Πως να καθαρίσετε τις ράγες της μπαλκονόπορτας

Ένα από τα πιο δύσκολα σημεία για να καθαριστεί είναι οι ράγες στις μπαλκονόπορτες.Μαζεύουν σκόνη και βρωμιές που με το άνοιξε κλείσε της πόρτας κολλάνε και δεν φεύγουν με τίποτα.

 Λευκό ξύδι

Χαρτοπετσέτες

Μια παλιά οδοντόβουρτσα 

Ένα μπουκάλι ψεκασμού με νερό για το ξέπλυμα

σπιτι

 

Κλείστε οποιεσδήποτε τρύπες με μια χαρτοπετσέτα και στη συνέχεια ρίξτε το ξίδι στις ράγες.Σκεπάστε από πάνω με χαρτοπετσέτες και αφήστε να καθίσει για 30 λεπτά.

σπιτι

Μόλις τα 30 λεπτά περάσουν, με μια παλιά οδοντόβουρτσα τρίψτε κατά μήκος των διαδρομών.Στη συνέχεια, πάρτε ένα μπουκάλι σπρέι με νερό και ξεπλύντε το ξύδι από τις διαδρομές.

 Τώρα μάλιστα.Λάμπουν σας καινούργιες!

σπιτι

Ότι πρέπει να ξέρετε για το καθάρισμα του σπιτιού θα το μάθετε κάνοντας κλικ εδώ

Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!
Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!

Όταν το σύμπαν συνωμοτεί και δίπλα σε έναν άντρα είναι μια pc freak γυναίκα, τότε ένας φρικαρισμένος μπαμπάς γίνεται cool και θέλει να μοιραστεί μπαμπαδίστικες σκέψεις, έτσι γιατί και οι μπαμπάδες έχουν ψυχή! Είμαι λοιπόν ο Χρήστος, μπαμπάς μιας 6χρονης γλυκιάς ζουζούνας της Ηρώς και παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα τη Λένα. Δεν έχω συνταγή από κάποιο μαγικό φίλτρο που θα σας κάνει τους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου, μαζί όμως θα μοιραστούμε, σκέψεις ανησυχίες,tips και οτιδήποτε έχει να κάνει με το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή ενός άντρα. Τη πατρότητα!


Close