ιδέες-για-διακόσμηση-στο-μπαλκόνι-και-στην-αυλή-σε-λευκό-και-μαύρο-
Ασπρόμαυρη διακόσμηση: 27 Ιδέες για μπαλκόνι και κήπο. 27 ιδέες για να διακοσμήσετε το μπαλκόνι και τον κήπο σας σε λευκό και μαύρο χρώμα.

Τώρα που ήρθε η Άνοιξη οι μέρες που θα περνάμε περισσότερο χρόνο με τους δικούς μας ανθρώπους, τους φίλους και τους συγγενείς στο μπαλκόνι ή στον κήπο μας κοντοζυγώνουν. Γι’ αυτό η διακόσμηση του μπαλκονιού και του κήπου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην διάθεσή μας.

Στο σημερινό μας άρθρο αποφασίσαμε να σας δείξουμε 27 ιδέες για διακόσμηση μπαλκονιού ή κήπου σε λευκό και μαύρο. Το λευκό και το μαύρο είναι ένας συνδυασμός κλασικός και σικ που θα δώσει στο μπαλκόνι ή στην αυλή σας μία σοβαρότητα με τον πιο μοντέρνο και νεανικό τρόπο. Διαβάστε παρακάτω:

Ασπρόμαυρη διακόσμηση σε κήπο και μπαλκόνι: Μαύρα μίνιμαλ τραπεζάκια μπαλκονιού με λευκά μαξιλάρια καρέκλας

Τα μίνιμαλ τραπεζάκια μπαλκονιού αλλά και οι καρέκλες σε μίνιμαλ σχέδιο όπως βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία είναι μόδα τα τελευταία χρόνια όσων αφορά την διακόσμηση.

Μπορείτε λοιπόν να αγοράσετε ένα μικρό μαύρο τραπέζι σε μίνιμαλ σχέδιο ασορτί με τις καρέκλες και να ντύσετε τις καρέκλες με λευκά μαξιλάρια. Τα φυτά αλλά και τα ψάθινα διακοσμητικά θα δώσουν στον χώρο μία δροσιά.

Διακόσμηση μπαλκονιού & αυλής σε λευκό & μαύρο: 27 ιδέες

Ασπρόμαυρη διακόσμηση σε κήπο και μπαλκόνι: Ξύλινο τραπέζι και ξύλινες καρέκλες εξωτερικού χώρου σε μαύρο χρώμα με λευκό κάλυμμα

Το παρακάτω γούνινο κάλυμμα είναι χειμωνιάτικο όμως μπορούμε να το υιοθετήσουμε τον Μάρτιο, όπου ο καιρός ακόμη είναι λίγο αναποφάσιστος. Μπορούμε να το κρατήσουμε μέχρι τις πρώτες μέρες του Απρίλη, που συνήθως τα βράδια οι θερμοκρασίες πέφτουν πολύ.

Στην συνέχεια μπορείτε να το αντικαταστήσετε με ένα ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό κάλυμμα σε λευκές αποχρώσεις. Όπως και να ‘χει ένα λευκό κάλυμμα για τις καρέκλες ή την πολυθρόνα στο μπαλκόνι ή στην αυλή, θα απογειώσει τα μαύρα ξύλινα έπιπλα εξωτερικού χώρου.

μαύρο-τραπέζι εξωτερικού χώρου-με-λευκό-κάλυμμα-ιδέες-για-διακόσμηση-στο-μπαλκόνι-και-στην-αυλή-σε-λευκό-και-μαύρο-

Ασπρόμαυρη διακόσμηση σε κήπο και μπαλκόνι: Γκρι πουφ και γκρι τραπεζάκι με λευκές καρέκλες

Η παρακάτω ιδέα είναι μία πρόταση για τους αναγνώστες που δεν αγαπούν πολύ τα σκούρα χρώματα όπως το μαύρο. Το γκρι, είναι μία απόχρωση του μαύρου και μπορεί να σας κάνει να συμβαδίσετε με τις τάσεις χωρίς να πάτε κόντρα στα γούστα σας.

γκρι-πουφ-με-λευκές-καρέκλες-ιδέες-για-διακόσμηση-στο-μπαλκόνι-και-στην-αυλή-σε-λευκό-και-μαύρο-

Ασπρόμαυρη διακόσμηση σε κήπο και μπαλκόνι: Μαύρα διακοσμητικά μπαλκονιού σε λευκό μπαλκόνι

Πολλές πολυκατοικίες είναι λευκές εξωτερικά διότι το λευκό είναι ένα χρώμα που αρέσει σε όλους και δίνει την δυνατότητα στους ένοικους να διακοσμήσουν το μπαλκόνι τους με όποιον τρόπο επιθυμούν. Μπορείτε λοιπόν να αγοράσετε μαύρα διακοσμητικά εξωτερικού χώρου σε μαύρο χρώμα όπως τα φαναράκια της φωτογραφίας.

Επίσης μία επιπλέον τέντα σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις όχι μόνο θα αναδείξουν την εικόνα του μπαλκονιού σας αλλά θα σας χαρίσει και μίας μορφής ιδιωτικότητα χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσετε τελείως την κλασική σας τέντα.

μαύρα-διακοσμητικά-εξωτερικού χώρου-ιδέες-για-διακόσμηση-στο-μπαλκόνι-και-στην-αυλή-σε-λευκό-και-μαύρο-

Ασπρόμαυρη διακόσμηση σε κήπο και μπαλκόνι: Μαύροι καναπέδες εξωτερικού χώρου με λευκά μαξιλάρια και μαύρη ομπρέλα

Αν πάλι είστε από τους τυχερούς που έχετε αυλή τότε μπορείτε να την αναδείξετε με μερικά κλασικά έπιπλα εξωτερικού χώρου, όπως βλέπουμε και στην παρακάτω φωτογραφία σε μαύρο χρώμα και να τα αναδείξετε με λευκά μαξιλάρια. Μία μαύρη ομπρέλα θα σας χαρίσει στιλ και σκιά τις ηλιόλουστες μέρες της Άνοιξης.

μαύρα-έπιπλα εξωτερικού χώρου-με-λευκά-μαξιλάρια-ιδέες-για-διακόσμηση-στο-μπαλκόνι-και-στην-αυλή-σε-λευκό-και-μαύρο-

Ασπρόμαυρη διακόσμηση σε κήπο και μπαλκόνι: Μαύρα πλακάκια με λευκές πέτρες στην αυλή

Μπορείτε να υιοθετήσετε την τάση του λευκού και του μαύρου βάζοντας μερικές λευκές πέτρες στα μονοπάτια του κήπου στην αυλή σας με μερικά μαύρα πλακάκια. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να πετύχετε ένα αποτέλεσμα σαν της παρακάτω εικόνας.

λευκές πέτρες-με-μαύρα πλακάκια-ιδέες-για-διακόσμηση-στο-μπαλκόνι-και-στην-αυλή-σε-λευκό-και-μαύρο-

Ασπρόμαυρη διακόσμηση σε κήπο και μπαλκόνι: Το μαύρο και το λευκό ταιριάζει πολύ στα ελληνικά σπίτια

Αν μένετε σε ένα σπίτι περιτριγυρισμένο από ελιές ή έχετε ένα εξοχικό σε παρόμοιο στιλ, τότε μία διακόσμηση στην αυλή σε μαύρο και λευκό θα δημιουργήσει μία απίστευτη αντίθεση με το σκούρο πράσινο των ελιών. Γι’ αυτό θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη τάση στην διακόσμηση ταιριάζει απόλυτα στην Ελλάδα.

μαύρα-έπιπλα-εξωτερικού χώρου-με-ασπρόμαυρα μαξιλάρια-ιδέες-για-διακόσμηση-στο-μπαλκόνι-και-στην-αυλή-σε-λευκό-και-μαύρο-

Δείτε ακόμα 17 ιδέες με φλοράλ ταπετσαρίες

ιδέες-για-διακόσμηση-στο-μπαλκόνι-και-στην-αυλή-σε-λευκό-και-μαύρο- ιδέες-για-διακόσμηση-στο-μπαλκόνι-και-στην-αυλή-σε-λευκό-και-μαύρο- ιδέες-για-διακόσμηση-στο-μπαλκόνι-και-στην-αυλή-σε-λευκό-και-μαύρο- ιδέες-για-διακόσμηση-στο-μπαλκόνι-και-στην-αυλή-σε-λευκό-και-μαύρο- ιδέες-για-διακόσμηση-στο-μπαλκόνι-και-στην-αυλή-σε-λευκό-και-μαύρο- ιδέες-για-διακόσμηση-στο-μπαλκόνι-και-στην-αυλή-σε-λευκό-και-μαύρο- ιδέες-για-διακόσμηση-στο-μπαλκόνι-και-στην-αυλή-σε-λευκό-και-μαύρο- ιδέες-για-διακόσμηση-στο-μπαλκόνι-και-στην-αυλή-σε-λευκό-και-μαύρο-

Ασπρόμαυρη διακόσμηση σε κήπο και μπαλκόνι: Χαλί εξωτερικού χώρου σε λευκό και μαύρο

Μπορείτε να τοποθετήσετε στην αυλή σας ή στο μπαλκόνι σας ένα χαλί εξωτερικού χώρου σε μαύρο και λευκό χρώμα. Φυσικά και δεν είναι σε θέση να ζεστάνει τον χώρο όπως γίνεται με τα χαλιά στον εσωτερικό χώρο, όμως θα τον “γεμίσει” διακοσμητικά και θα αναδείξει την συνολικότερη εικόνα της αυλής ή του μπαλκονιού σας.

ασπρόμαυρο-χαλί-για-το-μπαλκόνι-ιδέες διακόσμησης- ιδέες-για-διακόσμηση-στο-μπαλκόνι-και-στην-αυλή-σε-λευκό-και-μαύρο- ιδέες-για-διακόσμηση-στο-μπαλκόνι-και-στην-αυλή-σε-λευκό-και-μαύρο-

Ασπρόμαυρη διακόσμηση σε κήπο και μπαλκόνι: Μαύρα κάγκελα με λευκά έπιπλα εξωτερικού χώρου

Επίσης τα περισσότερα μπαλκόνια στην Ελλάδα είναι βαμμένα με ένα κλασικό μαύρο χρώμα. Μπορείτε λοιπόν να ξεκινήσετε από αυτά και να αναδείξετε το μπαλκόνι σας με γλάστρες αλλά και λευκά έπιπλα εξωτερικού χώρου όπως είναι το τραπεζάκι και οι καρέκλες της παρακάτω εικόνας.

μαύρα-κάγκελα μπαλκονιού-με-λευκά-έπιπλα εξωτερικού-χώρου-ιδέες- ιδέες-για-διακόσμηση-στο-μπαλκόνι-και-στην-αυλή-σε-λευκό-και-μαύρο- ιδέες-για-διακόσμηση-στο-μπαλκόνι-και-στην-αυλή-σε-λευκό-και-μαύρο-

Ασπρόμαυρη διακόσμηση σε κήπο και μπαλκόνι: Μαύρες γλάστρες

Μπορείτε να βάλετε στοιχεία μαύρου στην λευκή σας αυλή ή στο λευκό σας μπαλκόνι με μερικές στιλάτες και πανέμορφες μαύρες γλάστρες για τα φυτά σας. Είναι ένα πρωτότυπο χρώμα για τις γλάστρες σας και αξίζει να σημειωθεί, ότι μπορείτε να τις βάψετε μόνοι σας τις γλάστρες χωρίς να χρειαστεί να δώσετε χρήματα για καινούριες.

μαύρες-γλάστρες-στην-αυλή-ιδέες- ιδέες-για-διακόσμηση-στο-μπαλκόνι-και-στην-αυλή-σε-λευκό-και-μαύρο-

Ασπρόμαυρη διακόσμηση σε κήπο και μπαλκόνι: Ασπρόμαυρα μαξιλάρια για την αυλή ή το μπαλκόνι

Μπορείτε να αγοράσετε μερικά ασπρόμαυρα μαξιλάρια για να διακοσμήσετε τον καναπέ εξωτερικού χώρου στο μπαλκόνι ή στην αυλή σας. Με αυτόν τον τρόπο, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε μεγάλες αλλαγές ή να δώσετε πολλά χρήματα θα βάλετε νότες της νέας τάσης στο σπίτι σας.

μαύρα-έπιπλα-εξωτερικού-χώρου-με-λέντ-ιδέες- ιδέες-για-διακόσμηση-στο-μπαλκόνι-και-στην-αυλή-σε-λευκό-και-μαύρο- ιδέες-για-διακόσμηση-στο-μπαλκόνι-και-στην-αυλή-σε-λευκό-και-μαύρο-

Δείτε ακόμα 20 ανοιξιάτικες ιδέες για το μπαλκόνι σας

ιδέες-για-διακόσμηση-στο-μπαλκόνι-και-στην-αυλή-σε-λευκό-και-μαύρο-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την διακόσμηση του σπιτιού στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close