Πως θα φτιάξετε Αυγά selfie-Τέλεια ιδέα για το Πάσχα

 

Μια τέλεια ιδέα για να μετατρέψετε τις αγαπημένες σας οικογενειακές φωτογραφίες  σε αυγά του Πάσχα. 

Κάθε μέλος της οικογένειας θα έχει το δικό του αυγό και τα παιδιά θα ξετρελαθούν!Κάντε μια δωδεκάδα για τους παππούδες και δώστε τους το πιο όμορφο δώρο αυτό το Πάσχα!

Για να φτιάξετε τα selfie πασχαλινά αυγά θα χρειαστείτε μια ντουζίνα αυγά, φωτογραφίες που αγαπάτε, ένα πινέλο,έναν εκτυπωτή και ξυλόκολλα(τύπου ατλακολ).

πασχα

 

 

Βράστε τα αυγά σας και αφήστε τα να κρυώσουν εντελώς. Εν τω μεταξύ, τυπώστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε κανονικό λεπτό χαρτί στον εκτυπωτή και κόψτε τις περιμετρικά.

πασχα

 

Αραιώστε σε ένα μπολάκι νερό μια μικρή ποσότητα ατλακόλ.Το μείγμα θα πρέπει να είναι λίγο αραιό χωρίς να στάζει όμως.Κρατήστε την φωτογραφία επάνω στο αυγό και με ένα μικρό πινέλο περάστε την κόλλα πάνω και γύρω γύρω από την φωτογραφία.Βεβαιωθείτε ότι κόλλησε καλά.

πασχα

Αφήστε τα αυγά να στεγνώσουν. Τα αυγά μοιάζουν πορτρέτα από μόνα τους!

πασχα

Δείτε εδώ πολλές πολλές ιδέες για το Πασχα

asubtlerevelry

 

Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!
Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!

Όταν το σύμπαν συνωμοτεί και δίπλα σε έναν άντρα είναι μια pc freak γυναίκα, τότε ένας φρικαρισμένος μπαμπάς γίνεται cool και θέλει να μοιραστεί μπαμπαδίστικες σκέψεις, έτσι γιατί και οι μπαμπάδες έχουν ψυχή! Είμαι λοιπόν ο Χρήστος, μπαμπάς μιας 6χρονης γλυκιάς ζουζούνας της Ηρώς και παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα τη Λένα. Δεν έχω συνταγή από κάποιο μαγικό φίλτρο που θα σας κάνει τους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου, μαζί όμως θα μοιραστούμε, σκέψεις ανησυχίες,tips και οτιδήποτε έχει να κάνει με το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή ενός άντρα. Τη πατρότητα!


Close