Άγιος  Έρωτας: Η αδερφή της Θάλειας επιστρέφει και εκδικείται τον Παύλο

Άγιος Έρωτας: Η αδερφή της Θάλειας επιστρέφει και εκδικείται τον Παύλο

Άγιος Έρωτας : Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha θα δούμε την επιστροφή της αδερφής της Θάλειας η οποία θέλει να εκδικηθεί τον Παύλο Μαρκόπουλο.

Η αδερφή της Θάλειας που έχει μάθει τα πάντα πηγαίνει να την βρει στο ξενοδοχείο. Οι δύο γυναίκες μόλις αντικρίζουν η μία την άλλη αγκαλιάζονται. “Ποτέ δεν θα τον συγχωρήσω για ό,τι μου έκανε” της αναφέρει η Θάλεια.

Κυριάκος και Ζανέτ γίνονται ζευγάρι

Ιωάννα Παππά: Ο δυόμιση ετών γιος της έχει καλλιτεχνική φλέβα! (εικόνα)

Είμαι εδώ δίπλα σου για ό,τι χρειαστείς και θα τον πετάξουμε στο δρόμο” είναι η απάντηση που παίρνει. Ο Παύλος όμως δεν είναι χαζός. Μπαίνει με το έτσι θέλω στο ξενοδοχείο και απαιτεί να δει την κουνιάδα του. Όμως τον σταματάει η Αναστασία και η Σμάρω.

Ο Χάρης εξαφανίζει το πτώμα του Βλάσση

«Ντροπή σου να κάνεις παιδί σε τέτοια ηλικία»: Η λεκτική επίθεση στην Ιωάννα Παππά

Τότε, παρεμβαίνει και ο Κυριάκος αλλά ο Παύλος τον χτυπάει και ανεβαίνει στο δωμάτιο. Η κουνιάδα του, του ανοίγει. “Τί συμβαίνει; Δεν είπαμε πως θα τα πούμε αύριο;” τον ρωτάει. Εκείνος την παραμερίζει και αρχίζει να ψάχνει παντού την γυναίκα του αλλά δε βρίσκει την Θάλεια πουθενά.

Ο Πατήρ Νικόλαος ειδοποιεί τον Χάρη για να σώσει τη μητέρα του

Άγιος Έρωτας : Ο Παύλος βρίσκει που κρύβεται η Θάλεια

Σύμφωνα με το TV24, ο Κυριάκος τότε βάζει να τον πετάξουν έξω. Η Θάλεια βγαίνει από την κρυψώνα της και η αδερφή της, της λέει “την επιχείρηση, το σπίτι και όλη μας την περιουσία ο πατέρας τα άφησες σε εμάς.

Δεν ανήκει τίποτα στον Παύλο. Θα του τα πάρουμε όλα. Θα τον καταστρέψουμε. Θα με βοηθήσεις να χάσει τα πάντα;” την ρωτάει η Θάλεια πιο πολύ για να το ακούσει και η ίδια. “Σου το ορκίζομαι” είναι η απάντηση της αδερφής της.

Όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από τον Άγιο Έρωτα

Περισσότερες πληροφορίες για Ελληνικές σειρές, στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers.