Σασμός: Το νεκρό παιδί στα Γιάννενα αλλάζει τη ζωή της Μαρίνας

Σασμος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι τραγικές καθώς το νεκρό παιδί στα Γιάννενα αλλάζει τη ζωή της Μαρίνας

Αχ βρε Μαρίνα τι μούτζα βασιλική είναι αυτή που έχεις φάει. Έφυγες από την Κρήτη να δεις μια άσπρη μέρα υποτίθεται, και πάλι κηδείες; κάντε κανένα ευχέλαιο μπας και λέω εγώ τώρα…

Η ζωή στα Γιάννενα

Σασμός - Μαρίνα -

Δείτε επίσης : Σασμός: Για αυτό το λόγο το σκάνε Μαρίνα και Αργυρώ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού Τηλεόραση, η Μαρίνα και η Αργυρώ θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή στην ζωή τους, πηγαίνουν στα Γιάννενα. Την πρώτη κιόλας μέρα που φτάνουν εκεί, η μοίρα τους επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη καθώς πέφτουν στην κηδεία ενός νεαρού που λέγεται Πέτρος. Η καρδιά της Μαρίνας σπαράζει και καθημερινά επισκέπτεται το μνήμα του παιδιού αυτού, μιας και δεν μπορεί να βρίσκεται στο δικού της.

Σασμός - Μαρίνα -

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα χάνει το παιδί

Εκεί, μία μέρα συναντά τη Δέσποινα, τη μητέρα του αδικοχαμένου νεαρού και οι δύο γυναίκες με τον πόνο να τις ενώνει γίνονται φίλες. Η Δέσποινα είναι μία καλόκαρδη γυναίκα και θεία του Σταυρού και Βαγγέλη. Ο Σταυρός, τον οποίο υποδύεται ο ταλαντούχος ηθοποιός Γιώργος Χριστοδούλου, διατηρεί εργαστήριο αργυροχοΐας, ενώ ο αδερφός του είναι χαρτοπαίκτης, βάζοντας όλη την οικογένειά του σε μπελάδες.

Δείτε επίσης : Σασμός: Το τραγικό τέλος του Μαθιού

Σασμός: Το νεκρό παιδί στα Γιάννενα αλλάζει τη ζωή της Μαρίνας

Δείτε ακόμη Σασμός: Θοδώρα και Μανώλης καταγγείλουν τον Μαθιό

Η Δέσποινα λοιπόν θα συστήσει στη Μαρίνα και στην Αργυρώ τον Σταύρο, ο οποίος γοητεύεται από την πρώτη στιγμή που αντί την κοπέλα.

Διακριτικά και με ευγένεια προσπαθεί να την προσεγγίσει, με στόχο να κερδίσει την καρδιά της. Παρότι εκείνη του εξηγεί πώς τα τελευταίο που επιθυμεί τη δεδομένη στιγμή είναι ένας νέος έρωτας, εκείνος είναι αποφασισμένος να απαλύνει τις πληγές της. Πράγματι μέρα με τη μέρα οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά και ένα νέο ειδύλλιο γεννιέται.

Σασμός - Μαρίνα -

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ κάνει απόπειρα δολοφονίας κατά του Αστέρη

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι σεναριογράφοι βλέποντας το ποσό στεναχωρήθηκε το κοινό για το θάνατο του Πέτρου, αποφάσισαν να τον… επαναφέρουν. Συγκεκριμένα ο Πετρής πρόκειται να εμφανιστεί σαν όραμα μπροστά στη Μαρίνα, σε μία σκηνή που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 99 ,100 , 101 , 102

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close