πασχαλινά αυγά-με-κλωστές-μέθοδος-βήμα βήμα-Πάσχα-

Θέλεις να φτιάξεις περίτεχνα σχέδια στα Πασχαλινά σου αυγά και να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα το Πάσχα 2024; Διάλεξε την εύκολη και οικονομική μέθοδο με τις κλωστές για τα πιο όμορφα Πασχαλινά αυγά, βήμα βήμα.

Το Πάσχα πλησιάζει και σιγά σιγά θα μπούμε σε γιορτινή διάθεση. Οι μέρες κοντοζυγώνουν για να βάψουμε τα Πασχαλινά μας αυγά και είναι λογικό να θέλουμε να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και απλά κόκκινα αυγά. Να θέλουμε επιπλέον σχέδια που θα τα κάνουν να ξεχωρίσουν.

Ειδικά όταν μεγαλώνουμε παιδιά και ξέρετε πόσο πολύ τα ενθουσιάζουν τέτοια πράγματα. Στο σημερινό άρθρο λοιπόν θα δούμε ιδέες για Πασχαλινά αυγά με τη μέθοδο των κλωστών. Μία εύκολη και οικονομική μέθοδος που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις. Διαβάστε παρακάτω:

 

Πασχαλινά αυγά: Η καλύτερη μέθοδος ντεκουπάζ για το 2024

 

Προτού μοιραστούμε μαζί σας τη τεχνική με τις κλωστές αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το έθιμο τα Πασχαλινά αυγά τα βάφουμε είτε τη Μεγάλη Πέμπτη είτε το Μεγάλο Σάββατο. Αν θέλετε λοιπόν τα φετινά Πασχαλινά αυγά σας να ξεχωρίζουν τότε αυτή η μέθοδος με τις κλωστές είναι για εσάς.

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι πολύχρωμες κλωστές, αλουμινόχαρτο και μία κατσαρόλα. Φυσικά τις κλωστές μπορείτε να τις πάρετε από μαγαζιά με είδη ραπτικής, αλλά κακά τα ψέματα, τα περισσότερα σπίτια, έτσι και αλλιώς έχουν. Πάμε να το κάνουμε!

Διαδικασία

Βήμα πρώτο

Αρχικά βρέχουμε τα αυγά μας με κρύο νερό. Παίρνουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο, τοποθετούμε πάνω στην επιφάνεια του τις κλωστές και τυλίγουμε το αυγό. Μπορούμε να συμπληρώσουμε και μερικές κλωστές αν χρειαστεί στο πίσω μέρος για να καλυφθεί πλήρως το αυγό προτού κλείσουμε το αλουμινόχαρτο.

πασχαλινά αυγά-με-κλωστές-μέθοδος-βήμα βήμα-Πάσχα-

Photo via: kentimaprodromos.gr

Βήμα δεύτερο

Έπειτα τοποθετούμε τα αυγά στη κατσαρόλα. Περιμένουμε να ξεκινήσει ο βρασμός και αφήνουμε τα αυγά να βράσουν για άλλα 10 λεπτά.

 

Πάσχα 2024: Εντυπωσιακές ιδέες διακόσμησης για την αυλή ή το μπαλκόνι

πασχαλινά αυγά-με-κλωστές-μέθοδος-βήμα βήμα-Πάσχα-

Photo via: rafto.gr

Βήμα τρίτο

Αφαιρούμε τα αυγά από το νερό και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και τις κλωστές και τα αυγά μας είναι έτοιμα! Καλό Πάσχα!

πασχαλινά αυγά-με-κλωστές-μέθοδος-βήμα βήμα-Πάσχα-

Photo via: petros-syrigos.com

Δείτε παρακάτω ένα βίντεο για παραπάνω πληροφορίες:

All photos via: Pinterest

Δείτε όλες τις Πασχαλινές ιδέες για διακόσμηση με ένα κλικ ΕΔΩ 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close