Σασμός: Η ιστορία του Άγγελου επαναλαμβάνεται

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς η ιστορία του Άγγελου επαναλαμβάνεται.  

Και πως να μην επαναληφθεί λέμε εμείς τώρα αφού η Αργυρούλα μας μαθαίνει πως είναι έγκυος .Εμείς πάντως θα θέλαμε να έχει αίσιο τέλος η ιστορία με το παιδί…

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Θοδώρα χάνει το παιδί

Σασμός: Η ιστορία του Άγγελου επαναλαμβάνεται

Κι όμως, η ιστορία είναι πολύ κοντά στο να επαναληφθεί. Ένα ακόμη μωρό αναμένεται να περάσει τα ίδια που πέρασε και ο Άγγελος στη σειρά Σασμός, με την Αργυρώ και την Μαρίνα να έχουν άμεση ανάμειξη στο θέμα αυτό.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη έρχεται αντιμέτωπη με την Καλλιόπη

Σασμός: Η ιστορία του Άγγελου επαναλαμβάνεται

Ο Άγγελος γεννήθηκε, χωρίς ο πατέρας του να μάθει ποτέ την ύπαρξή του. Αυτό θέλει να πετύχει και μία ακόμη πρωταγωνίστρια της σειράς, φέρνοντας στον κόσμο το μωρό της, χωρίς να το γνωρίζει ο πατέρας.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, η Αργυρώ συνειδητοποιεί πως θα φέρει στον κόσμο ένα μωρό, καρπό του έρωτά της με τον Αστέρη. Φυσικά, δεν είναι σε θέση να του αποκαλύψει κάτι τέτοιο, γιατί η αγάπη της έχει μετατραπεί σε άφθονο μίσος.

Σασμός: Η ιστορία του Άγγελου επαναλαμβάνεται

Δείτε επίσης: Σασμός επόμενα επεισόδια : 99 ,100 , 101 , 102

Η Αργυρώ και η Μαρίνα στη σειρά Σασμός μιλούν για το μωρό
Τον θεωρεί φονιά του αγαπημένου της αδελφού και δε θέλει σε καμία περίπτωση να δει ξανά τον εαυτό της πλάι του. Έτσι σύμφωνα με το youfly.com , ανακοινώνει στην Μαρίνα την εγκυμοσύνη της και την επιθυμία να κρατήσει το παιδί αυτό, μακριά από τους Σταματάκηδες.

Σασμός: Η ιστορία του Άγγελου επαναλαμβάνεται

Δείτε ακόμη Σασμός: Το νεκρό παιδί στα Γιάννενα αλλάζει τη ζωή της Μαρίνας

Προκειμένου να μη γίνει γνωστή η αλήθεια, η Μαρίνα της προτείνει να φύγουν οριστικά από την Κρήτη. Σύμφωνα με το MYtv και την Σοφία Τσιρκα, μητέρα και κόρη ετοιμάζουν τα πράγματά τους, με σκοπό να ρίξουν πίσω τους μαύρη πέτρα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close