ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022-

Πασχαλινά στεφάνια 2022: 33 ιδέες. 33 μοντέρνες ιδέες για την Πασχαλινή διακόσμηση του σπιτιού με Πασχαλινά στεφάνια για το 2022.

Το Πάσχα κοντοζυγώνει για άλλη μία χρονιά κι εμείς ανυπομονούμε να γεμίσουμε το σπίτι μας με Πασχαλινά στεφάνια, κόκκινα αυγά και να γιορτάσουμε στιγμές με την οικογένειά μας. Θα ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν για το Πάσχα του 2022 με τα πατροπαράδοτα Πασχαλινά στεφάνια.

Το 2022 όπως και κάθε χρόνια νέες τάσεις και ιδέες έφτασαν για τα Πασχαλινά στεφάνια που μπορούμε να τοποθετήσουμε στις πόρτες, μέσα στο σπίτι αλλά και στον κήπο του σπιτιού. Πλεκτά Πασχαλινά στεφάνια, Πασχαλινά στεφάνια με αυγά, με λαγουδάκια, με λουλούδια αλλά και με φυσικά υλικά. Διαβάστε παρακάτω:

Πασχαλινά στεφάνια 2022: Πλεκτό Πασχαλινό στεφάνι με λουλούδια και κοτοπουλάκια

Αν σας αρέσει το πλέξιμο και θέλετε να βάλετε το προσωπικό σας στοιχείο στο σπίτι σας, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας Πασχαλινό στεφάνι πλέκοντας κοτοπουλάκια, λουλουδάκια, πεταλουδίτσες και ό,τι άλλο σας αρέσει. Αγοράστε ένα άδειο στεφάνι από την αγορά και διακοσμήστε το όπως αρέσει εσάς.

Πασχαλινά στεφάνια 2022: 33 ιδέες

Πασχαλινά στεφάνια 2022: Πασχαλινό στεφάνι με λαγουδάκι και λουλούδια

Τα συγκεκριμένα Πασχαλινά στεφάνια είναι τάση φέτος το Πάσχα. Το Πάσχα του 2022 λοιπόν ένα λαγουδάκι που είναι σαν να βλέπει από το ματάκι του σπιτιού θα διακοσμήσει την πόρτα το Πάσχα του 2022. Λουλούδια, Πασχαλινά αυγά και άλλα διακοσμητικά θα κάνουν το Πασχαλινό στεφάνι ακόμη πιο όμορφο.

πασχαλινό-στεφάνι-με-λαγουδάκια-ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022-

Πασχαλινά στεφάνια 2022: Vintage Πασχαλινό στεφάνι με λουλούδια

Μπορείτε να φέρετε την vintage Πασχαλινή διακόσμηση στο σπίτι σας, επιλέγοντας ένα ξύλινο παραδοσιακό στεφάνι με μπουμπούκια λουλουδιών και άλλα λουλούδια σε vintage στιλ και αποχρώσεις όπως βλέπουμε και στην παρακάτω εικόνα. Θα απογειώσει το σπίτι σας.

ξύλινο-πασχαλινό-στεφάνι-με-λουλούδια-ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022-

Πασχαλινά στεφάνια 2022: Ξύλινο Πασχαλινό στεφάνι με αυγά και λαγουδάκι

Φυσικά τα Πασχαλινά αυγά στο Πασχαλινό στεφάνι είναι παράδοση ετών και δε θα σταματήσει να ισχύει και το Πάσχα 2022. Έτσι ένα κλασικό ξύλινο στεφάνι με ψεύτικα Πασχαλινά αυγά και μπουμπούκια λουλουδιών θα δημιουργήσει ένα ρουστίκ αποτέλεσμα διακόσμησης στο σπίτι.

ξύλινο-πασχαλινό-στεφάνι-με-λαγουδάκι-και-λουλούδια-ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022-

Πασχαλινά στεφάνια 2022: Λευκό Πασχαλινό στεφάνι σε μοβ αποχρώσεις με Πασχαλινά αυγά και άλλα διακοσμητικά

Το μοβ είναι ένα παραδοσιακό χρώμα για το Πάσχα αφού έχει έναν πένθιμο χαρακτήρα. Μοβ κορδέλες σαν τις αποχρώσεις του μοβ παρακάτω, διακοσμούν τον Επιτάφιο.

Έτσι μπορείτε να αγοράσετε ή να φτιάξετε ένα Πασχαλινό στεφάνι σε μοβ αποχρώσεις με κορδέλες, φιόγκους και λουλούδια. Πασχαλινά αυγά και λαγουδάκια θα απογειώσουν ακόμη περισσότερο το Πασχαλινό σας στεφάνι.

πασχαλινό-στεφάνι-με-μοβ διακοσμητικά-ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022-

Πασχαλινά στεφάνια 2022: Πασχαλινό στεφάνι σε παστέλ αποχρώσεις

Οι παστέλ αποχρώσεις είναι πάντα οι αγαπημένες μας οπότε δεν μπορούσαμε να μην σας προτείνουμε και ένα Πασχαλινό στεφάνι σε παστέλ χρώματα. Παστέλ ροζ, γκρι και όποια άλλη παστέλ απόχρωση επιθυμείτε θα φέρουν το Πάσχα μέσα στο σπίτι ή και στον…κήπο.

πασχαλινό-στεφάνι-με-παστέλ διακοσμητικά-ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022-

Πασχαλινά στεφάνια 2022: Ξύλινο στεφάνι με κρεμαστά φυτά

Το Πάσχα είναι μία γιορτή που φέτος πέφτει μέσα στην καρδιά της Άνοιξης. Οπότε ένα παραδοσιακό ξύλινο στεφάνι θα δείξει υπέροχο με κρεμαστά φυτά και λουλούδια. Ένα εντυπωσιακό Πασχαλινό στεφάνι που θα φέρει το Πάσχα αλλά και την Άνοιξη στο σπίτι σας.

ξύλινο-πασχαλινό στεφάνι-με-κρεμαστά-λουλούδια-ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022- ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022-

Πασχαλινά στεφάνια 2022: Όσα περισσότερα λουλούδια στο Πασχαλινό στεφάνι, τόσο το καλύτερο

Τα Πασχαλινά στεφάνια του 2022, θα είναι πλούσια σε στολίδια. Σίγουρα και οι μίνιμαλ προτάσεις βρίσκονται στις Πασχαλινές τάσεις, όμως μην φοβηθείτε αν δεν σας εκφράζει το μίνιμαλ να διαλέξετε ή να φτιάξετε Πασχαλινά στεφάνια με όσα περισσότερα στολίδια και διακοσμητικά μπορείτε.

πασχαλινό-στεφάνι-με-λουλούδια-κορδέλες-και-λαγουδάκια-ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022- ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022-

Πασχαλινά στεφάνια 2022: Πασχαλινά στεφάνια με φυσικά υλικά και Πασχαλινά αυγά

Φυσικά τα Πασχαλινά αυγά θα είναι ψεύτικα, όμως όλα τα υπόλοιπα στο Πασχαλινό σας στεφάνι για το 2022, θα είναι από φυσικά υλικά. Φύλλα ελιάς ή άλλα φύλλα που θα βρείτε στον δρόμο ή στον κήπο σας, λουλούδια που θα μαζέψετε μαζί με το παιδί σας και άλλα φυσικά υλικά θα απογειώσουν το Πασχαλινό σας στεφάνι.

Μπορείτε να βρείτε Πασχαλινά στεφάνια με φυσικά υλικά και στην αγορά, όμως εμείς θα σας προτείναμε να τα φτιάξετε μόνοι σας, αφού θα περάσετε δημιουργικό χρόνο μόνοι ή και με τα παιδιά σας.

πασχαλινό-στεφάνι-από-φυσικά υλικά-ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022- ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022-

Πασχαλινά στεφάνια 2022: Πασχαλινά στεφάνια με μανταλάκια

Αν θέλετε να φτιάξετε μόνοι σας το Πασχαλινό σας στεφάνι για το 2022 μπορείτε να το κάνετε με τα πιο απλά και οικονομικά υλικά και φυσικά με τον πιο εύκολο τρόπο. Αγοράζετε από την αγορά ένα σκέτο στεφάνι και το εμπλουτίζεται περιμετρικά με χρωματιστά μανταλάκι.

πασχαλινό-στεφάνι-με-μανταλάκια-ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022-

Πασχαλινά στεφάνια 2022: Πασχαλινά στεφάνια με φαναράκια

Άλλη μία τάση για το 2022 έφτασε όσων αφορά τα Πασχαλινά στεφάνια και αυτά είναι τα φαναράκια. Και τα φαναράκια είναι απαραίτητα το Πάσχα αφού τα χρησιμοποιούμε στον επιτάφιο. Έτσι ένα Πασχαλινό στεφάνι με ενσωματωμένο ένα φαναράκι θα φέρουν το Πάσχα ακόμη περισσότερο στο σπίτι σας.

πασχαλινό-στεφάνι-με-φαναράκι-ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022-

Δείτε ακόμα Μίνιμαλ πασχαλινή διακόσμηση: 15 υπέροχες ιδέες

πλεκτά-πασχαλινά-στεφάνια-ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022- ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022- ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022- ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022- ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022-

Πασχαλινά στεφάνια 2022: Πασχαλινό στεφάνι με τσόφλια αυγών και άχυρα ή ξυλάκια

Όπως είπαμε και πιο πάνω τα φυσικά υλικά θα υπερισχύσουν στην Πασχαλινή διακόσμηση του 2022. Έτσι μπορείτε να διακοσμήσετε μόνοι σας το Πασχαλινό σας στεφάνι με τσόφλια από αληθινά αυγά και ξυλάκια ή άχυρα. Υπέροχο, πασχαλινό και πρωτότυπο.

πασχαλινό-στεφάνι-με-τσόφλια-και-φυσικά υλικά-ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022- ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022- ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022- ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022- ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022- ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022- ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022-

Πασχαλινά στεφάνια 2022: Πασχαλινό στεφάνι με χρωματιστά αυγά με γκλίτερ

Μπορείς να βρεις στην αγορά ένα υπέροχο Πασχαλινό στεφάνι διακοσμημένο με γκλίτερ. Μπορούν αυτά τα γκλίτερ να υπάρχουν στα Πασχαλινά διακοσμητικά αλλά και στα Πασχαλινά αυγά που θα το κοσμούν. Τα Πασχαλινά στεφάνια σε σχήμα “λαγουδάκι” είναι μόδα για το 2022.

πασχαλινό-στεφάνι-με-αυγά-και-γκλίτερ-ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022- ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022-

Πασχαλινά στεφάνια 2022: Πασχαλινό στεφάνι με φυσικά υλικά και σταυρό

Μπορείτε να βάλετε σταυρό στο Πασχαλινό στεφάνι, αφού εκτός από μία ευκαιρία να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια, είναι και μία θρησκευτική γιορτή. Έτσι ένας ξύλινος σταυρός με μερικά λευκά αληθινά λουλούδια θα σας βάλουν για τα καλά στο κλίμα της εποχής.

πασχαλινό-στεφάνι-με-σταυρό-και-λευκά λουλούδια-ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022- ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022-

Πασχαλινά στεφάνια 2022: Πασχαλινό στεφάνι με μανταλάκια και ξύλινα διακοσμητικά

Μπορείτε να απογειώσετε με Πασχαλινά αρκουδάκια και άλλα Πασχαλινά διακοσμητικά το δικό σας Πασχαλινό στεφάνι με μανταλάκια. Δεν χρειάζεται να λερώσετε τα χέρια σας με πολλές κόλλες και φυσικά θα το κάνετε γρήγορα και εύκολα. Οπότε ακόμη κι αν δεν είστε καλοί στις κατασκευές, αξίζει να το δοκιμάσετε.

πασχαλινό-στεφάνι-με-μανταλάκια-ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022-

Πασχαλινά στεφάνια 2022: Πασχαλινό στεφάνι από ομπρέλα

Αν έχετε μία χαλασμένη ομπρέλα δεν χρειάζεται να την πετάξετε. Ανοίξτε την ελαφρώς και γεμίστε την με λουλούδια, Πασχαλινά αυγά και άλλα Πασχαλινά διακοσμητικά. Αρκεί να δέσετε στη  μέση την ομπρέλα για να μην ανοίγει από το βάρος.

πασχαλινό-στεφάνι-από-ομπρέλα-με-λουλούδια-ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022-

Δείτε ακόμα 10+1 DIY ιδέες για πασχαλινή διακόσμηση με αυγά που θα λατρέψετε

ιδέες-για-πασχαλινά στεφάνια 2022-

All photos via: Pinterest

Δείτε όλες τις Πασχαλινές ιδέες για διακόσμηση με ένα κλικ ΕΔΩ 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close