Αυτή η νύχτα μένει: Ένας ανεξιχνίαστος φόνος συνεχίζει να τους απειλεί

Αυτή η νύχτα μένει: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ένας ανεξιχνίαστος φόνος συνεχίζει να τους απειλεί.

Κάτι μου λέει πως με αυτήν την σειρά πολύ θα φάνε κόλλημα

Η μυθοπλασία θα απογειωθεί από τη νέα σεζόν και ο Alpha από ότι φαίνεται θα παίξει με πολύ δυνατά χαρτιά, καθώς εκτός από το ”Σασμό” που ”έσκισε” την πρώτη χρονιά, αναμένεται να καταπλήξει το κοινό με τα επεισόδια του Β’ κύκλου.

Το κανάλι της Κάντζας όμως δεν σταματάει πουθενά, καθώς εκτός από τον ”Παράδεισο των κυριών” κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από τη νέα σειρά ”Αυτή η νύχτα μένει”, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο και θα έχει στους τίτλους αρχής το γνωστό λαϊκό τραγούδι.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται εκτελεστής του Δημοσθένη

Αυτή η νύχτα μένει: Ένας ανεξιχνίαστος φόνος συνεχίζει να τους απειλεί

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ γίνεται δολοφόνος;

Όταν αποκαλύπτεται στο Χρήστο (Γιάννης Στάνκογλου), τον αυτοδημιούργητο δήμαρχο μιας επαρχιακής πόλης της δεκαετίας του ’80 και ανερχόμενο πολιτικό, ότι ο Στρατής (Βασίλης Μπισμπίκης), ο ντόμπρος και ασυμβίβαστος ιδιοκτήτης ενός τοπικού σκυλάδικου, δεν ήταν μια περιστασιακή σχέση της γυναίκας του αλλά ο κρυφός της έρωτας για 20 χρόνια, το μαγαζί του Στρατή και ολόκληρος ο κόσμος του αρχίζουν να δέχονται έναν ανελέητο πόλεμο από παντού.

Δείτε ακόμη Άπιστος επόμενα επεισόδια : 84 , 85 , 86 , 87 , 88 , 89 , 90 , 91 , 92 , 93 , 94 , 95 , 96 , 97 , 98

Αυτή η νύχτα μένει: Ένας ανεξιχνίαστος φόνος συνεχίζει να τους απειλεί

Δείτε ακόμη Μαύρο ρόδο : Υπόθεση και Πρωταγωνιστές

Καθώς τα μυστικά όλων αποκαλύπτονται και οι απώλειες στοιβάζονται κι από τις δυο πλευρές, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και οι άνθρωποι κερδίζουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Ταυτόχρονα, ένας ανεξιχνίαστος φόνος, που συνδέεται με το παρελθόν τους, συνεχίζει να τους απειλεί. Κι όλα αυτά σε μια Ελλάδα που αλλάζει με γοργούς ρυθμούς.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της νέας σειράς του Alpha – Δίνουν ραντεβού τη νέα σεζόν

Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει καταιγισμός από τις σειρές που πρόκειται να προβληθούν στην τηλεόραση από τη νέα σεζόν, και μετά την ΕΡΤ με το «Βραχιόλι της Φωτιάς» ο Alpha διεκδικεί και αυτός μία θέση στην μυθοπλασία, με την νέα σειρά που έρχεται για να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, «Αυτή η νύχτα μένει» την επόμενη σεζόν.

Αυτή η νύχτα μένει: Ένας ανεξιχνίαστος φόνος συνεχίζει να τους απειλεί

Δείτε ακόμη Σασμός: Τί ενώνει τη μάνα της Στέλλας με τη γυναίκα του Παύλου;

Οι εξαιρετικοί πρωταγωνιστές και ο συγγραφέας του βιβλίου μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Happy day» το πρωί της Τετάρτης 6/7 για τη σειρά, τους ρόλους, τη συνεργασία τους, τη δεκαετία του ’80, τη διασκέδαση στα μπουζούκια.

Δείτε ακόμη Γλυκάνισος: Ο Καρμικός έρωτας

«Η σειρά προέρχεται από ένα υπέροχο βιβλίο, μια πολύ μεγάλη παραγωγή με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, έχω πολλή όρεξη για δουλειά, με εξιτάρει ο χαρακτήρας του δημάρχου που υποδύομαι για να ασχοληθώ μαζί του» ανέφερε ο Γιάννης Στάνκογλου και στη συνέχεια ο Βασίλης Μπισμπίκης συμπλήρωσε

Δείτε ακόμη H Γη της Ελιάς: Στον αέρα οι Βρεττάκοι Αυτός είναι ο αρχηγός της οικογένειας

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην προετοιμασία της σειράς με σπουδαίους ηθοποιούς και συντελεστές και αγωνιώ να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close