Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 3 , 4

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 1, 2. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Μας περιμένουν πολλά βλέπω…

Αυτή η νύχτα μένει – Επεισόδιο 3  στις 17/10/2022

Επεισόδιο 3

Δευτέρα

Ο Χρήστος, ενώ όλη η οικογένεια συγκεντρώνεται σιγά –σιγά, προσπαθεί να διαχειριστεί την άφιξη της μητέρας του Βρεττώς, που φαίνεται να γνωρίζει πολύ περισσότερα απ’ όσα δείχνει… ενώ ο Αλέξανδρος, μόνος, γυρνά πίσω στο μέρος όπου έζησε με την αδελφή του…Ο Στρατής από την άλλη αντί να βρει λύση στην έφοδο της αστυνομίας.

Δείτε ακόμη Αυτή η νύχτα μένει: Οι χαρακτήρες της σειράς

Αυτή η νύχτα μένει: Οι χαρακτήρες της σειράς

Δείτε ακόμη Αυτή η Νύχτα Μένει: Ο σκληρός δήμαρχος έρχεται αντιμέτωπος με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Eξαπολύει το θυμό του παντού, προκαλώντας τη Διαμάντω που κάνει τη μεγάλη θυσία βουτώντας σε ένα σβησμένο πια παρελθόν για να σώσει τη Νίκη. Μόνο η Ζέτα, που ψάχνει λίγες στιγμές ελευθερίας μαλακώνει για μια στιγμή τον Στρατή που χτυπημένος καταλήγει στο νεκροταφείο. Λίγο πιο κει το κοφτερό βλέμμα του Χρήστου πέφτει επάνω του.

Αυτή η νύχτα μένει – Επεισόδιο 4  στις 18/10/2022

Επεισόδιο 4

Τρίτη

Ο Χρήστος και ο Στρατής συναντιούνται για πρώτη φορά. Η Νίτσα μετά την έφοδο της αστυνομίας παλεύει να πείσει τη Ζέτα να φύγουν, εκείνη όμως δεν μπορεί πια να κάνει πίσω, η μοίρα της αρχίζει να δένεται με του Στρατή. Ο Γιώργης τσακώνεται με τον Χρήστο και παίρνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του… Μία από αυτές τον οδηγεί στη Νίτσα.

Δείτε ακόμη Αυτή η νύχτα μένει: Ένας ανεξιχνίαστος φόνος συνεχίζει να τους απειλεί

Αυτή η νύχτα μένει: Από τον Σασμό σε Αυτή η νύχτα μένει

Δείτε ακόμη Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 1, 2

Ο Χρήστος από την άλλη προσπαθεί να πιέσει τον Στέλιο να κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του για να μπει οριστικά λουκέτο στο μαγαζί του Στρατή. Στο μεταξύ η «κομπανία» περνά στιγμές μεγάλης αγωνίας …Όχι μόνο δεν γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί με το μαγαζί, αλλά ο ίδιος ο Στρατής παραμένει χαμένος… Η μαγική νύχτα που ακολουθεί θα τους αποζημιώσει όλους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Αυτή η νύχτα μένει με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close