπέζι 2022: Πιάτα με λαγουδάκια

Στις τάσεις της Πασχαλινής διακόσμησης για το 2022 βρίσκονται τα λαγουδάκια στα πιάτα του σερβιρίσματος. Όσο πιο vintage τόσο το καλύτερο και σίγουρα αποτελούν στολίδια από μόνα τους. Μην διστάσετε λοιπόν να εκμεταλλευτείτε τα παλιά σερβίτσια της γιαγιάς ή να εμπλουτίσετε την συλλογή με τα πιάτα σας.

πιάτα-με-λαγουδάκια-ιδέες-διακόσμησης-στο-πασχαλινό τραπέζι-2022-

Πασχαλινό τραπέζι 2022: Πετσέτες σε σχήμα λαγού με αυγά σε φυσικό χρώμα

Μπορείτε να δέσετε για κάθε πιάτο τις πετσέτες σας σε σχήμα λαγού. Βράστε μερικά αυγά και τοποθετήστε τα στην μέση. Διατηρήστε τα αυγά σας σε φυσικό χρώμα για να πετύχετε μία διακόσμηση εμπνευσμένη από τα φυσικά υλικά που θα πρωταγωνιστήσει το 2022.

πασχαλινές πετσέτες-με-αυγά-ιδέες-διακόσμησης-στο-πασχαλινό τραπέζι-2022- ιδέες-διακόσμησης-στο-πασχαλινό τραπέζι-2022- ιδέες-διακόσμησης-στο-πασχαλινό τραπέζι-2022-

Πασχαλινό τραπέζι 2022: Φωλιές με αυγά σε κάθε πιάτο

Μπορείτε να βρείτε σε μαγαζιά με εποχιακά είδη πολλές φωλιές για αυγά με ή χωρίς αυγά. Είτε τις παίρνετε έτοιμες είτε τοποθετείτε αυγά που έχετε βάψει ήδη σε κάθε πιάτο και βάλτε του καλεσμένους σας σε ένα Πασχαλινό αλλά και ανοιξιάτικο mood.

φωλιές-με-αυγά-ιδέες-διακόσμησης-στο-πασχαλινό τραπέζι-2022-

Δείτε ακόμα Πασχαλινά αυγά 2022: 29 ιδέες να τα βάψεις

ιδέες-διακόσμησης-στο-πασχαλινό τραπέζι-2022-

Πασχαλινό τραπέζι 2022: Καρό σχέδια στο Πασχαλινό τραπέζι

Το καρό θα πρωταγωνιστήσει στο Πασχαλινό τραπέζι αφού είναι στις τάσεις. Μπορείτε να βρείτε καρό διακοσμητικά σπιτιού, καρό πετσέτες, καρό σερβίτσια σε όλες τις αποχρώσεις και να κάνετε το Πασχαλινό σας τραπέζι ακόμη πιο όμορφο με μερικά…καρότα.

καρό-σχέδια-ιδέες-διακόσμησης-στο-πασχαλινό τραπέζι-2022-

Πασχαλινό τραπέζι 2022: Γλάστρες στο Πασχαλινό τραπέζι

Μπορεί να είναι μία εξτρίμ ιδέα για το Πασχαλινό τραπέζι, όμως αξίζει να την δοκιμάσετε. Εφόσον εκτός από το Πάσχα βιώνουμε και την Άνοιξη μπορείτε να συνδυάσετε γλάστρες με Πασχαλινά αυγά και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Ιδανική πρόταση για επίσημο Πασχαλινό τραπέζι.

γλάστρες-στο-πασχαλινό τραπέζι-ιδέες-διακόσμησης-στο-πασχαλινό τραπέζι-2022- ιδέες-διακόσμησης-στο-πασχαλινό τραπέζι-2022- ιδέες-διακόσμησης-στο-πασχαλινό τραπέζι-2022- ιδέες-διακόσμησης-στο-πασχαλινό τραπέζι-2022- ιδέες-διακόσμησης-στο-πασχαλινό τραπέζι-2022- ιδέες-διακόσμησης-στο-πασχαλινό τραπέζι-2022-

Δείτε ακόμα Πασχαλινά στεφάνια 2022: 33 ιδέες

ιδέες-διακόσμησης-στο-πασχαλινό τραπέζι-2022-

All photos via: Pinterest

Δείτε όλες τις Πασχαλινές ιδέες για διακόσμηση με ένα κλικ ΕΔΩ 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close