Σασμός : Ποιοι έρχονται ποιοι φεύγουν

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικά καθώς θα δούμε ποιοι έρχονται ποιοι φεύγουν.

Σασμός

Έχουμε να δούμε πολλά ακόμη η αλήθεια είναι ότι η σειρά τα σπάει και θα θέλαμε πολύ να συνεχιστεί και του χρόνου, αλλά ένα  και μόνο θα σας πω κάτω τα χέρια από τον Μαθιόοοοοοοοοο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη έρχεται αντιμέτωπη με την Καλλιόπη

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Σπύρος Πετρουλάκης, ο δημιουργός της αγαπημένης μας ιστορίας με τίτλο “Σασμός”, μίλησε για την σειρά αυτή, δίνοντας αρκετά Spoiler για τη συνέχεια.

Τί θα συμβεί με την Βασιλική και πόσο θα αλλάξει την Αργυρώ ο νέος της έρωτας; Ποιοι πρωταγωνιστές φεύγουν οριστικά από τη σειρά και τί θα γίνει με την εγκυμοσύνη της Θοδώρας;
Όλα ανατρέπονται στα επόμενα επεισόδια και ο Σπύρος Πετρουλάκης δίνει απαντήσεις, τόσο για τη σειρά, όσο και για τα μελλοντικά του σχέδια, σχετικά με την τηλεόραση και την μεταφορά των βιβλίων του.

Σασμός-Θεωδωρα

Ο νέος έρωτας και η εγκυμοσύνη

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ένας νέος έρωτας θα εισβάλλει στη ζωή της Αργυρώς, φέρνοντας την μεγάλη ανατροπή. Η Αργυρώ, μόλις μάθει την αλήθεια για τον Αστέρη, θα έχει ήδη προχωρήσει στη ζωή της.
Θα μάθει πως ο αγαπημένος της είναι αθώος, όταν θα έχει φτιάξει ήδη τη ζωή της, στο πλευρό ενός άλλου άντρα που θα την αγαπήσει πολύ. Η Σεμίνα θα επιστρέψει και θα φέρει μαζί της την πικρή αυτή αλήθεια που θα αλλάξει τα πάντα…

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ιστορία του Άγγελου επαναλαμβάνεται

 

Αλλαγή θα δούμε και στην ζωή της Θοδώρας. Ο Σπύρος Πετρουλάκης έδωσε ένα μικρό Spoiler για τη σειρά Σασμός, επιβεβαιώνοντας πως η ηρωίδα αυτή θα μείνει έγκυος από τον Γιώργη, με το μωρό αυτό να φέρνει το φως που αναζητά στη ζωή της.
Σασμός-Θεωδωρα-Γιωργης

Όσοι φεύγουν…

Σχετικά με τον Πετρή, ο συγγραφέας ξεκαθάρισε σύμφωνα με το youfly.com πως δε θα γυρίσει στη σειρά. Μάλιστα, η Μαρίνα θα έχει μία συγκλονιστική σκηνή, πέφτοντας πάνω στο σημείο που χάθηκε ο γιος της…
Όσο περνάει ο καιρός, αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές θα μας αποχαιρετούν. Ο Σπύρος Πετρουλάκης δήλωσε πως δύο με τρεις πρωταγωνιστές που απολαμβάνουμε αυτή τη στιγμή στη σειρά, θα μας αποχαιρετήσουν οριστικά… Οι μεγάλες ανατροπές έρχονται, για να καθηλώσουν!

Close