ιδέες-για-παστέλ-πασχαλινή διακόσμηση-

Παστέλ Πασχαλινή διακόσμηση: 15 ιδέες. 15 ιδέες με παστέλ Πασχαλινή διακόσμηση για όλο το σπίτι το 2022.

Τα παστέλ χρώματα είναι σίγουρα από τα αγαπημένα μας και παραμένουν τάση κάθε Άνοιξη. Οι απαλές αποχρώσεις όλων των χρωμάτων που χαρακτηρίζουν τον όρο παστέλ κάνουν την εμφάνιση αλλά και το σπίτι μας πιο ρομαντικό. Έτσι η Πασχαλινή διακόσμηση σε παστέλ αποχρώσεις είναι γεγονός.

Το Πάσχα είναι μία γιορτή μέσα στην καρδιά της Άνοιξης. Έχουμε λοιπόν την ανάγκη στην Πασχαλινή διακόσμηση, εκτός από Πασχαλινά αυγά και στεφάνια να φέρουμε την Άνοιξη μέσα στο σπίτι μας. Τίποτα καλύτερο λοιπόν με ανοιξιάτικα παστέλ χρώματα σε κάθε γωνία του σπιτιού. Διαβάστε παρακάτω:

Παστέλ Πασχαλινή διακόσμηση: Πασχαλινός δίσκος σε Πασχαλινά στεφάνια

Μπορείς να φτιάξεις έναν πανέμορφο Πασχαλινό δίσκο για το Πασχαλινό τραπέζι, την εξώπορτα, το χολ ή για όποια άλλη γωνία του σπιτιού αγαπάς και να τον διακοσμήσεις με ξύλινα λαγουδάκια και ροζ παστέλ τούλια, κορδέλες και Πασχαλινά στολίδια.

Παστέλ Πασχαλινή διακόσμηση: 15 ιδέες

Παστέλ Πασχαλινή διακόσμηση: Παστέλ διακόσμηση στο Πασχαλινό τραπέζι

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα ανοιξιάτικο και συνάμα ρομαντικό Πασχαλινό τραπέζι με μερικά αγαπημένα σου λουλούδια σε παστέλ αποχρώσεις και παστέλ τραπεζομάντηλα, σερβίτσια, χαρτοπετσέτες και Πασχαλινά διακοσμητικά. Δε θα το μετανιώσεις.

πασχαλινό-τραπέζι-σε-παστέλ-χρώματα-ιδέες-για-παστέλ-πασχαλινή διακόσμηση-

Παστέλ Πασχαλινή διακόσμηση: Παστέλ Πασχαλινά αυγά στο Πασχαλινό τραπέζι

Μπορεί στην Ελλάδα να υπάρχει το έθιμο να βάφουμε τα Πασχαλινά μας αυγά κόκκινα όμως μεταξύ μας, δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτά τα πράγματα. Έτσι μπορείς τα φετινά σου Πασχαλινά αυγά να τα βάψεις παστέλ και να τα συνδυάσεις με λουλούδια και Πασχαλινά διακοσμητικά στο τραπέζι της Ανάστασης ή της Κυριακής του Πάσχα.

πασχαλινό-τραπέζι-σε-παστέλ-χρώματα-ιδέες-για-παστέλ-πασχαλινή διακόσμηση-

Παστέλ Πασχαλινή διακόσμηση: Πασχαλινό στεφάνι σε παστέλ χρώματα

Τα Πασχαλινά στεφάνια είναι από τα αγαπημένα μας Πασχαλινά διακοσμητικά και μπορούν να κοσμήσουν τόσο τις εξώπορτες όσο και τους τοίχους του σπιτιού μας. Ένα Πασχαλινό στεφάνι με παστέλ λουλούδια θα σε βάλει σε Πασχαλινό κλίμα και μπορείς να το κρατήσεις για όλη την Άνοιξη.

πασχαλινό-στεφάνι-σε-παστέλ-χρώματα-ιδέες-για-παστέλ-πασχαλινή διακόσμηση-

Παστέλ Πασχαλινή διακόσμηση: Diy Πασχαλινά διακοσμητικά σε παστέλ αποχρώσεις

Μπορείς να φτιάξεις δικές σου diy αυγοθήκες που θα τις διακοσμήσεις στο σπίτι σου ή θα τις προσφέρεις σαν ένα Πασχαλινό δώρο σε κάποιο άλλο σπίτι. Πάρε κοινές χάρτινες αυγοθήκες και με ροζ παστέλ τέμπερα ή όποιο άλλο παστέλ χρώμα επιθυμείς χρωμάτισε κάθε μέρος της αυγοθήκης.

Στην συνέχεια κόλλησε με υγρή κόλλα Πασχαλινά διακοσμητικά και άλλα διακοσμητικά στο καπάκι της αυγοθήκης. Βάλε μέσα στην αυγοθήκη μερικά Πασχαλινά αυγά και έτοιμο το δωράκι ή το διακοσμητικό σου.

diy-πασχαλινές αυγοθήκες-ιδέες-για-παστέλ-πασχαλινή διακόσμηση-

Παστέλ Πασχαλινή διακόσμηση: Παστέλ Πασχαλινό στεφάνι με λαγουδάκι

Τα Πασχαλινά στεφάνια με λαγουδάκια είναι τάση το Πάσχα του 2022. Συγκεκριμένα τα λαγουδάκια που δίνουν την ψευδαίσθηση ότι προσπαθούν να τρυπώσουν μέσα στα σπίτια. Διάλεξε ένα τέτοιο Πασχαλινό στεφάνι σε παστέλ αποχρώσεις όπως το παρακάτω.

πασχαλινό στεφάνι-με-λαγουδάκι-ιδέες-για-παστέλ-πασχαλινή διακόσμηση-

Παστέλ Πασχαλινή διακόσμηση: Πασχαλινό τραπέζι σε παστέλ πράσινο και παστέλ ροζ

Το πράσινο και το ροζ παστέλ χρώμα δημιουργεί μοναδικές αντιθέσεις. Ένα ρομαντικό, αθώο και συνάμα τόσο Πασχαλινό και ανοιξιάτικο Πασχαλινό τραπέζι που θα το λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Συνδύασε πράσινα και ροζ παστέλ σερβίτσια και διακοσμητικά και κάνε το Πασχαλινό σου τραπέζι να ξεχωρίσει.

πασχαλινό τραπέζι-ιδέες-για-παστέλ-πασχαλινή διακόσμηση-

Παστέλ Πασχαλινή διακόσμηση: Παστέλ δίσκος με κηροπήγιο

Μπορείς να δημιουργήσεις έναν παστέλ δίσκο αγοράζοντας ένα κοινό κλασικό στεφάνι από κάποιο μαγαζί και διακοσμώντας το με ψεύτικα φύλλα, λαγουδάκια και αυγά σε παστέλ χρώματα και κεριά σε παστέλ αποχρώσεις.

πασχαλινός δίσκος-με-κεριά-ιδέες-για-παστέλ-πασχαλινή διακόσμηση-

Παστέλ Πασχαλινή διακόσμηση: Ξύλινα και παστέλ Πασχαλινά διακοσμητικά στη κουζίνα

Κάνε τον πάγκο της κουζίνας σου να ξεχωρίσει με μερικά ξύλινα διακοσμητικά που θα τα αναδείξεις με Παστέλ Πασχαλινά σχέδια και φωτάκια λεντ. Τα φωτάκια λεντ πλέον είναι τάση όλο τον χρόνο οπότε σίγουρα μπορείς να δημιουργήσεις φοβερά Πασχαλινά διακοσμητικά με αυτά.

πασχαλινά-διακοσμητικά-ιδέες-για-παστέλ-πασχαλινή διακόσμηση-

Δείτε ακόμα 10+1 DIY ιδέες για πασχαλινή διακόσμηση με αυγά που θα λατρέψετε

ιδέες-για-παστέλ-πασχαλινή διακόσμηση- ιδέες-για-παστέλ-πασχαλινή διακόσμηση- ιδέες-για-παστέλ-πασχαλινή διακόσμηση- ιδέες-για-παστέλ-πασχαλινή διακόσμηση- ιδέες-για-παστέλ-πασχαλινή διακόσμηση-

Δείτε ακόμα Πρωτότυπες ιδέες πασχαλινής διακόσμησης των αυγών

ιδέες-για-παστέλ-πασχαλινή διακόσμηση-

All photos via: Pinterest

Δείτε όλες τις Πασχαλινές ιδέες για διακόσμηση με ένα κλικ ΕΔΩ 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close